Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
243.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: satrancoyuncusu

Arkadaşlar bu telefonla ilgili en çok okuduğum şikayet wi fi den sürekli düşmesi herhangi bir guncelleme ile bu durum geçti mi ve ses kalitesi konusunda herkes farklı yazmış sesi kotu mu?

Arkadaşım , İdeos x5 resmen modem seçiyor.Evde Superonline Tilgin modem canavar gibi.İşyerinde Airties modem kopuyor.Özellikle başka kullanıcılarda aynı anda modeme bağlanıyorsa sıkıntı yaratıyor.Ama bazı modemlerde olmuyor.

Ses konusunda da sadece az çıkıyor sesi.Müzik dinlerken falan.Ama ben root ladım telefonu ses olayını sistem dosyasıyla oynayarak hallettim.Bir de Power Amp diye bir uygulama var onu kurdum.Gayet güzel bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 19 Ağustos 2011; 9:52:57 >
  • Bu arada ben hızlıal.com dan aldım 2 günde geldi.İnternetten almak isteyenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WIZARD of WOR

quote:

Arkadaşlar bu telefonla ilgili en çok okuduğum şikayet wi fi den sürekli düşmesi herhangi bir guncelleme ile bu durum geçti mi ve ses kalitesi konusunda herkes farklı yazmış sesi kotu mu?

Arkadaşım , İdeos x5 resmen modem seçiyor.Evde Superonline Tilgin modem canavar gibi.İşyerinde Airties modem kopuyor.Özellikle başka kullanıcılarda aynı anda modeme bağlanıyorsa sıkıntı yaratıyor.Ama bazı modemlerde olmuyor.

Ses konusunda da sadece az çıkıyor sesi.Müzik dinlerken falan.Ama ben root ladım telefonu ses olayını sistem dosyasıyla oynayarak hallettim.Bir de Power Amp diye bir uygulama var onu kurdum.Gayet güzel bana göre.

Bu telefon için yazılım updatei almayacaksak sanırım bu sıkıntı bir telefonu almamak için yeterli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WIZARD of WOR

quote:

Bu telefon için yazılım updatei almayacaksak sanırım bu sıkıntı bir telefonu almamak için yeterli

wlan kopmasından kastınız ? trafik artıcak uyarısı mı ??? yoksa beklemeye alındığında kapanan wLan mı ??? bende kapanıyor beklemeye alınca telefon kendini.torrent indrirken denemek,lazım kesintisiz devam edecekmi diye :)))

• @ acbold

wlan kopması marketten birşey indirirken veya internette sörf yaparken birden wlan simgesi gidiyor bağlantı gidiyor.Girip akıyorum ayarlara IP almaya çalışıyor telefon bazen tekrar alıyor bazen de dakikalarca bekliyor vs.vs.
  • t20 mımı huawei ıdeos x5 mı hangısını alayım
  • hizlial' da kvk garantisi mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

hizlial' da kvk garantisi mi var ?

Evet.

@DH Misafiri
    HS oyunlarsa x5 daha başarılı donanımı dolayısıyla. Ancak oyun önemli değilse t20 iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

t20 mımı huawei ıdeos x5 mı hangısını alayım

x5
  • Arkadaşlar İzmirde telefonu bulamayanlar için Kıbrıs şehitlerinin sonundaki löp löp kokoreçi geçince solda bir tim var orada telefon var başka yerde aramayın zor bulursunuz. Bu tim bayii galiba dağıtımcıymış o yüzden ellerinde her daim bulunuyormuş haberiniz olsun
  • Şimdiye kadar kablosuz bağlantı ile ilgili bir problem yasamadim. Ama konusma sirasinda karsi tarafa ses cidden az gidiyor. Vodafone kullaniyorum. Telefon ilk akillo telefonum ve son derece memnunum. Biraz isiniyor ayrica. Butun telefonlar boyle midir?
  • Telefon güzel işlemci kuvvetli grafik birimi kuvvetli ramı yüksek dokunmatik ekranı hassas ama kameranın titreşim engelleyicisi yok.Videoyu çok güzel çekiyor.ama fotoğraflar flu çıkıyor...
  • t20 ye cok benziyor hangisi daha üst model acaba
  • beyler ben aldım 2 aydır kullanıyorum çok iyi çokta güzel
  • t20 ile kısyaslayanlara bi tüo
    t20 = huawei sonic = U8650
    Huawei ideos x5 = U8800
  • Arkadaşlar ürünü hızlı aldan aldım şimdi kılıf-ekran koruyucu filan almam gerek bu markanın ve modelin kılıf ve ekran koruyucularını nereden bulabilirim.
  • beninm anlamadığım overclock edilmiş 1.2 ghz hızında çalışan xperia x10im, 1075 alırken bu 800 mhz işlemciye sahip alet nasıl oluyor da benden yüksek alıyor?
  • bu arada 1337puan qualcommda 1.2 ghzde iken aldım,
    orijinal hızında ise 1250 puan alıyorum
  • Kulaklık sesi az deniyor. Bu durum, telefonla beraber gelen kablolu kulaklık için de geçerli mi? Yoksa sorun sadece telefonu kulağımıza dayadığımızda mı geçerli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 12 Eylül 2011; 22:39:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

beninm anlamadığım overclock edilmiş 1.2 ghz hızında çalışan xperia x10im, 1075 alırken bu 800 mhz işlemciye sahip alet nasıl oluyor da benden yüksek alıyor?
    xperia x10 kendi menusunu zor kaldırıyo arkadas:D stantta bakmıstım menu gecisleri cok kasıyo sonra hemen uzaklastım ordan:D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.