Şimdi Ara

Huawei, HarmonyOS'un neden Android ve iOS'tan hızlı olduğunu açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer işlemcin Huawei Kirin 700 serisi ise Harmony OS gelecek.
    Kirin 700 ve üzeri tüm işlemcileri destekliyor HarmonyOS

• HarmonyOS Linux tabanlı ve mikri çekirdeğe sahip. Apk dosyalarının çalışması onu Android yapmaz.

• aceleciburak A kullanıcısına yanıt

Sistemi hizlandirabilir. Ama sonuçta Android tabanlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt

Çekirdeğini fındığıni fistigini bilmem de. Temeli Android.

Zaten öyle olmasa apk olarak hiçbir dosyayı calistiramazdi. Anca port edilerek çalışırdı.

• gerbera kullanıcısına yanıt

Samsungda hali hazırda var o özellikler. Smartthings ve görüntüyü tvye ya da tablete aktarma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-30BFBCDB6

Samsungda hali hazırda var o özellikler. Smartthings ve görüntüyü tvye ya da tablete aktarma.

Hocam doğrudur samsungda TV ve tablete görüntü aktarma var biliyorum,2013 yılından beri LG TV mizde kullandığım miracast gibi bi şeyden bahsediyorsunuz yanılmıyorsam..Benim bahsettiğim şey daha farklı cihazları doğrudan kontrol etmek..mesela dünayının en büyük klima üreticisi aynı zamanda ev elektroniği de üreten firma Midea ile Huawei anlaşmış artık akıllı ev elektroniği ürünleri harmony OS ile gekecek,olur da diğer yerli ve yabancı ev elektroniği üreticisi firmalar ile yeni çıkacak akıllı elektrikli otomobil üreticileri ile de anlaşma sağlanabilirse artık gerisini düşünemiyorum..yani her otomotiv devinin kendi işletim sistemi yerine global bir hal alırsa mükemmel olur..Ben olacağına ihtimal veriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerbera -- 8 Haziran 2021; 8:25:46 >

• gerbera kullanıcısına yanıt

Miracastten bahsetmiyorum.

Samsung tablet aldın mesela samsung accountla oturum açtın hem cep telefonunda hem tablette.

Son uygulamalardan bağlı cihazlar gözüküyor. tablete gecebiliyorsun. Aynı ekran tablete aktarılıyor.

Akıllı ev ektronigi şuan için çok pahalı. Sadece Huawei için konuşmuyorum.

Her marka modelde yok. Atıyorum normal kettle 100tl ise akıllı kettle 400-500tl uygulamadan da kontrol ediyorsun. Uygulamadan kontrollü buzdolabı 5-8bin TL arası

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-30BFBCDB6

Miracastten bahsetmiyorum.

Samsung tablet aldın mesela samsung accountla oturum açtın hem cep telefonunda hem tablette.

Son uygulamalardan bağlı cihazlar gözüküyor. tablete gecebiliyorsun. Aynı ekran tablete aktarılıyor.

Akıllı ev ektronigi şuan için çok pahalı. Sadece Huawei için konuşmuyorum.

Her marka modelde yok. Atıyorum normal kettle 100tl ise akıllı kettle 400-500tl uygulamadan da kontrol ediyorsun. Uygulamadan kontrollü buzdolabı 5-8bin TL arası

👍

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt

wifi ile kullanırsan günü rahat çıkarıyor %60 kapasite batarya ile, sıfır batarya olsa 4gb ile de günü çıkarır, hiçbir hata da vermiyor yıllardır farklı telefonlardada kullandım lineage şuan a7 de de kullanıyoruz üç ayrı telefonda.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

inanan insanlar şuanda matepad11'in keyfine varıyor veya nova 9'un :D açıkcası her söylenene inanmamak gerekir haklısın fakat bazı tecrübeler ile doğruluğu kanıtlandı söyledikleri şeylerin gerçekten doğru olduğunun. Şuan için görece yeni olan HarmonyOs gönülleri feth ediyor gibi.

• ahmedozkan93 A kullanıcısına yanıt
    Sadece Levent Pekcanin gündem değerlendirmesini izle orda herseyi açıklıyor harmonyos cihazlar huawei tamamen silindi piyasadan kullanan sen ben kalmisizdir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.