Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
243.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: baranselona
    2.3 güncellemesinden sonra hiç kullanmadın telefonu heralde?

Eh,evet
  • vay be

• wayy bee Huawei'nin bir şimdiki telefonuna bakın birde zamanında tanıtılana bakın gözlerim yaşardı :)https://www.gsmflix.com/tr/karsilastir/akilli-telefon/huawei-ascend-g330-vs-huawei-nova-2-plus

• 6 yıl oldu mu yahu?
  • ekran bozulmuştu. Parça olmadığından yapamamışlardı. Ben de tüketici hakem heyetiyle 7 ayda paramı almıştım. Lanet olsun daha da almam bu markayı
  • Vay be bir zamanların f/p kralı olan markanın Samsung'tan daha pahalıya satacağı kimin aklına gelirdi. O zamanki Huawei şimdikinin Xiaomi'si gibi bir şeydi. Azıcık sivirilince bastı hemen fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 4 Ekim 2018; 17:27:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygulananlar ciksin :))

Ilk android telefonumda hatta paramla satin aldigim ilk 0 telefonumdu

Facebook grubundan bi arkadasla tanışmıştık bu telefon vasıtasıyla, daha sonra yillarca konustuk en son ben universite icin o is icin tekirdaga gecince bulustuk (5 yil sonra) ayni yerde calisyik birlikte eve ciktik halen daha birlikte is yapiyoruz bu telefonun anisi coktur bende :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu benim ilk android telefonumdu mikrofonundan ses gitmiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ilk Android telefonumdu. Soranlara Huawei markasını anlatana kadar Google'nin telefonu diyip geçiştiriyordum. Şimdi Huawei dünya lideri.
  • 2. android cihazımdı. Bayağı güçlüydü fiyatına göre o dönem. Ben 1.8 ghz de oc yaparak kullanıyordum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.