Şimdi Ara

Huawei FreeBuds Pro 4 global pazar için satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei FreeBuds Pro 4 global pazar için satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri

Huawei, yeni kablosuz kulaklık modeli FreeBuds Pro 4’ü global pazara sundu. Daha önce Çin’de tanıtılan ürün, Dubai’de düzenlenen bir etkinlikle Huawei Mate X6 katlanabilir akıllı telefon ile birlikte görücüye çıktı.

FreeBuds Pro 4, güçlü Kirin A2 çipini merkezine alarak 2.3 Mbps hızında veri aktarımını destekliyor ve 48kHz/24-bit kayıpsız ses kalitesini sunuyor. Bu üstün teknoloji, kullanıcıların yüksek kaliteli bir ses deneyimi yaşamasına imkan tanıyor. Kulaklıkta yer alan çift sürücü sistemi, 11 mm dinamik sürücü ile mikro düzeyde planlanmış bir tiz hoparlörünü bir araya getirerek dengeli bir ses profili sağlıyor. Bu yapı, derin baslar, net orta tonlar ve geniş bir tiz aralığı ile dikkat çekiyor.

Ayrıca Bkz.İşte dünyanın en pahalı iPhone 16 Pro Max modeli: Fiyatı tam 10 milyon lira!

FreeBuds Pro 4, gelişmiş gürültü engelleme teknolojisiyle donatılmış durumda. Aktif Gürültü Engelleme (ANC), çevresel sesleri etkili bir şekilde azaltırken, sesin şeffaflık modu sayesinde kullanıcılar müzik ve konuşmalar arasında kolayca geçiş yapabiliyor. Kulaklık, çevresel koşullara göre ses kalitesini otomatik olarak ayarlamak için dijital frekans bölme ve dinamik ekolayzer teknolojilerinden faydalanıyor.

Çağrı kalitesini artırmak adına FreeBuds Pro 4, dört mikrofonun yanı sıra ters kemik iletimli bir mikrofonla donatılmış. Bunun yanı sıra mekansal ses desteği ve kafa hareketleriyle çağrı yanıtlayabilme gibi yenilikçi özellikler de sunuluyor. Pil performansı konusunda da iddialı olan model, ANC kapalıyken 6.5 saat, açıkken ise 4.5 saate kadar kesintisiz kullanım imkanı tanıyor. Şarj kutusuyla birlikte bu süreler sırasıyla 33 ve 23 saate kadar çıkabiliyor. Ayrıca kulaklık, IP54 sertifikası sayesinde toza ve su sıçramalarına karşı dayanıklı.

Siyah, beyaz ve yeşil renk seçenekleriyle satışa sunulan FreeBuds Pro 4, 199 dolar fiyat etiketiyle 9 Ocak 2025 itibarıyla Huawei’nin online mağazası ve seçili perakendeciler üzerinden satın alınabilecek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/12/13/huawei-freebuds-pro-4-launched-globally/

• Huawei'nin özellikle saatlerinde işlemci, ram, rom bilgisi vermemesi evet aynı donanımı yıllarca tüketiciye kastırma sebebinden ve bunu bir tane inceleme yapan sözüm ona içerik üretici söyle(ye)miyor çünkü Huawei neredeyse tüm bildik içerik üreticilere ısmarlama ürün incelemesi çektiriyor pardon tanıtımı. Şarjı 15 gün tabii gider o saatin, içinde stok işlem gücüyle hareket eden 16 mb (evet mb) ram bulunan cihaz pil tüketmez çünkü, ama bunu kimse sormaz aga bu ne diye. Benzer taktiği şimdi kulaklıkta yapıyor, geçen seneki modelde bir önceki modele göre %50 geliştirdik ANC yi diyor ama teknik bir veri yok. Şimdiki modelde ise çağrı gürültü engelleme bahsediliyor ama normal gürültü kesen ANC den kimse bahsetmiyor. Bu ürün gelecek ay ülkemize geldiğinde tüm içerik üreticilerden aynı günlere denk gelen sözüm ona inceleme videoları göreceksiniz, hepsi de ücretli ürün tanıtımı.
    Huawei kadar net bilgi vermeyen tek firma Apple sanırım. Bakın kelime oyunu yapıyor sürekli. Mesela diyor ki 100 desibele kadar ANC var diyor ama o sesli konuşmada devreye giren anc, yani kulaklık takılıyken ya da müzik dinlerken devreye giren anc den gram bahsetmiyorlar. Yukarıda yazan özelliklerin hiçbiri de net bilgiler değil. Bunun aynısını saatleri için de yapıyor ve donanım bilgisi vermiyor Huawei. Freebuds pro 4 ü epeydir takip ediyorum ve çok yüzeysel bilgiler veriliyor ve neredeyse hiçbir geliştirme yok önceki modele göre. Ses kalitesi nasıl, normal anc si ne durumda işte bu bilgilerin hiçbirine cevap bulamıyorsunuz. Malum bizim içerik üreticiler de sponsorlu içerik ürettikleri için yine hiç biri gerçek inceleme yapmıyor olacak. Not: E yukarıda bir sürü özellik bilgisi yazıyor diyecek varsa da, o özelliklerin %80'i bir önceki modelde de vardı, açıp bakabilirsiniz karşılaştırmalara.

Evet belirttiğiniz gibi akıllı saat fiyatına; akılla bileklik satıyorlar.. üstelik çoğu tek hücreli arkadaşda: wow akıllı saatin şarjı 2 hafta gidiyor diye sorgulamaksızın markanın fanatiği haline dönüşüyor.

Sizin gibi gerçeği gören arkadaşların az sayıda da olsa var olması beni memnun ediyor. Çünkü aynı dediğiniz gibi youtube'a ısmarlama içerik çekildiği yetmezmiş gibi.. bu ürünleri savunan zır zurna cahil bir kesim var ve onlar asla satın aldıkları ürünlere toz konduramadıkları gibi bu ürünlerin savunuculuğunu bedavaya yapacak kadar akılsızlar..

Hocam bu ısmarlama içerik çeken influencerların içinde bu sitenin eski en üst düzey editörleri de var.

Huawei son dönemde google'dan kopmasına rağmen fiyatları düşürmedi. Chipset'ten çok ciddi manada çaldıkları halde neredeyse her üründe o kategorideki en pahalı ürünlerle aynı fiyattan ürün satmaya devam ediyorlar. Yani hem yazılım hem donanım kötü ama fiyatlar halen kol gibi.

Birçok huawei ürün kullandım halen de kullanıyorum.. ancak bu firmanın yaptığı bu tarz ahlaksız politikayı destekleyeceğim anlamına gelmiyor.

• Bize özel fiyatla çıkarsa iyi olur

• Çıksın da 3ün fiyatı düşsün onu alalım mis gibi alet :d

• Huawei kadar net bilgi vermeyen tek firma Apple sanırım. Bakın kelime oyunu yapıyor sürekli. Mesela diyor ki 100 desibele kadar ANC var diyor ama o sesli konuşmada devreye giren anc, yani kulaklık takılıyken ya da müzik dinlerken devreye giren anc den gram bahsetmiyorlar. Yukarıda yazan özelliklerin hiçbiri de net bilgiler değil. Bunun aynısını saatleri için de yapıyor ve donanım bilgisi vermiyor Huawei. Freebuds pro 4 ü epeydir takip ediyorum ve çok yüzeysel bilgiler veriliyor ve neredeyse hiçbir geliştirme yok önceki modele göre. Ses kalitesi nasıl, normal anc si ne durumda işte bu bilgilerin hiçbirine cevap bulamıyorsunuz. Malum bizim içerik üreticiler de sponsorlu içerik ürettikleri için yine hiç biri gerçek inceleme yapmıyor olacak. Not: E yukarıda bir sürü özellik bilgisi yazıyor diyecek varsa da, o özelliklerin %80'i bir önceki modelde de vardı, açıp bakabilirsiniz karşılaştırmalara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 14 Aralık 2024; 18:59:56 >

• strathmorea kullanıcısına yanıt

apple'ın bilgi vermeyiş tarzıyla huawei'in bilgi vermeyiş tarzı aynı değil..

huawei neredeyse tüm yeni tablet ve telefonlarında, özellikle akıllı saatlerinde içinde hangi chipset var bunu belirtmiyor. Akıllı saatlerinde özellikle çoğunda hafıza bilgisi bile mevcut değil.. bunu yazmama sebebi ne kadar çaldığının gözükmemesi yada ne kaç nesildir aynı chipseti çakıyorsunuz diye millet uyanmasın diye..

apple'da neredeyse her nesilde chipset değişiyor, ancak adamlarda genel olarak bu tarz bilgiyi paylaşamama hastalığı var aynı şekilde batarya bilgisini de ısrarla paylaşmıyorlar.. apple'ınki bir çeşit amerikan egosu, huawei'inki ise milleti kazıkladığının ortaya çıkmasını engellemeye çalışma durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 14 Aralık 2024; 20:44:32 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Huawei'nin özellikle saatlerinde işlemci, ram, rom bilgisi vermemesi evet aynı donanımı yıllarca tüketiciye kastırma sebebinden ve bunu bir tane inceleme yapan sözüm ona içerik üretici söyle(ye)miyor çünkü Huawei neredeyse tüm bildik içerik üreticilere ısmarlama ürün incelemesi çektiriyor pardon tanıtımı. Şarjı 15 gün tabii gider o saatin, içinde stok işlem gücüyle hareket eden 16 mb (evet mb) ram bulunan cihaz pil tüketmez çünkü, ama bunu kimse sormaz aga bu ne diye. Benzer taktiği şimdi kulaklıkta yapıyor, geçen seneki modelde bir önceki modele göre %50 geliştirdik ANC yi diyor ama teknik bir veri yok. Şimdiki modelde ise çağrı gürültü engelleme bahsediliyor ama normal gürültü kesen ANC den kimse bahsetmiyor. Bu ürün gelecek ay ülkemize geldiğinde tüm içerik üreticilerden aynı günlere denk gelen sözüm ona inceleme videoları göreceksiniz, hepsi de ücretli ürün tanıtımı.

Evet belirttiğiniz gibi akıllı saat fiyatına; akılla bileklik satıyorlar.. üstelik çoğu tek hücreli arkadaşda: wow akıllı saatin şarjı 2 hafta gidiyor diye sorgulamaksızın markanın fanatiği haline dönüşüyor.

Sizin gibi gerçeği gören arkadaşların az sayıda da olsa var olması beni memnun ediyor. Çünkü aynı dediğiniz gibi youtube'a ısmarlama içerik çekildiği yetmezmiş gibi.. bu ürünleri savunan zır zurna cahil bir kesim var ve onlar asla satın aldıkları ürünlere toz konduramadıkları gibi bu ürünlerin savunuculuğunu bedavaya yapacak kadar akılsızlar..

Hocam bu ısmarlama içerik çeken influencerların içinde bu sitenin eski en üst düzey editörleri de var.

Huawei son dönemde google'dan kopmasına rağmen fiyatları düşürmedi. Chipset'ten çok ciddi manada çaldıkları halde neredeyse her üründe o kategorideki en pahalı ürünlerle aynı fiyattan ürün satmaya devam ediyorlar. Yani hem yazılım hem donanım kötü ama fiyatlar halen kol gibi.

Birçok huawei ürün kullandım halen de kullanıyorum.. ancak bu firmanın yaptığı bu tarz ahlaksız politikayı destekleyeceğim anlamına gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 14 Aralık 2024; 23:3:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Şu anda You Tube'de Mesut Çevik, Shiftdelete, Volkan Manav ve Hardware Plus kanalı altında benim yorumların görünmüyor, You tube öyle bir algoritma ile yorum engelleme olayı yapıyor ki, mesela bir önceki yorumumda bir hakaret, aşağılama olmadığı halde o yorumu You Tube'da yazsam göstermez biliyor musun, aynı kanal altında belli aralıkla bile olsa birden fazla olumsuz yorum yaparsan seni mimliyor algoritma, spam algılayıp yorumlarını göstermiyor. Ve bu içerik üreticilerin doğal olarak işine geliyor. Yorumlar engellenmese o kanallar altındaki yorumlarda fırtınalar kopar benim gibi binlerce insan var çünkü.

İşlemci demişsin, mesela Pure 70 serisinde kullanılan Kirin işlemci Snapdragon 888 den hallice bir işlemci ama Hardware Plus incelemesine bak ooo yıka yağla, elamanların babası üretse öyle tanıtım yapmazlar. Huawei kötü değil, çok sağlam ürünleri var, hatta Freebuds Pro 4 genel incelemelerinden (tabii ki yurtdışı incelemeleri izleyeceğim) geçer not alırsa almayı da düşünüyorum, hem tüm ekosistemlerde kullanılabiliyor. Telefonum Samsung olmasına rağmen Buds 3 Pro almadım çünkü yakın zamanda başka bir marka telefona geçeceğim, o markada adam gibi çalışmayacak biliyorum. Neyse, içimi döktüm biraz, teşekkürler hocam :)

hocam ben o arkadaş'a Asus Çevik diyorum, yıllardır asus'un tüm ürünlerini sıvazlayan biri ama son zamanlarda toparladı biraz.. youtube'da tutunabilmek için başlarda baya yanladı ama şuan biraz daha dengeye geldi.

Volkan Manav şuan bu forumdaki en dip seviye üyeden fazla bir bilgiye sahip bir youtuber değil, hiçbir konuda bilgisi yok, sadece sıvama işi yapıyor.

Hardware plus'ın sahibi hariç diğerlerinin hepsi stajyer kıvamında insanlar.. giriş seviyesi içerik üreticiler.

Shiftdelete bunların arasında en çok marka övgüsü yapan kanal, sahibi de belki de sektörde en az bilgiye sahip olup da, ilk olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanan aşırı yüzeysel biri.

Ben de bu arkadaşların 1-2'si ile kavga ettim, ancak yazdığım yorumun gözüküp gözükmediğini başka hesaplardan kontrol ediyorum.. zaten genelde en beğenilen yorum oluyor benim yazdığım yorumlar. Yani algoritma'dan ziyade kanal sahipleri yorumları gizliyor sanki.. yani bir kere gizledi mi kanalda sizi bir daha yorumlarınızı başkası göremiyor.

Buds pro 3 güzel cihaz hocam tasarımını ben çok beğendim yaklaşık 6 ay oldu benim.. huawei freebuds 2 pro'dan bence iyi her yönden.. ben artık huawei çok olağan üstü birşey yapmadıkça markadan soğumuş durumdayım.. Akıllı saatleri de var bende bir kısmı duruyor halen.

evet hocam yurtdışı incelemeler ve reddit'e bakmak lazım satın alma öncesi mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 15 Aralık 2024; 0:24:17 >

Bir önceki mesaja Teknopat'ı da eklemem gerek. Teknopat genel olarak sevdiğim bir site olsa da orada telefon incelemeleri yapan emin çıtak vardı, incelemeleri kağıt üzerindeki teknik bilgi okumasıydı, onun videoları altında yorumlarım görünmemeye başlayınca ilk zamanlar kanal sahipleri engelliyor diye düşünüp Teknopat forumunda bunu Ali Güngör'e anlattım, yorumumu tek ben görebiliyorum neden engelliyorsunuz diye sorup üstüne ekran alıntısıyla bunu gösterdiğimde sizin yorumunuz gayet üslubu bozmadan yapılmış ve emin olun biz bireysel olarak engelleme yapmıyoruz diye ısrarla kendilerinin yapmadığını belirtmişti şaşırarak. Evet kanal sahipleri işin içinde olabilir ama genel olarak sorumlusu You tube bunun, bildiğin sansür yapıyorlar ileri derecede ve bunu ciddi ciddi absürt seviyede yapay zeka algoritmasıyla yapıyorlar, mesela biz bu konuyu orada bir video altında sizinle konuşamayız çünkü bir yerden sonra yayınlamaz You tube. Şu da var belirli bir süre geçtikten sonra yorum eğer düz ya da olumlu bir yorumsa yayınlanıyor ama aynı kanal altında yine eleştirel yorum yapmaya başlanırsa 1-2 taneden sonra hoop uzay boşluğu, yani yorum sizlere ömür. :))

Buds 3 Pro'yu yeni Samsung telefon alan kardeşime aldırdım kendisi için. Uzun süre kullandım ondan doğru. Evet güzel kulaklık, baslar, midler, tizler hepsi iyi. Ses yüksekliği yüksek. ANC si çok başarılı. Bende şu an 4 yıllık Samsung buds plus var o bile özellikle müzik ses kalitesinde halen çok iyidir ama telefonla konuşmak dışarıdayken eziyet. Buds 3 pro da saplı tasarım bu anlamda süper oldu ve kardeşimle telefonda konuşurken sesi etrafında gürültü olmasına rağmen çok net geliyor. Samsung Buds 3 pro tüm ekosistemlerle sorunsuz, eksiksiz çalışsa hemen yarın alırım ama mobilde üst seviye iki kulaklık bekliyorum ikisi de hem android hem ios ta sorunsuz çalışacak biri Huawei freebuds pro 4 diğeri ise Oppo enco x3. İncelemelerini bekleyip ikisinden birini alacağım sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.