Şimdi Ara

HUAWEİ G8 YADA G7 PLUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G8 VEYA G7 PLUS TÜRKİYEDE NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK BİLEN VARMI BEKLEMEYE DEĞER Mİ ?

• 49 € ve ayda 20 € ya huwaei g8 aldim. (belcika) p8 de alabilirdim. Hangisi daha iyi diye arastirirken p8 tukendi. Birde samsung neo 5 var ayni fiyata. Neyse ben g8 ismarladim. 3 gune gelecek.Tr de iphone kullaniyorum. 5s var cok memnunum. Tabiki iphone da kampanyada iphone 6. 99€ sonra ayda 45 @ 24 ay. Burada 4 g var. Evdeki wifi bile 100 gb i vuruyor. Disarida 4g nin kac vurdugunu daha bilmiyorum. alet gelince denerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3801

G8 VEYA G7 PLUS TÜRKİYEDE NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK BİLEN VARMI BEKLEMEYE DEĞER Mİ ?

Cihazi huawei de calisan bi tanidik vasitasiyla kullanma firsatim oldu. Tek kelimeyle super olmus. Turkiyede de 2 ay sonra cikacakmis. Aslinda g7 plus sadece bazi ulkelerde adlandirildigi sekilde. Turkiyede de sahibinden.com da satislar baslamis bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarımı çok begendim ama 2 ay daha cok varmıs, Pakistan'da bile neredeyse 1 aydır satılıyor. Sahibinden de pasaport işlemeli yurtdısı cihazları 1350 tlden satmaya baslamıslar, bakalım piyasaya kaçtan cıkacak.

• G7+ için mi 2 aylık dönem var?G8 pahalı gelir gibi.G7 den devam... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

tasarımı çok begendim ama 2 ay daha cok varmıs, Pakistan'da bile neredeyse 1 aydır satılıyor. Sahibinden de pasaport işlemeli yurtdısı cihazları 1350 tlden satmaya baslamıslar, bakalım piyasaya kaçtan cıkacak.

Aldigim bilgiye gore Piyasada cok daha yuksek fiyatla cikacak hocam maalesef. Yani sahibindeki fiyatlar hayal olacak kisa zaman sonra

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    g7 plus mı kullandın yoksa g8 mi sence hangisini şuan g7 kullanıyorum ve artık huaweiden vazgeçmem 2 ay sonra gelcek olan hangisi g7 plus mıı g8 mi bilgi verirsen sevinirim birde g7 deki gibi şarj durumu nedir güzel gidiyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Mate 8
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    g7 de ilk çıktığından sahibinden de fiyatı yüksekti telefon piyasaya 999tl ye girmişti ama sahibinden fiyatı 1300 tl civarında geziyordu orası her zaman yüksek tutuyor fiyatları benim şahsi görüşüm ama 1100tl- 1200tl yi geçmez umarım AMA 1400TL YE KADAR ALINABİLİR BİR TELEFON
  • quote:

g7 de ilk çıktığından sahibinden de fiyatı yüksekti telefon piyasaya 999tl ye girmişti ama sahibinden fiyatı 1300 tl civarında geziyordu orası her zaman yüksek tutuyor fiyatları benim şahsi görüşüm ama 1100tl- 1200tl yi geçmez umarım AMA 1400TL YE KADAR ALINABİLİR BİR TELEFON

G7 yi bilmem ama G8 in Turkiye çıkış fiyatı 1499 ya da 1599 planlanıyor.
  • quote:

g7 plus mı kullandın yoksa g8 mi sence hangisini şuan g7 kullanıyorum ve artık huaweiden vazgeçmem 2 ay sonra gelcek olan hangisi g7 plus mıı g8 mi bilgi verirsen sevinirim birde g7 deki gibi şarj durumu nedir güzel gidiyor mu

Aslında G7 Plus diye bi cihaz yok. Bu sadece G8 in bazı ülkelerdeki adlandırılma şekli. Türkiyede G8 adıyla çıkacak.

Cİhaz gayet güzel. Batarya G7 kadar olmasada yakın.
    o fiyatlar biraz fazla gibi duruyor piyasaya yeni girmiş bir marka yeni olmasada yeni yeni tanınıyor bu fiyatlara sıkıntı çekerler 1200tl yi geçmemesi gerekir bence gelsin bakalım bekliyorum sabırsızlıkla

g7 alırkende hiç terettüt etmedim o kadar hoşuma gitmiştiki kimseyi dinlemedim sonucta iyi karar verdim ve 2 tane aldım hala ilk günkü gibi çok hızlı

g7 alırken senve buradaki bir kaç arkadaşların yorumları beni etkilemişti.

inşallah kısa zamanda gelir ve alırım huawei g8 alacam diye HTC m8s den vazgeçtim değer inşallah
  • bugun huwaei g8 telefonum geldi. 5s iphone tlf yaninda dev gibi oldu. Neyse su anda tlf mesgulum. sim kart ve sd kart ayni yuvaya koymuslar. P8 deki gibi ayri ayri degil. Beni bayagi ugrastirdi. Nano sim kartida yoktu mecburen sim karti kestim. Internette buldum nasil kesilecegini. Baslangiçtaki diger sorunum. Wifi sadece 2.4 u goruyor. Tabiki hizda ancak 37 mbps i geçmiyor. Iphonum 5.0 dan wifiye baglaniyor. Tabiki hizda en asagi 2 misli. Sebebini bulamadim su ana kadar. Ilginç bu kadar yeni bir telefonun eski sistemden wifiye baglanmasi. Mutlaka bir sebebi vardir
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    üstad telefon nereden geldi türkiyeye ne zaman gelir bilgin varmı
  • hakan3801 H kullanıcısına yanıt
    yurt disindayim. Tr ye gelmesi fazla surmez. G8 iyi ve hizli bir telefon. insallh devamida boyle olur. Birde su wifi isine cozum bulamadim. Bu telefonun buradaki fiyati oldukca yuksek. 449€ . Ama ben 49 euro pesin ve ayda 20 € taksitle aldim. internet ve telefon konusmalari icinde.
    üstad bu telefonun gelmesini bekliyorum HOŞUMA GİTTİĞi an alırım yoksa HTC M8s alacam

sizin orada 1350tl ye geliyor burada 1700tl olur o zman neyse artık

teşekkür ederim üstad
  • haber yok mu hala ?
  • ABİ ÇİNDEN ORJİNAL G8 GETİRSEM TÜRKİYEDE SIKITNI OLMAZ DEMİ AYNI KULLANIRIZ İÇİNDE TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ VARDIR DEMİ
    ÜSTAD YURT DIŞINDAN (ÇİN) G8 GETİRTECEM DE SİZİN ORALARDA KAÇ DOLAR G8 BİLGİN VARMI BİRDE TÜRKİYEDE KULLANMAKTA SIKINTI OLMAZ DEMİ
    ÜSTAD MERHABA YURT DIŞINDAN (ÇİN) G8 GETİRTECEM TÜRKİYEYE GELMESİ BELLİ Kİ UZUN SÜRER TÜRKİYEDE KULLANMAKTA SIKINTI OLMAZ DEMİ KAPANMA GİBİ.

G7 TÜRKCELL DEN ALINAM TELEFON VAR AMA GÜNCELLEME GELMEDİ GELİR Mİ BEKLEYELİM Mİ BİLGİN VARMI

BİRDE SENİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK G8 Mİ HTC M8S Mİ DÜŞÜNCEN NEDİR FİKRİN NEDİR
  • bilemem arkadas,avrupadan getirince sorun olmuyor . G8 ben memnunum.sorunsuz hizli . Kasmaya gerek yok. g8 ile her seyi yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.