Şimdi Ara

Huawei HG521 wireless düşük hız sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
31.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hort olacak ama benim sorunum direk modemin kendisinde, wireless den dolayı bir sıkıntım yok LAN kablosuyla bağlı masaüstünde hızım neyse wireless te de o ancak modemden midir bilmiyorum gün içinde 12:00 - 20:00 saatleri arasında hızım 8 megabit den 2 megabite düşüyor. Sorun nedir ?
  • Konuyu Hortlatıyorum sanırım ama bendede Huawei HG521 var.Aynı wireless sorununu yaşıyordum.Şifreleme yöntemi olarak WPA-PSK yapınca düzelmiş durumda aklınızda olsun denemenizi öneririm.(WPA2-PSK olduğunda Hızım 5-60 kblerde sürünüyordu).
  • huawei ile ilgili probleminiz yok sanırım çünkü bende yarın ttnetten almayı düşünüyorumda başka bir şey önercek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

huawei ile ilgili probleminiz yok sanırım çünkü bende yarın ttnetten almayı düşünüyorumda başka bir şey önercek var mı ?

Sakın alma ben de huawei_hg521 var ve konuma göz at istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_71327954/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71351041
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

huawei ile ilgili probleminiz yok sanırım çünkü bende yarın ttnetten almayı düşünüyorumda başka bir şey önercek var mı ?

sakın o markaya bulaşma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir85

quote:

Orijinalden alıntı: ObsesifKompulsif

quote:

Hepinizin çaresi bu söyleyeceklerim olacaktır kanımca, bende bir huawei 512 kullanıcısı olarak sizlere şunu söylüyorum, modemim süper, çok güzel. Kablosuz internet hızı muhteşem, sizlerin ayarlarında bir eksiklik olduğunu söylemek istiyorum. Dediklerimi yapınca rahatlayacağınızı düşünüyorum.

tarayıcınıza 192.168.1.1 yazalım ve çıkan sayfada ki kullanıcı adına admin şifre bölümüne ttnet yazalım. Şimdi modemin içindeyiz.

Sol tarafta;

DURUM
    TEMEL
    GELİŞMİŞ
    BAKIM

seçenekleri var.
    TEMEL olanı tıklayalım, altında ki LAN bölümünü tıklayalım, açılan sekmelerden WLAN'ı tıklayalım. Son noktadayız arkadaşlar.

Sistemin Türkçe olması işi çocuk oyuncağına döndürüyor, isminin hakkını vermiş dediği gibi KOLAY KURULUM'a sahip.

Modu: 802.11b/g/n
    Kanal: 11
    EN ÖNEMLİ YER BURASI İŞTE BURADA HIZ SEÇENEĞİ AUTO OLMASIN, BEN RESİM YÜKLEYEMEDİM HATA VERDİ FORUMDONANIM, RESİMDE SCPİCT Mİ NE TUHAF BİRŞEY VARMIŞ RESİM YÜKLEMEMİ ENGELLEDİ. Neyse, ben kandi evimde 54 Mbps hızı seçtim.

Çok önemli bir noktadan birisi ise aktarım gücünün 20 dBm olmasıdır. Sakın sakın bu ayarlı es geçmeyin. Benim evim 147 metre kare, heryerde çekiyor.

11N Bant Genişliği seçeneğinide mutlaka 20/40 yapın.

ARKADAŞLAR BUNLAR EN SAĞLIKLI VE İYİ AYARLARDIR. KENDİM KULLANIYORUM. HEPİNİZE İYİ GÜNLER DİLERİM.

Ya kardeşim Allah razı olsun senden valla hızı 54mbps yaptım hemen 8mbit oldu.. Çok çok saol, çözüm budur arkadaşlar

Sırf sizin mutluluğunuz için, 512 mb ramda resimleri kopyala yapıştır yapıyorum. Ter döktüm burada. Ben aylardır bu konuyu bekliyordum. Birisi acaba benim modemimi kullanıbda burada yardım ister mi diyerek bekliyorum haftalardır. Çok büyük keyif aldım bu konuyu anlatır iken. Beklediğim an'dı bugün. Resimleride ekledim, dikkatli bakar iseniz bütün ayarlar yazıyor. Ben modemimi çok seviyorum, çok şirin güçlü ve küçük boyutta. Türkçe olması zaten muhteşem bir konu. Resimde Aktarım gücü'nden de bahsettim, bunu mutlaka 20 yapın.

İzmir85 kardeşim TTNET'in HUAWEİ'nin yanıtlayamadığı konuya sen çözüm buldun. Emeğine sağlık Bilgine sağlık. Birde Şunu tecrübemi aktarayım Adaptör Besleme kondansatörleri bazen şişer, bu gibi durumda adaptörü fişden çekin 3 dakika bekleyin hızınız normale dönüp sonra ısınınca düşüyor ise tereddüt etmeden bayılmayan akım değeri mutlak veren bir adaptörle deneyin ve satın alın, kalın sağlıcakla...

• selamlar, aynı problem bende var. yukarıdaki ayarları yapmayı denedim ama hız seçeneği yok. Modemin modeli HG630a. ttneti sürekli arıyorum ama hiçbir şekilde çözüm üretemiyorlar. kabloyu taktığımda da problem yine aynı. yardımcı olabilir misiniz?
  • Merhaba , Airties Air5650V3 Modemim var ancak ping sorunu oldugu icin bunu kullanmıyorum , Huawei hg532e yi kullanıyorum ancak bununda modem arayüzünde hız seçeneği yok nasıl ayarlayabilirim ?
  • quote:

Hepinizin çaresi bu söyleyeceklerim olacaktır kanımca, bende bir huawei 512 kullanıcısı olarak sizlere şunu söylüyorum, modemim süper, çok güzel. Kablosuz internet hızı muhteşem, sizlerin ayarlarında bir eksiklik olduğunu söylemek istiyorum. Dediklerimi yapınca rahatlayacağınızı düşünüyorum.

tarayıcınıza 192.168.1.1 yazalım ve çıkan sayfada ki kullanıcı adına admin şifre bölümüne ttnet yazalım. Şimdi modemin içindeyiz.

Sol tarafta;

DURUM
    TEMEL
    GELİŞMİŞ
    BAKIM

seçenekleri var.
    TEMEL olanı tıklayalım, altında ki LAN bölümünü tıklayalım, açılan sekmelerden WLAN'ı tıklayalım. Son noktadayız arkadaşlar.

Sistemin Türkçe olması işi çocuk oyuncağına döndürüyor, isminin hakkını vermiş dediği gibi KOLAY KURULUM'a sahip.

Modu: 802.11b/g/n
    Kanal: 11
    EN ÖNEMLİ YER BURASI İŞTE BURADA HIZ SEÇENEĞİ AUTO OLMASIN, BEN RESİM YÜKLEYEMEDİM HATA VERDİ FORUMDONANIM, RESİMDE SCPİCT Mİ NE TUHAF BİRŞEY VARMIŞ RESİM YÜKLEMEMİ ENGELLEDİ. Neyse, ben kandi evimde 54 Mbps hızı seçtim.

Çok önemli bir noktadan birisi ise aktarım gücünün 20 dBm olmasıdır. Sakın sakın bu ayarlı es geçmeyin. Benim evim 147 metre kare, heryerde çekiyor.

11N Bant Genişliği seçeneğinide mutlaka 20/40 yapın.

ARKADAŞLAR BUNLAR EN SAĞLIKLI VE İYİ AYARLARDIR. KENDİM KULLANIYORUM. HEPİNİZE İYİ GÜNLER DİLERİM.

Bu yöntem halen işe yarıyor. Elimde var olan Huawei HG655d marka modeme uyguladım hem cihazların birbiri ile olan bağlantısında ki sorunlar düzeldi hem çekim gücü arttı hemde hız wifi'de 20 mb e kadar yükseldi. Teşekkürler!

• quote:

Orijinalden alıntı: Cedar Block Piru

Merhaba , Airties Air5650V3 Modemim var ancak ping sorunu oldugu icin bunu kullanmıyorum , Huawei hg532e yi kullanıyorum ancak bununda modem arayüzünde hız seçeneği yok nasıl ayarlayabilirim ?

Huawei modemde hız seçeneği var. Hatta yan daireye kablosuz net veriyorsanız, hızı 1 mbps yapın qos'dende hızı 300 kbps yapın, o karşıya yükleme yaparken siz kasılmayın. Kendiniz kablo ile bağlanın. Ortak paylaşın.
  • izmir85 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam peki şimdiki ayarlarda ne yapıcaz yani konu çok eski ama şansımı deniyim dedim. Modemin arayüzündeki o yerde şimdiki yani 2018'de öyle değil Hız falan yok onun yerine MCS Diye bir şey var onda da aynı onu yapınca mı oluyor herhangi biriniz cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.