Şimdi Ara

Huawei Freebuds Pro vs Galaxy Buds 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba huawei freebuds lite kullanıyordum fakat sağ kulaklık bozuldu. yeni kulaklığım anc’li olsun istiyorum. buds 2 ile freebuds pro arasındaki fiyat farkına değer mi? ayrıca freebuds lite modelinde yaşadığım sorunlar da vardı. benim telefon da huawei. bir daha huawei almak istemiyorum aslında. biraz önyargım var huawei’e karşı. malzeme kalitesi de kötüydü. freebuds pro acaba farklı olur mu pro model sonuçta? ileride de huawei telefon almak istemiyorum. Aslında anc çok önemli bir faktör benim için. hangisinin anc’si daha iyiyse ona yönelirim. siz hangisini önerirsiniz?

• Hocam bende freebuds lite var hediye geldi 2 senedir kullanıyorum konuşma performansı iyi ama bağlantı hataları bıktırdı ama huaweini diğer kulaklarının iyi olduğunu düşünüyorum aynı zamanda samsung galaxy buds plus kullanıyorum ama huaweinin tasarımlarını daha iyi buluyorum.ben olsam hangi tasarımı seversem ona göre seçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freebuds lite bir türlü bağlanamıyor. şimdi de sağ kulaklıktan düşük ses geliyor. bıktım yani. O yüzden sordum ben de acaba Freebuds pro da kötü mü diye. fiyat farkı da var samsung ile. bir sorum daha olacak izninizle. samsung kulaklıkların genel anc performansı adına soruyorum. buds plus’ın anc’si ne kadar iyi yani siz iyi performans alıyor musunuz? mesela metro ya da uçakta sesleri kesebiliyor mu? yardımcı olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim.

• yuusuufyaavuuz Y kullanıcısına yanıt

Hocam ben memnunum ama benim telefonum samsung o yüzden tam uyumlu huawei ile uyumu nasıl olur bilemiyorum galaxy wearable uygulaması ile her ayarı yapabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Wearable her şeyi destekliyor aslında ama huawei telefon iğrenç olduğu için Wearable arka planda çalışamıyor. Zaten telefon değiştirmeyi düşünüyorum. S21+ alacağım galiba. Uyumluluk sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Huawei ile buds 2 arasında 600 TL fark var. Zaten anc mutlu ederse Samsung tarafında Huawei almam. Ama gönlüm biraz da huawei'de çok kararsızım. Diğer arkadaşlar da yardımcı olursa çok iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.