Şimdi Ara

Huaweı Ascend Y200 Black 289 TL (KVK Garantili - Android)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei ASCEND Y200 modeli Bimeks Mağazaları ve İnternet Sayfasından 289 TL'ye alınır konumda.

EnPara sahipleri için fiyat ise tabi ki 231 TL'ye kadar düşmüş oluyor. Ucuz Telefon bakanlar için ideal gibi.

http://www.bimeks.com.tr/urun/137767/huawei-ascend-y200-black.aspx

• G301 Ascend hala, buna göre daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşında dediği gibi bu fiyatlarda g301 varken bunlara para verilmez
  • g301 en para , bkm ve çekle 215 liraya gelmişti

• g301 aldim ikiside kullanilmis cihaz cikti. iade ettim.kvk mali almam hayatta. turkiye de yasal bosluk var diye somuruyorlar. almayin kalsin

• G301 aldım hızlıal 20 TL çek ve ENPARA ve BKM indirimi ile 219 TL'ye gelmişti. Kardeşime almıştım ama hala bende vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 20 Aralık 2013; 23:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

g301 aldim ikiside kullanilmis cihaz cikti. iade ettim.kvk mali almam hayatta. turkiye de yasal bosluk var diye somuruyorlar. almayin kalsin

Bende beğenmezsem iade ederim dedim. Şansıma öyle bir cihaz geldi. Pırıl pırıl hiçbir sorunu yok. Jelatini vs. tertemiz çıktı. Belkide çok sonra aldıgımdan mıdır nedir. Tamemen şans hocam.

• beyazid84 kullanıcısına yanıt
    enayi yerine konmak beni rahatsiz eden yoksa telefon parasina gore idare eder. simdi zte grand x var. bu gelende telefon temiz ama sarj aleti ve kablosu posetsizdu. ilk defa gordum. biktim artik iade iade dedim iyiyse kullanayim buda tirt cikti. mobiltv destegi yok. vericem geri. cokda isiniyor

• quote:

enayi yerine konmak beni rahatsiz eden yoksa telefon parasina gore idare eder. simdi zte grand x var. bu gelende telefon temiz ama sarj aleti ve kablosu posetsizdu. ilk defa gordum. biktim artik iade iade dedim iyiyse kullanayim buda tirt cikti. mobiltv destegi yok. vericem geri. cokda isiniyor

Nereden aldınız hocam Mcj'den mi. Ben aldım geri iade etmek istedim kabul etmediler. Şirket prosedürleri öyleymiş tüketici heyetine gideceğim artık.
  • espial kullanıcısına yanıt
    evet ayni yerden aldim. madem oyle uzatmiyayim yarin acayim iade islemlerini. baslarim sirketlerine onlarin. hizlial tik etmedi iade suresi gecmisti yinede aldi bunlar nasil almazmis. ins banada oyle yamuk yapmazlar... aldiktan kacc gun sonra iade etmek istedin de kabul etmediler?

• quote:

evet ayni yerden aldim. madem oyle uzatmiyayim yarin acayim iade islemlerini. baslarim sirketlerine onlarin. hizlial tik etmedi iade suresi gecmisti yinede aldi bunlar nasil almazmis. ins banada oyle yamuk yapmazlar... aldiktan kacc gun sonra iade etmek istedin de kabul etmediler?

6. Günde iade etmek istedim. Telefonda en üst müdürlerine kadar görüştüm olmadı kabul etmediler yasal hakkımı kullanacağımı söyledim kullan dediler. Aynı gün elimde kanıt olması açısından e-mail attım. Pazartesi ilk işim tüketici hakem heyetine gidip dilekçe vermek olacak. Bakalım sonuç ne olacak.
  • huawei şu çöpler yerine memleketinde 200-300 dolar olan kral cihazlardan getirse artık

• Ayrıca kullandıkça tecrübe ettiğim telefonun sorunlu bir cihaz olduğu.
    Sorunlara gelirsek
    1- aşırı derecede ısınması özellikle konuşma esnasından
    2- Telefonda yer alan dokunmatik tuşların ışığının kafasına göre yanıp yanmaması
    3- Gps sorunu uydulara ya hiç bağlanmaması yada 2-3 uyduya bağlanıp hemen kopması.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Mail olayını iyi yapmışsın. THH de iade için bildirim yaptın mı kanıtın nerede diye sorarlar. Mecbur alacaklar iade yi ama hata yapma. Kanunen üstüne düşeni yap. Sonrası zaman alır ama olur inş..

Alttaki msj da belirttiğin sorunlardan ısınma en belirgin olanı. GPS olayını denemedim ama çok duydum muhtemelen bendekinde de var. Neyse bakalım bana ne dicekler. Ben alırken müşteri temsilcisi bu telefondanlardan hiç iade olmadı falan diyodu. Hayatları yalan :)
  • kvk varsa tekrar dusunmek lazim, cok kalitesiz bir firma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.