Şimdi Ara

HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
5
Favori
8.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elestirmen28

mobogenie diye bi program kuruldu. burdada uygulumalar var ama google play store değilki bu. google play storeyi kullanamıyormuyuz kitkatta

Google Play Store APK sını indirip kur. Bir de Google Play hizmetleri uygulamasını indirip kur. Google play normal bir şekilde çalışmaya başlar...
  • google play store apk sını kurdum. tam açılacakken kapanıyor.
  • quote:

google play store apk sını kurdum. tam açılacakken kapanıyor.

https://drive.google.com/folderview?id=0Bxi5Y1_K_OXENlppbUlVeGpFU3c#list

Linkteki rom için yayınlanan gapsstır. Recoveryden rom yükler gibi kurarsan olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem çözüldü. Çok teşekkürler. :)
  • ben yükledim, fazla ram kullandığı ve aşırı ısınma yaptığından 4.0.3 e geri döndüm
  • En sağlıklı romlar gingerbread "B895-slim-v7" ve "B895-SuperSlim-V1" romlar arkadaşlar, bunları kullanın derim.
  • Arkadaslar bende orjinal surume gore biraz fazla isinma yapiyo. Birde telefonum kapali iken sarja taktigimda huawei logosu geliyo ve sarj suresince ekranda kaliyo. Sarj bitip fisi cekince logo gitmiyo telefon kilitleniyo kapali iken. Acma kapama tusu islev gormuyo. Bataryayi sokup tekrar takmak zorunda kaliyorum. Bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben eski sürüme geri dönüyorum
  • bana sorarsanız şu ana kadar custom rom ların en stabil olanı android 4.0.3
    http://forum.donanimhaber.com/m_88026030/f_/key_g301//tm.htm#88182736
  • quote:

Arkadaslar bende orjinal surume gore biraz fazla isinma yapiyo. Birde telefonum kapali iken sarja taktigimda huawei logosu geliyo ve sarj suresince ekranda kaliyo. Sarj bitip fisi cekince logo gitmiyo telefon kilitleniyo kapali iken. Acma kapama tusu islev gormuyo. Bataryayi sokup tekrar takmak zorunda kaliyorum. Bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum.

sarja takmadan önce telefonun acma tusuna bas. ısıkları yanınca sarja tak. normal kullanımda ısınma olayı bende olmadı. oyunlarda ısınma olabilir.oda normal.
  • Konuyu açan arkadaşa da maaşallah. Konuyu aç sonra da hadi bana eyvallah, bakın başınızın çaresine der gibi ondan sonra da hiç ilgilenme. Olmamış
  • kardeşim çok güzel anlatmışsın eline sağlık da ben bundan yararlanamıyorum... ben cwm yükledim ancak cwm based recovery olarak bı turlu acamadım yanı yükleyemiyorum. alternatif bi secenek var mı ? sanırım kullandıgım dosyalarda sorun var, kendı kullandıgın dosyaları dırekt olarak benımle paylaşabılır mısın ? Telefon kardeşlıği adına acilen bana yardımcı olun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepha07tr

kardeşim çok güzel anlatmışsın eline sağlık da ben bundan yararlanamıyorum... ben cwm yükledim ancak cwm based recovery olarak bı turlu acamadım yanı yükleyemiyorum. alternatif bi secenek var mı ? sanırım kullandıgım dosyalarda sorun var, kendı kullandıgın dosyaları dırekt olarak benımle paylaşabılır mısın ? Telefon kardeşlıği adına acilen bana yardımcı olun :)

Daha ayrıntılı yazarsan ben yardımcı olurum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sepha07tr

kardeşim çok güzel anlatmışsın eline sağlık da ben bundan yararlanamıyorum... ben cwm yükledim ancak cwm based recovery olarak bı turlu acamadım yanı yükleyemiyorum. alternatif bi secenek var mı ? sanırım kullandıgım dosyalarda sorun var, kendı kullandıgın dosyaları dırekt olarak benımle paylaşabılır mısın ? Telefon kardeşlıği adına acilen bana yardımcı olun :)

Daha ayrıntılı yazarsan ben yardımcı olurum

kardeşim sorunu hallettim. 4.2.2 custom rom tam stabil çalışmadı silmek zorunda kaldım. android 4.0.3 yükledim. gayet de güzel çalışıyor ama bu sefer de açılışta ve kapanışta vodafone logosu çıkıyor. bunu nasıl halledebılırım bu konuda yardımcı olur musun ? ya da stabil çalışan bir link verebilir misin ?

• Media klasöründe shutdown ve boot animasyon resimlerini silin artik vodafonelardan kurtulmus polursunuz. App klasorundede sistemle ilgili isyemediginiz seyler varsa silin. İslem tamamdir.
  • Güzel bir sürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baseband dosyasını otomatik yüklüyo mu

yoksa biz mi yüklememiz lazım
  • hasan basr H kullanıcısına yanıt
    hocam bende g301 var 4.4.2 stabil mi ona göre kurucam ve siz hybrid i kurmuşsunuz çalışmayan herhangi bir şeyi var mı? cm kurmak daha mantıklı geldi bana çünkü bu telefon için yapılmış diyorlar ne diyorsunuz bu konuda?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.