Şimdi Ara

HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
5
Favori
8.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    *Arkadaşlar bu işlemleri yapmaya başladığınız an telefon garanti dışıdır. !
    *Eğer telefonunuz açılmazsa birşey olursa
    http://tr.huaweidevice.com/yazilim-guncelleme/ buradan orjinal 2.3.6 yı indirip 'dload' dosyasını sdcarda atın ve telefonun ses açma,ses kısma ve power tuşuna aynı anda basın ve yüklenmesini bekleyin telefon ilk günkü haline gelir.

Merhaba arkadaşlar ..
    Öncelikle telefonunuzun kıymetini bilmenizi tavsiye edeceğim.Forumda gördüğüm kadarıyla çoğu kişi androidle bu telefonle tanışmış benim gibi.İlk olmasına rağmen kazıklanmadık bunden emin olun çünkü galaxy ace ile g301 arasında kalmıştım ve telefonu aldıktan sonra galaxy ace ile karşılaştırarak telefona hakaret etmiş gibi hissettim kendimisamsungun adı var tamam da o fiyata o telefon (g301 varken) adam kazıklamaktır.Telefonu gecen sene istanbul bilişimden 500 liraya almıstım ve bu ay son taksidini yatıracağım.İlk aldığım hafta rom yüklemeye çaliştim ve telefon açılmadı garantiye göndercektim ama rastgele bir sitede 2.3 orjinal sürümü buldum ve kurtardım ve sonra iyice işi kaptıktan sonra 4.1 4.2 ve 4.3 kurdum şimdi ise 4.4.2 kurdum çok beğendim herkes yüklesin istedim nasıl yapıldığını kısa bir sekılde anlatıcam.

Öncelikle telefonu rootlayacağız http://www.****.com/forum/konu/huawei-ascend-g301-diger-adiyla-u8816-root-islemi-nasil-yapilir.839234/ bu sitede işlemleri anlatıldığı gibi sırayla yapalım

Daha sonra CWM(clockworkmod) yükleyeceğiz https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=dUsx/ELFWns6bzeJRJ2OZergxb6qajBNXncHB46qrX0%3D bu dosyayı indiriryoruz masaüstünde dursun.telefonu kapatalım ve bataryayı çıkartalım 10 saniye falan bekleyelim sonra takalım ve ses kısma tuşuna ve power tuşu yani telefonu açma kapama tuşuna aynı anda 15 saniye basılı tutarak açalim .telefon huawei yazızında takılı kalacak ve öyleyken telefonu bağlantı kablosuyla pc ye bağlayalım.şimdi masaüstündeki dosyayı dışarı çıkartalım klasörü açtıktan sonra cwm yükle ye tıklayın ekrana gelen sayfada devam etmek için bir tuşa basın diyecek basın ve yükledikten sonra aynısını sorucak ve jerhangı bir tuşa bastıktan sonra ekran gidecek. kabloyu çıkartın telefondan bataryayı da çıkartın ve on saniye sonra takın bu sefer ses açma tuşuna ve power tuşuna basılı tutun  HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! ve bu ekran gelicek ve cwm yüklenmiş olacak...

*CWM nin kullanılışı : ses açma kısma ile aşağı yukarı yapılır geri tuşu ile geriye gelir power tuşuyla işlem seçilir.

Son olarak romu yükleyeceğiz. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=358122 bu siteden sayfayı türkçeleştirerek Gayri resmi firmware kısmından 4.4 romlarını göreceksiniz iki tane var cyanogen mod ve hybrid ben hybrid yükledim ve gayet güzel ve kullanışlı.bunlardan birini indirip sd carda atıp ses açma ve power tusuna basıp cwm yi acıyoruz sırasıyla :

wipe data /factory reset

wipe cache partition

mount and storage < format / system

mount and storage < format / data

mount and storage < format / cust

tekrar ana menüye gelerek en alttak :

advanced / wipe dalvik cache

işlemlerini yapıyoruz ve son olarak install zip seçip choose zip from /storage/sdcard1 den romu seçip yüklüyoruz .. artık telefonunuz 4.4.2 dir. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın

cyanogen mod ile ilgili kıs bir not :

dosyayı indirdikten sonra rar dosyasının içinden rom ve gapps ziplerini sd carda atıp önce romu sonra gappsı yüklüyüruz gapps :google uygulamaları gmail,google play falan..
     HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !!
     HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !! HUAWEİ G301 KİTKAT YÜKLEMEYEN KALMASIN !!

• Hocam ben bunu yükledim fakat telefonda google play yok. Nasıl yükleyeceğiz sonradn da yüklenmiyor ???

Google play veya başka bir uygulama yükleniyo hocam menuye geliyor simgesi de ama tıklayınca ekran açılıyor hemen kapanıyor menuye dönüyor uygulamalar hocam ??? Çözümü nasıl olacak ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 28 Ocak 2014; 16:40:15 >
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Kitkat i yukledim bencede yuklemeyen kalmasin cok stabil calisiyor. Cm nin ozellikle g301 icin yazdigi bir rom. Daha evelindw jelly bean kullaniyordum biraz kasma vardi sebebide rom htc nin bir modelinden uyarlanmisti. Ama bu rom kesinlikle mukemmel gorunuyor 3 gunluk kullanimima dayanarak yaziyorum. Tarafimdan siddetle tavsiye edilir
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar google uygulamalarını bende yükleyemedim hata veriyor şimdilik mobogenie diye bir marketi kullanıyorum iş görüyor. yinede yükleyebilirsem burdan bildiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Hocam ben bunu yükledim fakat telefonda google play yok. Nasıl yükleyeceğiz sonradn da yüklenmiyor ???

Google play veya başka bir uygulama yükleniyo hocam menuye geliyor simgesi de ama tıklayınca ekran açılıyor hemen kapanıyor menuye dönüyor uygulamalar hocam ??? Çözümü nasıl olacak ???

Bende mobogenie yukledim ama sorun olmuyor ise yariyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: sener_i

quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Hocam ben bunu yükledim fakat telefonda google play yok. Nasıl yükleyeceğiz sonradn da yüklenmiyor ???

Bende mobogenie yukledim ama sorun olmuyor ise yariyor yani

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende kitkatı yükledim dediğiniz gibi google uygulamalarına girerken uygulamadan atma sorunu vardı, internette araştırırken birtane gapps buldum ve yükledim google uygulamalarından atma sorunu ortadan kalktı, buyrun indirme linki http://d-h.st/Ate

• quote:

Orijinalden alıntı: franjuva

arkadaşlar bende kitkatı yükledim dediğiniz gibi google uygulamalarına girerken uygulamadan atma sorunu vardı, internette araştırırken birtane gapps buldum ve yükledim google uygulamalarından atma sorunu ortadan kalktı, buyrun indirme linki http://d-h.st/Ate

radyo bulabildiniz mi acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

quote:

radyo olarak sipirit fm i kullanıyorum çok gelişmiş bir radio değil ama işimi görüyor,http://daily-apk.blogspot.com.tr/2013/07/spirit-fm-unlocked-apk-v20130725-paid.html

• quote:

quote:

quote:

radyo olarak sipirit fm i kullanıyorum çok gelişmiş bir radio değil ama işimi görüyor,http://daily-apk.blogspot.com.tr/2013/07/spirit-fm-unlocked-apk-v20130725-paid.html

Alıntıları Göster
    benim telefonda 4.4.3 kitkat hybrid versiyonu yüklü, wifiden internete yada google playe girerken hiç bir sorun yaşamıyorum, ama mobil veri den girerken ne interneti nede google uygulamalarını açmıyor, bu konuda bilgisi olan arkadaş var mıdır acaba,

• quote:

quote:

eyvallah kardeş sayende bu sorunu da hallettim saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan basr

quote:

quote:

eyvallah kardeş sayende bu sorunu da hallettim saolasın

Alıntıları Göster
    Birazdaha basit anlatırmısın mümkünse resimle desteklermisin..

1 aydır düzeltemedim telefonu pembe ekranda kalıyordu sonra huawai de takılıyordu kısmet bugun orjinal room yükledim çözdüm..

Şuan cihaz rootlu..

Baseband yedek alma nasıl yapılır bilmiyorum mesela

• 2.3.6 dan memnunum.
    Orj olmayan sürümler de illa bir sorun cikiyor arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

2.3.6 dan memnunum.
    Orj olmayan sürümler de illa bir sorun cikiyor arkadaslar
    Arkadaşlar yukarıda verilen linkteki hybrid romu yükledim. Fakat rom için beta sürüm deniyor. acaba bu room üzerinde çalışılmıyor mu karalı bir sürüm çıkar mı ? hybrid romda olup cyanogen mod olmayan geliştici seçenekleri bölümü yok. Acaba var da ben mi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkasal -- 12 Şubat 2014; 0:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkasal

Arkadaşlar yukarıda verilen linkteki hybrid romu yükledim. Fakat rom için beta sürüm deniyor. acaba bu room üzerinde çalışılmıyor mu karalı bir sürüm çıkar mı ? hybrid romda olup cyanogen mod olmayan geliştici seçenekleri bölümü yok. Acaba var da ben mi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz.

Alıntıları Göster
    cwm ekranına geliyoruz fakat en sonunda boot uygulaması gelmiyor yardım lüftfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: b-white

cwm ekranına geliyoruz fakat en sonunda boot uygulaması gelmiyor yardım lüftfen

Alıntıları Göster
    Yüklemeyen kalmasın demişsin de rom sorunlarla dolu.

Beğendiğim Özlellikleri:
    Mikrofon sorunu bu romda ortadan kalkmış. Video kayıt esnasındaki ses ve görüşme esnasında karşıya giden ses mükemmel. Berrak bir sesle görüşme yapabilmek çok güzel. Boğuk boğuk olan ses ortadan kalkmış. Bu çok hoşuma gitti. Demek ki mikrofon sorunu donanımsal değil, yazılımsalmış bunu anlamış oldum.

Beğenmedim Özellikleri
    1. Kamerada iki sorun dikkatimi çekti. Birincisi odaklama yapmıyor. İkincisi ise video kayıt çözünürlüğü ise 640x480'e düşmüş.
    2. Hafıza kartı (SD Card) ile sorunlar mevcut. Şöyle ki, kendi dahili hafıza kartı 2 GB, benim taktığım harici hafıza kartı 8 GB. Kendi hafıza kartını kullanmayı seçtiğim zaman, telefon 2 GB'lık kendi hafızasını kullanıyor ama ben dosya yöneticisinden yalnızca 8GB'lık hafıza kartını görebiliyorum. Ayarlardan 8GB Harici hafıza kartını kullanmayı seçtiğim zaman ise, telefon 8GB'lık harici hafıza kartını kullanıyor ama dosya yöneticisinden yalnızca 2GB'lık dahili hafıza kartını görebiliyorum. Enteresan ama böyle bir sorun mevcut.
    3. Wifi Hotspot çalışmıyor.
    4. Güncelleme çalışmıyor.

Keşke kontrol edip öyle konu açsaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilginon -- 21 Şubat 2014; 14:09:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilginon

Yüklemeyen kalmasın demişsin de rom sorunlarla dolu.

Beğendiğim Özlellikleri:
    Mikrofon sorunu bu romda ortadan kalkmış. Video kayıt esnasındaki ses ve görüşme esnasında karşıya giden ses mükemmel. Berrak bir sesle görüşme yapabilmek çok güzel. Boğuk boğuk olan ses ortadan kalkmış. Bu çok hoşuma gitti. Demek ki mikrofon sorunu donanımsal değil, yazılımsalmış bunu anlamış oldum.

Beğenmedim Özellikleri
    1. Kamerada iki sorun dikkatimi çekti. Birincisi odaklama yapmıyor. İkincisi ise video kayıt çözünürlüğü ise 640x480'e düşmüş.
    2. Hafıza kartı (SD Card) ile sorunlar mevcut. Şöyle ki, kendi dahili hafıza kartı 2 GB, benim taktığım harici hafıza kartı 8 GB. Kendi hafıza kartını kullanmayı seçtiğim zaman, telefon 2 GB'lık kendi hafızasını kullanıyor ama ben dosya yöneticisinden yalnızca 8GB'lık hafıza kartını görebiliyorum. Ayarlardan 8GB Harici hafıza kartını kullanmayı seçtiğim zaman ise, telefon 8GB'lık harici hafıza kartını kullanıyor ama dosya yöneticisinden yalnızca 2GB'lık dahili hafıza kartını görebiliyorum. Enteresan ama böyle bir sorun mevcut.
    3. Wifi Hotspot çalışmıyor.
    4. Güncelleme çalışmıyor.

Keşke kontrol edip öyle konu açsaydın.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım merhaba. Ben kitkata dediğiniz yollarla geçişimi yaptım. Şu an telefonumun modeli G300 olarak gözüküyor. Benim merak ettiğim bir konu var ve aklıma takılıyor. Telefonumda 2.3.6 yüklü iken telefonum modeli G301 gözüküyordu, şimdi ise 4.4.2 yüklü ve telefonum modeli G300 olarak gözüküyor. Yani iki farklı telefonda aynı imei numarası kullanılıyormuş gibi. BTK'da telefonum klonlanmış gibi gözükmez değil mi?

• quote:

Arkadaşım merhaba. Ben kitkata dediğiniz yollarla geçişimi yaptım. Şu an telefonumun modeli G300 olarak gözüküyor. Benim merak ettiğim bir konu var ve aklıma takılıyor. Telefonumda 2.3.6 yüklü iken telefonum modeli G301 gözüküyordu, şimdi ise 4.4.2 yüklü ve telefonum modeli G300 olarak gözüküyor. Yani iki farklı telefonda aynı imei numarası kullanılıyormuş gibi. BTK'da telefonum klonlanmış gibi gözükmez değil mi?
    Kardeş paylaşım için çok sağol eyv. Harika anlatmışsın kurulumu.
    Bende de o yukardaki sorunlardan oluştu. Nasıl çözülür acaba? Bir de Wifi Hotspot çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bergin97

Kardeş paylaşım için çok sağol eyv. Harika anlatmışsın kurulumu.
    Bende de o yukardaki sorunlardan oluştu. Nasıl çözülür acaba? Bir de Wifi Hotspot çalışmıyor.

Alıntıları Göster
    yükledim beğendim. google playe açılmama sorunu bendede oldu. soru çözen arkadaşlar varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen28

yükledim beğendim. google playe açılmama sorunu bendede oldu. soru çözen arkadaşlar varmı

Linkteki dosyayı indirin ve hafıza kartına zip olarak atın. Sonra rom kurar gibi install zip diyerek attığımız dosyayı gösterin. Bu kadar. Google Play sorunu ortadan kalkıyor.

http://d-h.st/Ate
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elestirmen28

Linkteki dosyayı indirin ve hafıza kartına zip olarak atın. Sonra rom kurar gibi install zip diyerek attığımız dosyayı gösterin. Bu kadar. Google Play sorunu ortadan kalkıyor.

http://d-h.st/Ate

Alıntıları Göster
    mobogenie diye bi program kuruldu. burdada uygulumalar var ama google play store değilki bu. google play storeyi kullanamıyormuyuz kitkatta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.