Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yavas bi sekilde halletmeyi basardim. Kilit temalari cok zor telefonlami uyumsuz anlamadim ki.s siz ne kullaniyorsunuz kilit temasi olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna3543

Evet yavas bi sekilde halletmeyi basardim. Kilit temalari cok zor telefonlami uyumsuz anlamadim ki.s siz ne kullaniyorsunuz kilit temasi olarak?

bi kere yazsan anlardık ben varsayılan kilit ekranını kullanıyorum ama temalar bölümündende indirip değiştire değiştire kullandığımda oldu.
  • Kusura bakmayin.bi sikinti olmus sanirim. Beraberinde gelen kilit ekrani ve cogu kilit ekranini denedim o tuttugumuz sey parmagi tam takip etmiyor, yavas yavas yapmam gerekiyor bi tek bende mi boyle acaba.s
  • Ayrıca şu an farkettim mesela Clash öf clans, foursquare, facebook gibi uygulamalar kullanıyorum ancak bildirim alamıyorum bunlardan. Sizdede durum böyle mi?
  • quote:

Ayrıca şu an farkettim mesela Clash öf clans, foursquare, facebook gibi uygulamalar kullanıyorum ancak bildirim alamıyorum bunlardan. Sizdede durum böyle mi?

ben sayfa yöneticisi kullanıyorum bildirimler geliyor uygulamada push mesajları açmamış olabilirsin veya izin yöneticisine bir kaç bildirimler aktifmi diye.clash of clansı bilmiyorum.
  • senol_1980 S kullanıcısına yanıt
    Sayfa yöneticisinden kastiniz? Ayrıca miuiye gecmeden önce pusu mesajları kendim kontrol edebiliyordum ancak miuide bulamadım bi yardimci olursanız çok sevinirim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sayfa yöneticisinden kastiniz? Ayrıca miuiye gecmeden önce pusu mesajları kendim kontrol edebiliyordum ancak miuide bulamadım bi yardimci olursanız çok sevinirim:)

sayfa yöneticisi programı.
    yetkiler uygulamasından istediğin programları güvenilir olarak işaretle.ayarlar durum çubuğu bildirimlerdende hangi programdan nasıl bildirim almak istediğni ayarlayabilirsin yada bildirimleri engelleyebilirsin.
  • arkadaşlar ascend p6 aldım. cihazın oyun performansı çok kötü. sadece oyunlarda olsa iyi youtube da sayfa aşağı çekilirken takılmalar. web tarayıcısında geç tepki vermeler... bu cihazın işlemcisi ve gpu sundan dolayı mı böyle ? miui yükleyince oyun problemleri ortadan kalkıyor mu? düzelmiyorsa ben yarın aldığım yere cihazı iade ediyorum
  • Senin cihazda problem olabilir gayet akici kullaniyorum ben muiu da ayni kendi rom u da kara senin

• Arkadaslar muiuda google map konum belirtme belirleme bulma sorunun cozumunu bulan varmi yandex map te bulamiyor bende konumu 11 versiyonunda sorun yoktu konumla olgili bugun cuma belki guncelleme gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: bsrsn

Arkadaslar muiuda google map konum belirtme belirleme bulma sorunun cozumunu bulan varmi yandex map te bulamiyor bende konumu 11 versiyonunda sorun yoktu konumla olgili bugun cuma belki guncelleme gelir

bende yandexle igo çalışıyor.google mapsi moborobo marketten güncelleyince oda çalışmaya başladı
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Yok ondada olmadi igo yok zaten idallah bugun guncelleme gelirde bu sikintiyi gideririmmm

• Evet arkadaşlar ben bu kilit ekranı işine taktım bu seferde temalar bölümünde bulunan piyano kilit ekranını kullanmak istedim. İndirdim yükledim güzel ancak herhangi bi yerinden kilidi açamıyorum doğal olarak telefonla ilgili hiç bi işlem yapamıyorum biri bana biraz acil bi şekilde yardımcı olursa çok makbule geçer

Kusura bakmayın bi an açamıycam sanıp acele olarak buraya yazdım ama ufak bi araştırmayla ekranın "geri tuşu ve ses açma tuşu"na basılarak açılabildiğini öğrendim bazı temalar sorunlu böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlarım bu yöntemle telefonu açabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thugur -- 1 Kasım 2013; 18:56:22 >
  • İlk yazdığınızda yabancı kaynaklardan da araştırdım ama bu sorunu yaşayan olmadığı için çözüm önerisi de belirtilmemiş..Yakında yeni güncelleme gelecek belki o çare olur sorununuza..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler mesajımı düzelttim isterseniz ana sayfaya ekleyebilirsiniz böyle sorunlar yaşayabilcek arkadaşlarım için ancak kimse bahsetmediğine göre bu sorun bi tek bende var sanırım. Orjinal kilit ekranındada mesela o halkayı alıp hızlıca alta çektiğimde açılmıyor illa üstünde bırakmam gerek, bu sorunu sizde yaşıyormusunuz?
  • Evet tam üstüne getirmeniz gerek halkayı, üstten aşağı hızlıca getirip bırakırsanız açılmıyor ama bu miui'nin bir çeşit yanlış kullanımı engellemek için yaptığı yazılımsal bir olay..
  • Bendede vat onemsemiyorun sorun degil alisitorsun

• Alıştım zaten ama farklı temalar denemeyi seviyorum, daha kullanışlı bişeyler arıyorum mesela bi tane iphone tarzı bildirimleri ekranda gösteren var hoşuma gitti ancak 6 Mi kredisi diye bişey istiyor :D
  • quote:

Alıştım zaten ama farklı temalar denemeyi seviyorum, daha kullanışlı bişeyler arıyorum mesela bi tane iphone tarzı bildirimleri ekranda gösteren var hoşuma gitti ancak 6 Mi kredisi diye bişey istiyor :D

Evet kullanıcı sayısı 100 milyonu geçince Xiaomi "neden para kazanmayayım ki" durumuna gelip işi ticarete döktü..Adamlar zaten Miui yüzünden iç piyasaya telefon yetiştiremiyor..Dört gözle bekliyoruz yurtdışına açılmalarını..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen, teşekkür ederim ilginiz için
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.