Paylaşım için teşekkürler. Ancak equalizer yok galiba bu programda. Bir de güncelleme seçeneği falan da yok.Bu sürüm en son sürüm mü acaba?
Surumu gunceldir heralde zaten markette ucretli ve internetteki paylasimlarin cogu deneme surumu... evet eq ayarida yok... zatn bende seko adli uyenin ideos x5 icin olan blogundan indirdim....
Arkadaşlar, Huawei isimli şirket dünya çapında ünlü bir şirkettir.. Sadece Türkiye'de fazla duyulmamıştır.. Turkcell ve Vodafone markalı telefonları da yapan asıl şirkettir.. Bunun dışında yine Turkcell Vodafone 3G modem ve 3G alt yapısını kuran şirkettir.. Yani Turkcell T10 T20 ve Vodafone markalı telefonların servisi olduğu gibi bu telefonunda servisi var.. Ayrıca KVK telefona iki yıl garanti veriyor buda telefonun sağlamlığını yansıtan önemli bir etken.. Huawei şirketi şu an diğer şirketleri sollamış durumda.. Bu telefon modellerinin ucuz olmasının sebebi Huawei'nin ilk defa kendi markalı bir telefonunu piyasaya sürmüş olmasıdır.. Yani kendi markalı telefonları için bir pazar oluşturmaya çalışmakta şirket.. Dolayısı ile şirketin ilk piyasaya sürdüğü telefonların kalitesiz olması "Kendi Reklamı Açısından" önemli bir eksik olacağı için böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum ki bu şirket şu an Çin'deki lider firmadır.. Yedek parça, garanti sıkıntısı yaşayacağımızı sanmıyorum bu yüzden..
(Şirket Bilgilerini Vodafone Alt Yapısında Çalışan Bir Tanıdıktan Öğrendim)
arkadaslar telefon yarın geliyor ayrıca veri aktarımı için hi suite kullanmanızı öneririm..insallah beklentilerim kötü cıkmaz ayrıca tüm donanım haber ailesine bu güzel inceleme için tesekkür ederim
arkadaşlar Huaweilerin şarj aletleri çıkarmış olduğu tüm modellerler uyumlu mudur mesela x5 turkcell t20 ile uyumlu mudur?
Hani insanlar ehliyeti yeni aldıklarında ikinci el ucuz bir araba alırlar öğrenmek için :) Buda Bence HTC sensation öncesi alınıp kullanılabilecek bir cihaz :))))
quote:
Orijinalden alıntı: serocan39
arkadaşlar Huaweilerin şarj aletleri çıkarmış olduğu tüm modellerler uyumlu mudur mesela x5 turkcell t20 ile uyumlu mudur?
hepsiyle uyumlu hatta samsung vb.. bütün firmaların şarz aletleri micro usb 2.0 olarak huawei e uyar...
teşekkürler arkadaşım sağolasın
benimde kafama yattı bu telefon ama ılk kez bu tür akıllı telefon kullanıcam kullanabılırmıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
benimde kafama yattı bu telefon ama ılk kez bu tür akıllı telefon kullanıcam kullanabılırmıyım?
Tabi ki kullanırsın niye kullanamayasın dostum.İmkanın varsa İdeos veya herhangi başka bir marka smartphone al ve keyfine bak.Hiç düşünme bile.Maksimum 3 günde herşeyini çözersin.Elinden düşüremiyorsun zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: WIZARD of WOR
quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
Tabi ki kullanırsın niye kullanamayasın dostum.İmkanın varsa İdeos veya herhangi başka bir marka smartphone al ve keyfine bak.Hiç düşünme bile.Maksimum 3 günde herşeyini çözersin.Elinden düşüremiyorsun zaten.
Telefonu 4 ay oldu kullanıyorum gayet memnunum. Akıllı telefonla kısaca ne yapıyorum onları da yazacağım? İşe servisle gidiyoruz 35-40 dk sürüyor yol. Takıyorum kulaklığımı sevdiğim mp3 leri dinliyorum. Mp3 dinlerken e- kitap okuyorum. Oyun oynuyorum. ( en çok sudoku) iş yerinde ıp telefon kullanıyoruz. İndirdiğim sip uygulaması sayesinde cep telefonumdan telefonlarıma cevap veriyorum. Face, tiwitter uygulamalarını kullanıyorum. Foto çekip paylaşabiliyorsun. Unutmadan navigosyon yükledim çok iş görüyor. Viber uygulması yükledim( wifi üzerinden ücretsiz konuşma ve sms. Tabi karşı telefondada viber olması gerekiyor)
Aklıma gelenler bu kadar. Çooook memnunum telefondan.
hocam pil ne kadar dayanıyor acaba bilgi verirmisiniz....
htd desire var bende....
bu cihaz 200 mhz düşük işlemci olarak ama grafik işlemcisi 205 adreno (desire 200) ayrıca pil kapasitesi daha yüksek ve en önemlisi gsm arenadan baktığım kadarıyla 2gb internal memory var ... desire ile app2sd data2sd cart curt sorunundan kurtulmuş olucam.... hem 0.1 daha büyük ekranı :D
bilmiyorum nasıl bir seçim olur... huawei çok ucuz desire satsam eklemeden alırım herlade yada az bişi eklerim gibi..
bu telefonda facebook dan vıdeo izliye biliyormuyuz acaba bn aldımda izliyemedım geri verdım onun yerıne samsung ace s dusunuyorum sizce ne diyorsunuz
Cahilliğimi mazur görün, bu telefonun işlemci hızı ne kadar?