Şimdi Ara

Huawei/Honor Play Usulsüzlük (Servis) Güncelleme: İade Onayına Sunuldu 30.Gün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rıdvan bey sanırım yasal süreci başlatmışsınız zaten. İl veya parasal sınır aşmadıysa ilçe hakem heyetine gittiniz sanırım. Başka türlü yola gelmezler çünkü burası Muz Cumhuriyeti kıvamında bir ülkedir tüketici hakları bakımından. Şimdiden geçmiş olsun ve inşallah hakkınızı alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu markanın telefon ürünlerine yönelmeyi düşünürken sizin bu mesajınızı gördüm. Üzücü, sıkıcı ve mağdur edici bir durum, umarım yakında çözülür. Hakkınızı yedirtmeyin gerekirse e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvuruda bulunun.
  • Geçmiş olsun benzeri Samsung servisi tarafından başıma gelmişti. Konuda pr çalışması mı var düşük mesajlı üyeler birer birer markayı gömmüş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hugh Jackman kullanıcısına yanıt
    Pr çalışması yok konuda zaten çalışma yapılacak bir konu değil şuan tam 30 gün oldu dostum. Polemik yaratılacak bir mesele değil. Twitterda falanda paylaştım oradanda gelmiş olabilirler.
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    Yasal süreci başlattım. Konuya destek olduğunuz için teşekkür ederim Konu gerçekten üzücü ama sadece tüketici üzülüyor burada
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hakkımı alacağım elbette Destekleriniz için teşekkürler. Yasal süreç hakkında da bilgi vereceğim ilerledikçe amacım marka"nın belki konuyu görüp ilgili departmanına yaptırım uygulayarak tüm kullanıcılara olan yaklaşımını değiştirmesidir.
  • Aynı telefonu kullanıyorum bende öyle bir sorun yok. Demekki biraz şans işi. Bu sorunun son gelen güncellemeler ile çözüldüğünü söylemişti forumdaki bazı arkadaşlar. Umarım hakkını alabilirsin,süreç biraz uzun oluyor ama sonunda ücret iadesi alınıyor. Bir kaç firmada gördüğüm bu şekikdeydi en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.