Şimdi Ara

HUAWEİ G8 YADA G7 PLUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    G8 guzel cihaz memnun eder. Fakat cinden alinan cihazlarda cin yazilimi olur. Googlee uygulamalarini kisitliyorlar genelde sikinti cekebilirsin. G7 ye turkcell e de guncelleme gelecek bildigim kadariyla. Ek olarak g8 alacaksan sahibinden de olan avrupa cihazlarini al derim. 1100- 1150 ye pazarlik yapmayi dene verirlerse al cunku turkiyede pahali olacakmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmengn C kullanıcısına yanıt
    ÜSTAD BİLGİLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VAZ GEÇTİM O ZAMAN ÇİNDEN ALMAYIM G8

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-huawei-g8-kayitli-premium-version-3gb-ram-32gb-rom-242221799/detay

BURADA SATILAN TELEFON NASIL SENCE PAZARLIK ATAYIM MI NEDERSİN İNTERNETTEN HİÇ TELEFON ALMADIM O YUZDEN PEK BİLGİM VE TECRÜBEM YOK AMA SEN AL DERSEN ALIRIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan3801

ÜSTAD BİLGİLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VAZ GEÇTİM O ZAMAN ÇİNDEN ALMAYIM G8

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-huawei-g8-kayitli-premium-version-3gb-ram-32gb-rom-242221799/detay

BURADA SATILAN TELEFON NASIL SENCE PAZARLIK ATAYIM MI NEDERSİN İNTERNETTEN HİÇ TELEFON ALMADIM O YUZDEN PEK BİLGİM VE TECRÜBEM YOK AMA SEN AL DERSEN ALIRIM

Valla fiyat uygun hocam. 1150 ye baglarsan cok iyi fiyat olur.

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    üstad teşekkür ederim bakalım anlaşabilrsek almaya çalışayım kolay gelsin
  • ürün geldi mi ? N11 de bazı satıcılar huawei tr garantili 1499 tl demişler..
  • Hepsiburada.com da satışına başlamış ama hiç bir özellik belirtilmemiş..

MATE 7 32 GB Bu fiyat aralığında daha mantıklı gibi...
  • evet şimdi gördüm ben de HB de , orda da 1499 TL ye cıkmıs, acıkcası bekledigimden pahalıya geldi, bir de bu 2 gb ramli modeliyse daha da pahalı. 1500 TL ye alternatifleri çok, bu fiyatla G7 kadar satışı olmaz.
  • arkadaş 1499tl nedir o fiyata alternatifi çokvar tamm telefon güzel hoş ama fiyatı 1200tl den fazla olmamalı
  • Arkadaşlar bu fiyatlar yüksek biraz daha beklemek nazım tam resmi giriş olmadı daha vodofon p8 lite yı 1000tl ve honor 7 de 1200 1300 arası gelecek ondan G8 32GB max 1200tl olmalı satması için...

• 1499 tl den satısa cıkınca alan olmadı tabi, bu fiyata telefon ellerinde kalır. Oluru 2 gb icin 1000 3 gb versiyonu icin ise 1200 tl dir. G7 850 tl, G8 1500 tl bir modelde iki katına cıktı fiyat neredeyse..
  • fiyatı çok yüksek bu fiyatlara alternatif çok.. 1100 tl gibi satılsaydı 2gb lik model..
  • n11 de çek ve 50 tl bonus ile

1195e mal ettim
  • Sar degeri nedir telin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.