Bildirim
HUAWEI ASCEND Y200 TELEFONUM ACILMIYOR!!!
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bahsende
Huawei ascend y200 telefonumu kapattim daha sonra acmak istedigimde acilma ekranindaki animasyon kendini tekrar etmeye basladi. ideos x5te de bir arkadas ayni sorunu yasamis okudum forumda fakat ben ses acma kapama tusuna bastigimda hic bir sey olmuyor. Ne yapmam lazim acil yardim eder misiniz?
Kardeş sorunu çözmediysen eğer recovery girmek için ses ses tuşunu basılı tutarak power ile birlikte aç ekrana görüntü gelse bile tuşları bırakma recovery ekranını görene kadar bekle recovery geldimi ordan fabrika ayarlarına döndürebilirsin.olmazsa tekrar yaz -
bu telefonda whatsapp çalışıyor mu ? -
y200 u8655-1 bu cihazın Türkçe stock romu yokmu Telefon açılmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- gbox nedir
- zte nubia v40 yorumlar
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- araç multimedya mikrofon sorunu
- huawei mate 60 pro fiyat
- telefondan ses gelmiyor
- huawei mate 70 pro ne zaman çıkacak
- hangi telefonu almalıyım
- huawei p70
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X