Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
243.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu telefonda facebook dan vıdeo izliye biliyormuyuz acaba bn aldımda izliyemedım geri verdım onun yerıne samsung ace s dusunuyorum sizce ne diyorsunuz

çok rahat izleyebiliyorsun ama mobil face den girmeyeceksin bilgisayar görünümünden girersen daha rahat izlersin

quote:

Orijinalden alıntı: l|KurkBlooD|l

Cahilliğimi mazur görün, bu telefonun işlemci hızı ne kadar?

800 mhz
  • bu telefonu biraz arastırdım fiyatı ve özellikleri cok güzel yalnız şikayet durumu oldukça fazla bu beni biraz tedirgin ediyo bazısı cok iyi diyo bazıları bildiğin cin malı diyo çöpe at diyo kullanan arkadaslar varsa rica ederim bana bilgi versin.
  • iyi akşamalar arkadaşlar

hepsiburada. da wold kartla yapılan alışverişelerde ayın 28 kadar %10 wold puan hedıyesi var
    telefon 569 tl 56.9 tl geri puan olarak karta yüklüyor

haberinız olsun.
  • istanbulbilişimdede satılıyor
  • güncelleme ile ilgili bir haber yok hala değil mi?
  • Artık güncelleme gelmeli, sırf güncellemesi yok diye bekliyorum hala...
    Sizce buna alternatif Gio harici ne gider?
  • telefon genel olara güzel...Ama X5 pro adında biraz daha geliştilmişi çıkacak ek olarak 1 GHZ işlemci, 2.3 Android işletim sistemi ve huawei'nin kendi ara yüzü eklenmiş bence 650 tl. civarı olursa kaçırılmaz bence...
  • ben wifi den internete girdiğimde siteye mobil olarak giriyor ama tanıtım videosunda normal olarak girmiş bunun ayarı var mı nasıl düzelticeğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nba_0101

ben wifi den internete girdiğimde siteye mobil olarak giriyor ama tanıtım videosunda normal olarak girmiş bunun ayarı var mı nasıl düzelticeğim

ya sitenin icinde mobilden desktop moduna gecme vardir yada sitenin desktop adini yazmaniz gerekebilir... ama ben ya opera mobile yada dolphin hd kullanmanizi oneririm. bu tarayici programlarinda istediginiz gorunumu secip girdiginiz tum sitelere bilgisayar gorunumunde giriyorsunuz
  • telefonu bi haftadır kullanıyorum

ARTILARI
    + 800 mhz işlemci 256 mb ram (fiyat/performans)
    + Ses kalitesi
    + Android olmasıyla beraber uygulama marketi harika (iPhone daki çoğu uygulama var)
    + Flash kalitesi, youtube ve facebook dışındaki diğer sitelerdeki videoları çok rahat oynatıyor.
    + Pil ömrü iphone ile kıyaslanamaz bile.

EKSİLERİ
    - Şebeke 5/5 çekse bile Turkcell veya Vodafone EDGE hızı ile video oynatmıyor.
    - Mesaj/çağrı gelirken parazit sesi yapıyor.
    - Sol alt çerçevede ışık süzme sorunu var.

internette 20 dakikada bir reset sorunu yaşayanlar gördüm.
    telefonum 1 haftadan beri açık sadece 2 kere resetlendi (birini konuşurken, diğerini oyun sırasında yaşadım)

Mikrofon boğuk diyenler gördüm
    ses kalitesinde hiç bir sorun yok. (turkcell)

Sol çerçevede açık var diyenler gördüm
    Maalesef ki bendede var, telefon tasarımından kaynaklanıyor. Zifiri karanlıkta gözünüzü alıyor ama çok büyük bir sorun değil

TAVSİYE EDERİM

• arkadaşlar tlf bu akşam elime geçti. yalnız kapandı ve açılmıyor aynı sorunla karşılaşan oldu mu acaba?

ona göre hepsiburada.com'a ya da kvk ya göndereceğim sabaha
  • bataryayi cikarip takin bidaha deneyin olmazsa geri gonderin ayipli mal gondermissiniz diye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazda sorunsuz facebook zynga texas holdem poker oynayabien varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

bataryayi cikarip takin bidaha deneyin olmazsa geri gonderin ayipli mal gondermissiniz diye...

dediğin gibi yapmıştım. işe yaramadı. bu sabah açıldı tekrar kısa süre sonra kapandı ve açılmadı. ayıplı mal olduğu için yenisiyle değişim veya para iade isteyebiliyorum sanırım değil mi?
  • ben bugün bir tane aldım süper telefon herkese tavsiye edebilirim pişman olmazsınız fiyatı 630 tl...
  • intahar cell olur bence gereksiz bir model
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben bugün bir tane aldım süper telefon herkese tavsiye edebilirim pişman olmazsınız fiyatı 630 tl...

Fiyatı neden bu kadar arttı
    Darty world kampanyası yapmıştı 450ye geliyordu.ben hızlıaldan aldım 500e
    Darty yine world kampanyası yapacak ama stokda yok
  • Bazı alışveriş sitelerinde peşin fiyatına 12 taksitle 569 liraya satılan ve sürekli beni al diye bağıran cihaz
  • ancak arkadaşlar bu telefonda bir arıza halinde parca bulundurma olarak Türkiyenin bazı bölgelerinde bayagı sıkıntı çekilmezmii sizce bu problem nasıl aşılır...tamiri ve garanti olarak tatmin edicimidir
  • Videoyu açamıyorum sorun bende mi yoksa
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.