Şimdi Ara

Huawei HG658 V2 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
16
Favori
203.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, en mantıklı yol o. Easy firmware en son 19 sürümünü yayınlamış çünkü, internetde de göremedim.
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Biri görür inşallah paylaşır bizimle. Arkadaşlar bu modemim Vodafone için olan firmware güncelleme dosyasını paylaşır mısınız mümkünse?
  • Merhabalar, bugün türknete başvuru yaptım kullandığım modem vdsl olmadığı için bunu buldum evde. Modemi kurdum türk telekom interneti sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyorum şimdi türknete geçince bir sıkıntı yaşar mıyım? Yoksa modem arayüzünden kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra sıkıntı yaşamadan kullanmaya devam mı edeceğim.

• BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı adı ve şifre girerek sorunsuz kullanırsın
  • Doğru bulmuşsunuz, süreyi de Kalıcı yapıyorsunuz.
  • merhaba arkadaşlar;

bu modem üzerinden vdsl bağlantı yaptım. sinyalim 100mbit kablolu bağlantıda 80 85 mbitler alabiliyorum. modemin özelliklerine baktığımda wifi üzerinden teoride 300mbit hız destekliyor ancak test yaptığımda 35mbit leri geçmiyor. ayarlarda bir eksik mi var acaba?

• ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt

5 ghz olmadan o hızlara çıkamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purps

5 ghz olmadan o hızlara çıkamazsınız

ama şu an yaşadığım evde de 2.4ghz lik kablo modem var ve yanında tam hız alabiliyorum? hem de aramda mesafe ve duvarlar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 19 Mart 2021; 16:38:48 >

Bu hız wifi mi kablolu mu

• quote:

Bu hız wifi mi kablolu mu

kablo modem üzerinden kablosuz bağlantı, aramda yaklaşık 10 12 mt koridor ve duvarlar var.. ve bu modem de 2.4ghz destekliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 19 Mart 2021; 21:52:13 >

79u wifi ile mi aldınız anlayamadım aynı modemi kullanıyorum bends

Kablosuz mesafe uzaklığına göre hız azabilir. Full çekimde yaklaşık 72 mbps gibi değerleri görebilirsiniz. Kanal ayarı oto ise bazen daha düşük hızlarda takılıp kalabilirsiniz. Modem kablosuz kanal ayarını 11 yaparak yeniden deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 20 Mart 2021; 12:6:34 >
  • quote:

79u wifi ile mi aldınız anlayamadım aynı modemi kullanıyorum bends

79 u wifi ile aldım, diğer evimde kablonet var onun modemine 10 12 mt mesafede arka odadayım bir de. modem 2.4ghz destekli 5ghz yok..

Bu modemle alamazsın. Kablosuz max. 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 20 Mart 2021; 16:6:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kablosuz yüksek hız almak için en ucuz modem modelleri hangisi acaba?

• Arkadaşlar Bu Modemle Bilgisayarımda İnternet Deyim Yerindeyse "Çakılmış Durumda" Eskiden 4.5 -5 MB'S İnternet Dowload Hızı Alırken Şimdi 1 MB'sleri Zar Zor Görüyor Sizce Neden?

• 2.el olarak bu modemi satın aldım fakat Wi-Fi üzerinden VPN bağlantısı yapamıyorum,modemin sürümü B021.Sorun nedir sizce?

• Merhaba Elimde Huawei hg658 v2 modem var. Bu modemi TÜrknet aboneliğinde vdsl bağlantı için 2. elden aldım.Türknetten Bana 35 mbps bağlantı sağlanacağı ama eve 26 mbps hız akadar bağlantı sağlayabilecekerini söylediler. Ancak bağlantı yapıldığında 13 mbps bağlantı hızını geçmediğini görünce arıza kaydı açtırdım. Ve bu kayıt bir haftadır kontroller ve ben bilgilendirmelrle sürüyordu. Bugün super online kaynaklı modemden kaynaklanan bir hız sınırlaması olabileceğini bana ilettiler. Ben de huaweinin müşteri hizmetlerini arayarak bilgi aldım. Dediklerine göre superonline kendi modemlerinde bu tür hız sınırlaması yapabiliyormuş. Elinde bu tür vdsl modem olup, bağlantıda düşüklük problemi yaşayan arkadaş var mı? yani superonline verdiği bu modemlerde vdsl bağlantıyı bir şekilde kapatmış veya sınırlamış olabilir mi? Cevabınız şundan dolayı önemli, eğer modemden kaynaklı ise yeni bir modem alarak vdsl bağlantı hız sorununu çözmeyi düşünüyorum. Ayrıca bu modeme farklı bir firmware atılarak varsa eğer o bağlantı hız sorunu aşılabilir mi? Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Cihaz içindeki yazılım sürümü : HG658V2C163B021

DSL Bilgisi

DSL senkronizasyon durumu:

Yukarı

Bağlantı durumu:

Showtime

Yukarı akım hattı hızı (kbit/s):

1076

Aşağı akım hattı hızı (kbit/s):

13232

Maksimum yukarı akım hızı (kbit/s):

1072

Maksimum aşağı akım hızı (kbit/s):

15012

Yukarı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):

7.7

Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):

8.6

Yukarı akım aralık derinliği:

1

Aşağı akım aralık derinliği:

1

Hat standardı:

VDSL

Yukarı akım hat zayıflaması (dB):

9.3

Aşağı akım hat zayıflaması (dB):

20.7

Yukarı akım çıkış gücü (dBm):

0.4

Aşağı akım çıkış gücü (dBm):

5.4

Kanal türü:

Hızlı

DSL çalışma zamanı:

0 gün 6 saat 21 dakika 32 saniye

• Sallamışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu modemin wifi gucu neden bu kadar zayif 2 oda oteden cekmiyor daha dogrusu bagli gibi gozukuyor ama internet calismiyor

İlaveten modem ayarlari maximum verimlilik icin ne sekilde olmali?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.