Şimdi Ara

Huawei HG658 V2 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
15
Favori
201.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz köprü moduna alıp internete bağlanabildinizmi?Vlan id açıkmı kapalımı?Bende köprü moduna alıp kullanayım dedim ama bir türlü internete bağlanamadım.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Bağlandım hocam sorunsuz çalışıyor valla vlan id açık şekilde ayarladım ben
    Vlan id’niz 35 olmayabilir 571 de kullanılıyor galiba nadir de olsa

hallettim bağlandı.

• emreozgerr kullanıcısına yanıt

Bu da hg658 v2 hat değerlerim,hat değerleri biraz farklı geldi,zyxell 3625 modem değerleri arasındaki farklar nelerdir?

Huawei HG658 V2
  • Kaç mbps paket hızınız

35 mbps vdsl upload 5 dan 12 mbps çıkınca hızım otomatik olarak 35 den 40 mbps ye çıktı.

Kullandığım ıss nin sitesinde böyle.

Huawei HG658 V2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 9 Mayıs 2023; 22:39:56 >
  • Snr değeri gayet yeterli kopma olmaz bu hatta

Hg658 v2 köprü+zyxell 3625 modem ile tek zyxell 3625 modemden daha iyi oldu gibi.

• 3625 de iyi cihaz ama chipset berbat o cihaz da var bende memnun kalmadım evim modem cennetine döndü her chipsetli modem var p2812 openwrt yüklü de var ondan da cok memnundum suan hg630a aldim kullanıyorum hat degerleri acayip iyi oturdu
  • Siradaki chipsetli modem arayışım bcm63138 ama cok pahalilar

3625 den memnunum.Tak kullan modemim oldu.Sadece hattı stabil tutsun diye hg658 v2 aldım. Bende çok ilginç şeyler oluyor.3625 bu güne kadar kullandığım bütün modemlerden wifi çekimi daha iyi.Köprü modundan sonra 3625 evin en köşe odalarında telefon wifi testinde 5 ghz full ,bazen bir çentik düşerek çekiyor. İnanamadım daha da arttı.

Huawei HG658 V2

3625 antenleri çok iyi bende o modemin çekim gücünden çok memnundum

Daha iyisini bulana kadar 3625 benim vezgeçilmezim oldu.Hg630a nın chipseti nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 9 Mayıs 2023; 22:58:8 >
    Bcm63168

Güncel yazılmlarına nasıl ulaşacağız?Köprü modunda kullanacağım, güncel yazılımının bize artısı olurmu?

Dsl tarafına daha guncelleme çıkmaz bunun olsa bile wifi için ki o da bize gereksiz

Evet haklısınız. Fritz!Box çok övülür ama bulmak mesele yurtiçi satanlar çok para istiyor.Yurtdışı getirecek tanıdık yok.Ebaydan da bazı satıcılar Türkiye'ye gönderriyormuş ama hiç alışverişim olmadı.

Bu sefer ki hedefim bcm63138 li cihaz bulmak ama kan parası şimdilik verilmez o paralar

O cihazlar hangisi yurtiçi bulabilirmiyiz?

Yurt ici var 5000 4000 bin
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.