Şimdi Ara

Huawei/Honor Play Usulsüzlük (Servis) Güncelleme: İade Onayına Sunuldu 30.Gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsmim Rıdvan arkadaşlar bekleyen herkez gibi bende oyuncu telefonu dendiği için heyecanlanarak Honor Play aldım. Ancak üründe hem multitouch(google"a bakınız) hemde dokunmatik sorunları baş gösterdi. Telefonu 05.03.2019 tarihinde servise verdim. Ayıplı maldaki ücret iadesi hakkımı isteyecektim ve istedim. Ancak Huawei Merkez"den gelen bilgiye göre ürüne ya değişim yapılabilirmiş yada işlemsiz iade edilebilirmiş. Kanunen hakları olmamasına rağmen ücret iadesi hakkımı kullandırtmamaktadırlar.

Özet olarak Huawei/Honor Garantisi diye anlatılan hiç bir vip hizmetin geçerliliği ya da karşılığını ben göremedim. Ürünü aldığım için pişmanım. Fixsmart ve Huawei aralarında paslaşıp insanları yıldırmaya çalışıyorlar. Almayın aldırtmayın diyemem öyle bir hakkımda yok. Telefon sorunlu olmasa gerçekten sevdiğim marka ve özelliklere sahipti ancak getirdikleri noktada nefret ettim.

Aşağıdaki görseli incelerseniz 30 günlük müşteri memnuniyetsizliğini görebilirsiniz. Bu arada servis yasal süre dolmaması için 25/03/2019 gününden beri kullanıcı onayı/bilgisi bekleniyor statüsünde bekletiyor. Telefonda defalarca iade istediğimi söylememe rağmen.

Hiçbir şekilde ücret iadesini kabul etmeyen bu servise ve markaya yasal mücadelemide başlattım. Ancak farkındalık yaratması adına paylaşıyorum.

Yasal süreci başlattım ancak yinede görülmesini duyulmasını istiyorum. Maalesef kullanıcıların hakları usulsüzce ellerinden alınıyor. Desteklerinizi öne çıkararak gösterebilirsiniz. Belki marka yetkilisi sosyal medyanın gücü ile ikna olur.

Saygılarımla.

Güncelleme : Servis tarafından tekrar ücret iade onayı bekler statüsüne güncellendi servis kayıtları.

Haklarım:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdvandz -- 5 Nisan 2019; 14:19:57 >

• vestel dururken çin malı huawei almaya ne gerek var.. çinlilere gitti paran..
  • Türk milleti Türk malı alınız, Türk malı kullanınız; Türk parası, Türk toprağında kalsın" ATATÜRK
  • Muhteşemsin teyzem.. Tüp kuyruklarını iyi biliyorum, paramızla tüp alamıyorduk. Şimdi insan gibi yaşıyoruz kuyruk yok, gidiyoruz eczanelerden ilacımızı alıyoruz... Ben Avrupalı gibi yaşıyorum...facebook
    Muhteşemsin teyzem.. Tüp kuyruklarını iyi biliyorum, paramızla tüp alamıyorduk. Şimdi insan gibi yaşıyoruz kuyruk yok, gidiyoruz eczanelerden ilacımızı alıyoruz... Ben Avrupalı gibi yaşıyorum...
    https://www.facebook.com/watch/?v=1854079171281693

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

Türk milleti Türk malı alınız, Türk malı kullanınız; Türk parası, Türk toprağında kalsın" ATATÜRK
    Hocam yalnız avatar ve imzayı unutmuşsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Hocam yalnız avatar ve imzayı unutmuşsunuz...

Alıntıları Göster
    alternatifi yok ki olan alanlarda almak boynumuzun borcudur..

insanlarımız bilinçsiz..
  • quote:

vestel dururken çin malı huawei almaya ne gerek var.. çinlilere gitti paran..
    hee vestel çok düzgün ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

hee vestel çok düzgün ya

Alıntıları Göster
    güney koreli samsung un lg nin çok kalitelisi olduğuna inanıyor mu.. hayır.. ama boynumun borcudur ülkem bu kadarını yapabiliyor bu da en az onun gibi diyor kendini kandırıyor belki ama alıyor çünkü niye yerli mal kullanmak boynunun borcudur..
  • Sorunum için yerli ile alaka nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdvandz

Sorunum için yerli ile alaka nedir ?
    haklısınız biraz konunun dışına çıktım sanırım özür dilerim konuya dönelim lütfen..
  • Uzuldum yasadiklarin icin. Ben zamaninda toshiba bilgisayarimda sorun ciktiginda AYLARCA ugrasmistim, bir ara tamiri icin 0 fiyatindan fazla para bile istemislerdi, evet resmi servisi tarafindan, ama sonra birden bedavaya yapmislardi, 1 kurus bile vermeden almistim bilgisayarimi geri. En azindan sonu tatliya baglansa da o zamandan beri toshiba'dan nefret ederim, hicbir urunune de bakmadim bir daha.

Telefon degistirmeyi dusunuyordum ve Huawei gozume carpiyordu, bilgilendirme konun icin tesekkur ederim, beni vazgecirdin ve benim gibi baskalarina da fikir verdigine eminim. Umarim zarara ugramadan kurtarmayi basarirsin sen de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için teşekkürler. Umarım ilgililere ulaşır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum öncelikle bize aktardığın bilgiler için teşekkür ederim bende bu telefonu F/P ürün olarak almayı düşünüyordum iyiki senin konuya denk geldim şuan almaktan vazgeçtim, senin sonuçlarını takip edeceğim umarım sorunun çözülür
  • dostum bu nasıl bir iş ahlakıdır, sonuçta hepimiz akıllı telefon kullanıyoruz seni bu kadar süre telefonsuz bırakmaları gerçekten firmaya ve servisine hiç yakışmamış. Cihazımı yenilemeyi düşünürken yorumuna iyi ki denk gelmişim. Tercih listemden Honor ve Huawei markasını kesinlikle çıkardım.
  • geçmiş olsun +1
  • Hocam tr deki servislerin hepsi böyle değilmi? Hangi firma hukuki yaptırım başvurulmadan önce paşa paşa parayı veriyor? Yanlış anlama, böyle bir garanti varsa söyle bende tekrar ona göre değerlendiririm garanti işini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Hocam iyi yapmışsınızda keşke biraz araştırsaydınız 2009 yılından beri demirdökümde vaillant çatısı altında yani adırdığınız kombilerin parası almanyaya gitti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.