Şimdi Ara

huawei ascent p1. 1aylik kullanim deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet oncelikle almayi dusunen arkadaslar fazla teretrut etmesin. Boyutu inceligi sikligi suana kdar gorupte begenmyen bir arkadasim cikmadi. Donanimsal ozellikleride fazlasiyla iyi. Suana kadar herhangi bir sknti yasamadm meram ettfnz soru varsa yardmci olmaya calisirm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba bende acsend p1 aldim cok memnunum ama bir sorun var henuz 1 haftalik cihaz ben dosya yoneticisine girdigimde herhangi bir ikona tikladigimda klasoru acip hemen geri giris ekranina atiyor beni cozumu nedir acaba birde turkcell temasindan nasil kurtarmaliyim tudkcell uygulamalarini kaldiramiyorum saygilar...

• bende bu telefonu kullanıyorum oldukça memnunum ama tlf xp işletim sisteminde usb den modem olarak kullanamadım var mı kullanabilen ?
  • Herkesin bildigi guvenilir firmalarda 900 Tlye motorola razr, 1180 TLye lg optimus 4x varken 1000 tlye bu telefon alinmaz. Yoksa guzel telefon. Gunun piyasa kosullarinda 850-900 tl araliginda satilsa guvenilir firmalardan alinabilir. Ancak ben genede hediye ceki + para puan kampanyalarini yakalayarak hb`den lg optimus 4x almayi yeglerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 8 Ocak 2013; 15:35:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Herkesin bildigi guvenilir firmalarda 900 Tlye motorola razr, 1180 TLye lg optimus 4x varken 1000 tlye bu telefon alinmaz. Yoksa guzel telefon. Gunun piyasa kosullarinda 850-900 tl araliginda satilsa guvenilir firmalardan alinabilir. Ancak ben genede hediye ceki + para puan kampanyalarini yakalayarak hb`den lg optimus 4x almayi yeglerim.

Huawei güvenilmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperrkilicc

quote:

Herkesin bildigi guvenilir firmalarda 900 Tlye motorola razr, 1180 TLye lg optimus 4x varken 1000 tlye bu telefon alinmaz. Yoksa guzel telefon. Gunun piyasa kosullarinda 850-900 tl araliginda satilsa guvenilir firmalardan alinabilir. Ancak ben genede hediye ceki + para puan kampanyalarini yakalayarak hb`den lg optimus 4x almayi yeglerim.

Huawei güvenilmez mi ?

Orada güvenilinir olarak bahsettiğim firmalar telefon üreticisi firmalar değil. Telefonların satıldığı güvenilir satış firmalarından (vatan, hb vs.) bahsettim. Yoksa Huawei ile diğer belirtilen markaların güvenilirlik açısından bence hiçbir farkı yok. Marka takıntılı değilim, işime hangisi gelir, hangisini kaliteli bulursam onu alır kullanırım. Huawei de kullandım, Samsung da, Motorolo'da kullandım. Aksine şimdiye kadar en çok sorun yaşadığım telefonum çok eskiden de olsa Motorola E365'tir.

Ancak Vatan'da 850 TL'ye kaya gibi Motorola Razr, hepsiburada'da 1170 TL'ye Lg Optimus 4X gibi 200 TL civarında tutan ek aksesuarla birlikte gelen amiral gemisi telefonlar varken 1000 TL verip Huawei Ascend P1 almam, almak isteyene saygı duymakla birlikte tavsiye etmem. Huawei Türkiye bu sayılan firmalarla rekabet etmek istiyorsa fiyatlandırma politikasını değiştirmek zorunda. Huawei Ideos X5'teki gibi rekabetçi bir fiyattan satılırsa başarılı olabilir. Yoksa telefonlarını bir avuç insandan başkası almayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 8 Ocak 2013; 19:49:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperrkilicc

quote:

Huawei güvenilmez mi ?

Orada güvenilinir olarak bahsettiğim firmalar telefon üreticisi firmalar değil. Telefonların satıldığı güvenilir satış firmalarından (vatan, hb vs.) bahsettim. Yoksa Huawei ile diğer belirtilen markaların güvenilirlik açısından bence hiçbir farkı yok. Marka takıntılı değilim, işime hangisi gelir, hangisini kaliteli bulursam onu alır kullanırım. Huawei de kullandım, Samsung da, Motorolo'da kullandım. Aksine şimdiye kadar en çok sorun yaşadığım telefonum çok eskiden de olsa Motorola E365'tir.

Ancak Vatan'da 850 TL'ye kaya gibi Motorola Razr, hepsiburada'da 1170 TL'ye Lg Optimus 4X gibi 200 TL civarında tutan ek aksesuarla birlikte gelen amiral gemisi telefonlar varken 1000 TL verip Huawei Ascend P1 almam, almak isteyene saygı duymakla birlikte tavsiye etmem. Huawei Türkiye bu sayılan firmalarla rekabet etmek istiyorsa fiyatlandırma politikasını değiştirmek zorunda. Huawei Ideos X5'teki gibi rekabetçi bir fiyattan satılırsa başarılı olabilir. Yoksa telefonlarını bir avuç insandan başkası almayacaktır.

Güvenilirlik konusunda yanlış anladım kusura bakma :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vin 7 de gayet guzel modem olarak kullandim xp yi bilmiyorum bu arada benim yasadigim sorunu yasayan varmi acaba bilgisi ooan varsa ve yazarsa cok sevinicem dosyalara giremiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: alix_1984

vin 7 de gayet guzel modem olarak kullandim xp yi bilmiyorum bu arada benim yasadigim sorunu yasayan varmi acaba bilgisi ooan varsa ve yazarsa cok sevinicem dosyalara giremiyorum

Huawei Ascend P1 için Windows XP sürücüsünü bulmanız lazım. Aşağıdaki linkte Huawei HiSuite programı var, onu indirip kurun. Bu program içinde telefonun sürücüleri olabilir.

Bu programı kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve telefonu bağlayıp tekrar deneyin. Belki çözüm olabilir.

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDY4Mzk=

• Hocam bu dosya yoneticisi sorununa bir el atan yokmu bugun yine fabrika ayarlarina dodndum 1 saat sonra ayni hatayi aldim hic bir uygulama yuklemedigim halde bi yardim lutfen

• garantiye gönder derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.