|
Huawei HG658 V2 (26. sayfa)
-
-
öyle denk giderse bize de şey ettirin :)
-
Servis sağlayıcının verdiği Zte modemin yanına kablo ile bir üst kata AP olarak Huawei modemi bağladım. Wifi ve DHCP ayarlarını yaptım. Yalnız modemin yanında durmama rağmen wifi bağlatı kalitesi çok düştü. Sorun nedir birşey wifi kalitesini düşürüyor. Diğer wifi ile çakışma mı oluyor. Wifi kanalarını ve otomatik kanalı denedim sonuç değişmedi. Yazılımsal bir durum mu bilmiyorum. Sürüm 21 ve root olarak da ayarlama yaptım yine olmadı -
HG658V2 modem için root şifresini bilen varmı ?
Bunu denedim yanlış dedi.
Kullanıcı adı: Root
Şifre: SoL_RooT_2014
Yazılım: HG658V2C163B021
-
Huawei HGS658 V2 ile türkcell süperonline HGS658 V2 modem aynımıdır?Güncel yazılımı varmı?Iss tarafından kilitlimi?Vdsl de köprü modunda kullanacağımher 2 sinde de köprü modu varmı?
Wifi çekimi nasıldır?Router özelliği varmı?Kablosuz olarak köşe odada router olarak kullanabilirmiyim?
Satmayı düşünen arkadaş varsa alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 3 Mart 2023; 10:12:17 >
-
bridge mod var mı cihazda ?
kullanan arkadaşlar var mı ?
-
Bu cihaz IPoE köprüleme yapabiliyor mu?
Bilgisi olan var mı? -
Evet var root ile giriş yapınca alması çok basit. Root şifresi internette var kolayca girebilirsiniz. İsterseniz yardımcıda olabilirim
-
Merhaba hocam köprü modunu açacağım fakat vlan etkin mi olacak kapalı mı ?
ek olarak yapmam gereken bir ayar var mı ?
-
Bridge modda modeme ulaşabiliyor musunuz?
-
WAN IPTV VD seçip köprülü yapabiliyor musunuz? Deneyip ss gönderebilir misiniz lütfen ona göre cihazı alacağım.
-
Hocam bu cihazda IPTV köprüleme var mı acaba?
-
Ulaşılıyor hocam ben openwrt’de ayar çektim router 192.168.1.1 ise modem 192.168.2.1 den ulaşıyorum -
openwrt yazılımı atınca modem olarak kullanaiblitmusunuz
-
Huawei modem’e openwrt atılmıyor hocam
Köprü moduna alıp başka bir openwrt’li bir router ile kullanıyorum.
-
Bu modemin son sürümü güncel sürümü nedir bilgisi olan? -
Hocam modemi almışa benziyorsunuz hat değerlerinize baktınız mı?
Sizin dolap broadcom muydu acaba broadcom modem kullandıysanız hg658 v2 ile kıyaslarsanız hangisi daha iyi hat değerleri verdi?
-
Kullanan arkadaşlar varsa HG658c ile hg658 v2 arasında işlemecide vs fark varmı?
-
Hg 658 vdsl modem satan varsa pm ile bana ulaşabilir.
-
Evet chipsetler farkli Vodafone vspm310, diğeri bcm63168 kulaniyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X