Şimdi Ara

Huawei HG255S ile Netmaster Infinity 401 Arası Köprüleme Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Huawei HG255s ana modem.
    Netmaster Infinity 401 köprülenecek modem.
    2 modem arasında kablosuz bağlantı yapmak istiyorum. Bunun içinde köprüleme yöntemi mevcut. Fakat ne yaptıysam yapamadım. Kablolu bağlantı ile yapabiliyorum. Fakat kablosuz yapamıyorum. Resimleri de ekliyorum. Nerede hata yaptım yardım eder misiniz?

İlk 3 resim Net Master, sonuncu resim ise HG255S'in arayüzü.

• Ayarlar her iki cihaz içinde resimde anlatıldığı gibi aynı olmalı. Genişletme için kullanılacak cihazın dhcp sunucusu kapalı olmalı. Bazı cihazlar (genelde) wpa2 şifreleme ile wds desteklemedikleri için WEP şifreleme türünü denemenizde fayda var.

Zyxel cihaz ile yapılmışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 27 Mayıs 2018; 22:43:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lodos denizcisi

Ayarlar her iki cihaz içinde resimde anlatıldığı gibi aynı olmalı. Genişletme için kullanılacak cihazın dhcp sunucusu kapalı olmalı. Bazı cihazlar (genelde) wpa2 şifreleme ile wds desteklemedikleri için WEP şifreleme türünü denemenizde fayda var.

Zyxel cihaz ile yapılmışı

Dün hallettim ama yinede sağolun hocam. Dediğiniz gibi şifreleme yöntemini WEB yapınca sorunsuz çalıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Calıgula kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Çözülmesine sevindim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, sitede yeniyim, benzer sorun bendede var, konuya biraz yabancıyım o yüzden yardıma ihtiyacım var, evde süperoline intermet var, altyapı kablo netin altyapısından sağlanıyor, uydu kablosuna benzer daha kalın bir kablo ile infinity 401 modemden internet alıyorum, bu modeme superonline na ait huawei hg255s modemi kabloyla bağladığımda internet huawei modeme gelmiyor, kablosuz köprüleme yapmaya çalıştığımda infinity modeme kablosuz erişimi kapatıyor, ama kabloyla huawei modemin wan poruna kablo takarak nasıl internet alabilirim, sizden ricam gerizekalıya anlatır gibi anlatmanız :)

• Calıgula kullanıcısına yanıt

Kardeşim yardımına ihtiyacım var . Her iki modemden de mi tanıtmamız lazım. Yapamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.