Şimdi Ara

Huawei ideos X5 CM7 Mod ve Oxygen ROM kurulumu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar rom manager kullanarak yükleme yapmayı düşünüyorum.telefonun yedeğini alırken hata verdi.ama program üstünde yedeğim görünüyor. bu normal mi?

benim için kulaklık sesi çok çok önemli bu modların müzik performansları nasıl? ekolayzır ayarları v.s var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4

arkadaşlar rom manager kullanarak yükleme yapmayı düşünüyorum.telefonun yedeğini alırken hata verdi.ama program üstünde yedeğim görünüyor. bu normal mi?

benim için kulaklık sesi çok çok önemli bu modların müzik performansları nasıl? ekolayzır ayarları v.s var mı

CM7 de kendi ses efekt ve ekolayzır sistemi var.
    Ama performansı nasıldır bilemiyorum.

Ekolayzır açık değilken. Player Pro'nun kendi ekolayzırı ile kulaklıkla son ses ile müzik dinleyemiyorsun. Ses belli seviyeden sonra (sonlara doğru) çatlayıp bozuluyor. Yani ses epey güçlendirilmiş.

Müzik ile pek aram yoktur ama CM7 ile gelen efekt programı ile kulaklık için basları güçlendirmiştim ve baslar daha kaliteli oldu gibi gelmişti.

Ayrıca X5 Settings içinde ses ile ilgili bir ayar var. ( Sesi yükseltip alçaltma)

Ama etkisini test etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 10 Kasım 2011; 13:34:42 >

• dahili sd karttaki belgeleri ( video müzik vb ) harici sd karta taşımaya calısırken hata veriyoo . bi çözümü varmıdır yada nedeni nedir ,cevaplarsanız sevinirim :)
  • Arkadaşlar bir kaç sorum var. Oxygen 2.3.1 kullanıyorum.

-Telefonu açınca pili ne kullanıyor menüsüne bakınca durum aşağıdaki gibi. Bu durum normal mi?
     Huawei ideos X5 CM7 Mod ve Oxygen ROM  kurulumu

-Mobil bağlantıyı devamlı kullanmıyorum kullanacağım aşağıdaki kısımdan aktif ediyorum fakat bağlanmıyor. 2G'den 3G'ye yada tam tersini yapınca bağlantıyı sağlıyabiliyorum. Bu durum normal mi?

• Merhabalar. Birçok miui rom denedikten sonra bir de Oxygen 2.3.1 rom'u denemeye karar verdim.

İşleyişleri farklı olsa da Oxygen rom'u çok beğendim.

Şu ana kadar hiçbir hata ile karşılaşmadım.

Gayet hızlı ve akıcı çalışmakta.

Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cok_yasa_kamil
    bu ekran görüntülerini de; görüntüsünü almak istediğim ekranda tepedeki güç düğmesine biraz basılı tuttuktan sonra, snapshot diyorum... hafıza kartına kaydettikten sonra google plus hesabıma anında upload yapmak suretiyle elde ettim. tamamen tembel işi, yani sadece ekran görüntüsü aldım, otomatik uploda başladı, plus hesabımdan buraya linkleri girmek kaldı bana...

Usta çok teşekkürler. Bu bilgi çok faydalı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

Beyler marketten sd speed increase uygulamasını indirin alttakini 2048 olarak ayarlayın telefonu baştan başlatın .. Galerinin açılışı resimlerin yüklenişi falan hızlanıyor .. daha önce kullandığım bir uygulamadır fakat bu telefona kurmayı unutmuştum .. uygulama root ister. Ayrıca kartın kalite ve hızı da önemli bir faktör ..

*galeri olarak quickpic uygulamasını kullanın

Arkadaşlar söylenenleri yaptım. Galeri süper oldu. Kendi hantal galerisinden kurtuldum şiddetle tavsiyemdir.

• CM7 romlarını nerden takip ediyoruz
    xda daki forum sayfasındanmı
    yeni surumler ne sıklıkta cıkıyor acaba
  • Romu yükleyince garantiden çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.Goktug61

Romu yükleyince garantiden çıkıyor mu?

biri kvk'yi arayıp sorarsa bunun gercek ve net cevabını ogrenebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

Öğrenirsem sizlerlede paylaşırım... rom yazıldığı gibi okunuyor dimi rezil olmayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keptın61 -- 16 Kasım 2011; 14:05:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

Daha yenilerde. Bir arkadaş yanlışlıkla X5 pro sürümünü telefona yüklemiş. Telefon arızlanmış. Servis, servis dışı işlem yapıldı diye 350 tl civarı para istemiş.
    Yani orjinal romu bile yüklerken KVK ya götürmek gerekiyor sanırım.
    Adamlar customu bile değil, yanlışlıkla yüklenen başka Huawei modelin orjinal romunu bile garanti kapsamına almamışlar.

CM7 yi burdan takip edebilirsin.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068766

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 16 Kasım 2011; 23:15:59 >

• Ben de cyanogen mod7 yi sayenizde yükledim. Çok teşekkür ederim. Telefonun kendisinden fazla özellik kattı fakan hep ingilizce olduğu için yarısını çözemedim. Yardımcı olabilirseniz bir kaç sorum olacaktı.

Arkadaşlar bu kısıma istediğimiz programları koyma gibi bir düzenleme yapabiliyor muyuz?
    Kamera çok berbat. Kasmadan vidyo ve resim çekebilmemiz için ne yapabiliriz?

Bir de en önemlisi sim rehberini kullanmak için yapabilecek birşeyimiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volbull -- 18 Kasım 2011; 20:21:45 >

• CM7 mi Oxygen mi karar veremedim ben de. Hangisini önerirsiniz? CM7'de galiba market yoktu. Var mı öyle dengesizlik hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

CM7 mi Oxygen mi karar veremedim ben de. Hangisini önerirsiniz? CM7'de galiba market yoktu. Var mı öyle dengesizlik hala?

Ben Oxygen kullanıyorum 4-5 gün oldu sanırım. Çok stabil performans süper ve pil tüketimi çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volbull

Ben de cyanogen mod7 yi sayenizde yükledim. Çok teşekkür ederim. Telefonun kendisinden fazla özellik kattı fakan hep ingilizce olduğu için yarısını çözemedim. Yardımcı olabilirseniz bir kaç sorum olacaktı.

Arkadaşlar bu kısıma istediğimiz programları koyma gibi bir düzenleme yapabiliyor muyuz?
    Kamera çok berbat. Kasmadan vidyo ve resim çekebilmemiz için ne yapabiliriz?

Bir de en önemlisi sim rehberini kullanmak için yapabilecek birşeyimiz var mı?

Durum çubuğuna uygulama koymak istiyorsanız markette toggle statusbar diye bir uyguluma var, onu kullanabilirsiniz. CM7'nin durum çubuğuna bazı eklemeler çıkarmalar yapılabiliyor. fazlası yok yani.

sim rehberini sadece kopyalayabiliyorsunuz. bildiğim kadarıyla sadece sim rehberini kullan seçeneği yok. belki markette arama yapabilirsiniz. çünkü çoğu derdin devası markette bulunuyor

quote:

CM7 mi Oxygen mi karar veremedim ben de. Hangisini önerirsiniz? CM7'de galiba market yoktu. Var mı öyle dengesizlik hala?

CM7'de market var, gapps denilen, haritalar, latitude google+ gibi diğer uygulamalar yok. gerekli uygulamaları gömmüşler içine

CM7'nin 11.18 versiyonu çıktı, düzeltmeler var, kullanılabilir. oxygen'nin orjinal romunda 2.3.2 versiyonu çıktı fakat dzo X5'e portlamadı... ICS yapıyormuş

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. CM7 yüklü şuan 7 saatte %5 şarj gitmiş, gece bırakmıştım. Oxygen'i deneyeceğim bir de.
  • quote:

Cevaplarınız için teşekkür ederim. CM7 yüklü şuan 7 saatte %5 şarj gitmiş, gece bırakmıştım. Oxygen'i deneyeceğim bir de.

Denedikten sonra fark varsa paylaşırmısın ben oxygen kullanıyorum da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkolmurat

quote:

Cevaplarınız için teşekkür ederim. CM7 yüklü şuan 7 saatte %5 şarj gitmiş, gece bırakmıştım. Oxygen'i deneyeceğim bir de.

Tabiki paylaşırım. Bugüm CM7 kullandım, şarj dışında iyi gibi. Biraz dan %100 yapıp oxygen yükleyip gece bırakacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akkolmurat

quote:

Tabiki paylaşırım. Bugüm CM7 kullandım, şarj dışında iyi gibi. Biraz dan %100 yapıp oxygen yükleyip gece bırakacağım.

Teşekkürler Arkadaşlar bu arada bütün ayarları yaptığım halde ( ana ses ayarları ve mesajların içindeki titreşim ayarları ) mesaj gelince telefon bir türlü titremiyor bunun çözümü var mı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.