|
Bildirim
Muşamba gibi duran ekranla geçen senenin donanımına 2500$ istemeyi bir düşünsünler de önce ondan sonra ne iyi ne kötü konuşurlar :D
|
2600 dolar bir telefona veren cidden zeka yoksunudur. O paraya S10 Plus alip uzerine Tab 5 tablet alinir. Hatta iPhone XS Max arti iPad alinir. Daha da yukseltelim 2 tane RTX 2080ti alinir, kalan parayla da m2 SSD alinir.
Cidden sapittilar artik. Boyle fiyat mi olurm |
Fakirlere bak yav düşmesini falan düşünüyor :)
|
samsung daha mantıklı diyorsunuz ama katlanınca küçücük kalıyor ekranı.
|
Kesinlikle Samsung çözümü daha başarılı. Samsung bir sonraki Fold modeli ile dış ekranı ve kasa kalınlığını ideal boyutlara getirecektir. Bence Huawei'nin dışa katlanma çözümünü devam ettirmesi zor ve problemli.
|
Galaxy foldun arkası titanyumdan ya önünde ekran falan yok sanki düşünce betonu delecek tabi... o Kadar para verip 5510 gibi bir obje taşımam yanımda. Dayanıklılık kullanıcı için önemli olsa edge ekran almaz arkası cam telefon almaz kimse estetik her zaman bir adım önde tüketici için.
|
Samsung da bu şekilde yapabilrdi ama adamların derdi başka, adamlar Fold 2 Fold 3 diye üzerine koya koya gidecek, tamamen pazarlama.
|
Davar demeseydin yazdigina katiliyordum ve "Katiliyorum" dugmesine tiklayacaktim. Dusuncende hakli olman davar demeni gerektirmez. Hakaret etmenin kotu bisey olmasinin yaninda hayvan turlerini de hakaret olarak kullanmak ayri bir kotu birsey.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 28 Şubat 2019; 21:43:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|