Poco x3 kullanıyorum iPhone dan aşağı kalır yanı yok belki de daha yüksek… Android cihaz varsa Apple Kulaklık verimli olmuyor, hem de gürültü engelleme ve şeffaf mod çalışmıyor. Gerçi sizin seride o özellikler var mı bilmiyorum. Bu arada iPhone da 12 pro max. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Huawei Freebuds 3/Freebuds Pro Kullanıcı Kulübü|Ana Konusu (26. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yok yok benimki airpods 2 ama şimdi Huawei yerine sennhieser tw 2 alacağım gibi :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. Seste o markandan iyisi yokmuş.
Kaydırarak ses açma/kısma iOS’ta daha güzel çalışıyor. Telefonun ana sesini kısıp açıyor ses durum çubuğu yükselip alçalıyor. Androidde öyle değildi.
Son ses “bi tık” daha yüksek olsa tam olmuş diyecektim ama bu haliyle de fazlasıyla tatminkar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mi10t pro kullanıyorum. Ve iPad 8 de kullanıyorum. İkisinde de ses yüksekliği gayet iyi. Çok bariz. Airpod pro kullanmadim. Onunla karşılaştırma yapamam. Ama ses düşukse bu ayardan mutlak sesi açarsan ses baya yükseliyor.
Ama kulaklığın asıl problemi bu değil. Otobüste , arabada kullanırken eğer kasise çukura girerseniz. Nc özelliği çalışmıyor. Ve daha kötüsü sesi daha kotu yapıp kulağına aktarıyor. Veya ani oynama olduğu için kulaklık kulaklık yerinden oynuyor ve onun sesini duyuyorum. Tam çözemedim. Belki kulaklık tam oturmadığı içindir. Bu sorunu yaşayan başka varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
İki aydır freebuds pro kullanıyorum bir şikayetim var çözemedim özellikle müzik dinlerken bas ağırlıklı sağ kulaklık dan çok cizirti geliyor baya rahatsız edici olmaya basladi farkındalık modu yada gürültü engelleyici modda aynı kapatinca yok ses kalitesini çok beğeniyorum ama bu cızırtı deli edecek beni sanki hoparlör patlamis gibi rahatsız ediyor yazılımsal mi anlamadım gitti p30 pro ile kullanıyorum bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı
Sana çok bariz bir çözüm sunayim o zaman. Şimdi bazen bendede ses sona geliyo. Ama daha fazla olduğunu biliyorum.1. çözüm Kulaklıktan sesi arttır. Bak gör articak. Yada sesi geri düşür sonra yeniden arttır. Bak duzelcek.
Merhaba freebuds pro kullanıyorum bir kaç aydır. Gürültü engelleme modunda iken telefon görüşmesi yaparsam karşı taraf sesin boğuk geldiğini anlayamadığını söylüyor, modu değiştirip kulaklığı çıkarıp tekrar takınca sorun çözülüyor. Normal modda böyle bir sorun olmuyor. Sorunu başka yaşayan, çözümü hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Kulaklığı komple resetleyip tekrar bağlayın, sorun kalmayacaktır diye düşünüyorum.
-
Herkese merhaba..
Çözemediğim ciddi bir sıkıntım var arkadaşlar.
Freebuds pro kullanıyorum telefonla kulaklık kulağımda takılı görüşme yaparken arkadan 2.ci bir arama geldiği anda kulaklık devreden çıkıyor ses telefonun ahizesinden gelmeye başlıyor. Umarım ifade edebilmişimdir.
Benzer sıkıntıyı yaşayan veya sorunu bilen arkadaşların çözüm önerilerini rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
oppo w51 den freebuds pro ya geçmeye değer mi ?
-
Merhaba yaklaşık 1 yıldır freebuds 3i kullanıyorum. yaşadığım iki tane sorunu var ve kulaklıktan insanı nefret ettiyor.
1- Kulaklıkla hareket halinde müzik dinlerken ses gidip geliyor. yürüyüş yaparken, bisiklet sürerken vb. asla rahat müzik dinleyemiyorsunuz sürekli ses kopup duruyor. İki farklı model xiaomi de kullandım sonuç aynı.
2- kendi kendi kutunun ve kulaklıkların sarjı azalıyor. Full şarj ettiniz bir yere koyup 2-3 gün kullanmadığınız zaman tekrar kulaklığı aldığınızda şarjının azaldığını görüyorsunuz. eklediğim görüntülerde görüneceği üzere 6 saat hiç kullanmadığın halde açtığımda şarjının %10 düştüğünü görülüyor.
Şu yasaklardan sonra servise vereceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10ly_10ur -- 10 Mayıs 2021; 1:16:47 >
-
- sorunun bluetooth sürümleri ile alakalı olabileceğini düşünüyorum ama o kadar yakın mesaede olmaması gerekiyor.
- sorun ise sorun değil aslında freebuds3 te de, pro da da olan bir durum. Hatta diğer bluetooth kulaklıklarda da vardı diye biliyorum.
-
merhaba;
1- Cihaz redmi 9s bluetooth sürüm 5.0 kulaklıkta 5.0
2- 2-3 gün kullanmazsanız şarj neredeyse bitmek üzere seviyeye geliyor.
-
Bağlantı sorunu için başka cihazda deneme şansınız oldu mu?
Batarya problemi tahminimden büyükmüş. 2 3 günde sıfırlamamasi lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimaster
Merhaba freebuds pro kullanıyorum bir kaç aydır. Gürültü engelleme modunda iken telefon görüşmesi yaparsam karşı taraf sesin boğuk geldiğini anlayamadığını söylüyor, modu değiştirip kulaklığı çıkarıp tekrar takınca sorun çözülüyor. Normal modda böyle bir sorun olmuyor. Sorunu başka yaşayan, çözümü hakkında bilgi sahibi olan var mı?Dostum aynı problemi bende yaşıyorum ve çözülmüyor. Freebuds pro en son güncellemeler all life ile kullanıyorum. Çok ilginçtir telefonla konuşurken apartmana girince ya da ev içinde ses harika ama dışarı çıkınca karşıdakiler sesimin çok boğuk geldiğini ve anlayamadıklarını söylüyorlar çok test yaptım. Kulaklığı resetleme, Anc ler arası değişim ultra dinamik vs.. Ama maalesef problem devam ediyor. Bence yazılımsal sorun. Ayrıca yurt dışında sitelerden araştırdım aynı problemi yaşayanlar var. Kullandığım tel. Samsung s10 plus. Yabancı kaynaklarda da aynı problemi yaşayanlar s10. Telefonu olanlar. Sizde nedir durum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu sorunu ben de yeni yeni fark ediyorum, iphone11 ile kullanıyorum ev içinde mikrofon cok net ve kaliteli görüşmeler sunuyor fakat dışarı çıktığımda karşımdaki kisiler beni anlayamadigini, sesimin boğuk gittiğini soyluyorlar. Kulaklığı da defalarca resetledim.
Güncelleme sonrası bluetooth mesafesi ve uzak mesafede ses kalitesi iyi anlamda bayağı değişti. Sizde durum nedir? Freebuds3
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X