Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
243.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: interpol_03-34@hotmail.co

arkadaşlar bende acmadı arkadasın verdiği muzik programı mesut abi farklı bir program diyer fey musıc up gibi birşey bilen varsa adını veya site linki verebilirmi lütfen bugun aldım teli ama bir sorunu çektiğim videoları açamıyor donup kalıyor uğraşıcam biraz benim gibi yaşayan ve çözebilen varsa yardım ederse minneta kalırım

http://forum.donanimhaber.com/m_49916326/mpage_90/key_/tm.htm şu sayfada var adı uber music seko adlı arkadaşın blog unda var imzasında site linki var hemde 90 sayfayı okursan telefonla ilgili bilmediğin kalmaz.

hatta size linkini vereyim direk

http://www.filesonic.com/file/1553637724

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranselona -- 2 Ağustos 2011; 21:57:45 >

• saolun inşallah açar uberi yükledim ama beta falan dedi sildim açamadı
  • quote:

saolun inşallah açar uberi yükledim ama beta falan dedi sildim açamadı

verdiğim linkten indirin full sürüm bu sekonun blogunda var ben şimdi yükledim kullanıyorum zip li dosyanın içinden çıkan 3 dosyayıda telefona atın ve 3 ünüde kurun sonra menünüzdeki uber music uygulamasına girin bukadar.. eğer şarkılarınızda albüm sanatçısının ismi bulunmazsa sanatçı resmi indirmez :)
  • saol verdiğin program çalıştı ama resimleri gelmedi bi ayarı varmı yardım edebilirmisin
  • sanatçıların isimleri de yazıyo
  • quote:

sanatçıların isimleri de yazıyo

internet bağlantısı gerekir bide sanatçıların isimlerinin sanatçı bilgisinde yer alması gerek şarkıda değil şarkıya sağ tıklatıp özellikler diyip gelişmiş dediğimizde sanatçı ismi ve konuk sanatçı yerlerinin dolu olması gerek
  • bi bakayım yinede yardım ettiğin için teşekkür ederim
  • Eğer gerçekten internet ortamındaki flash videoları o şekilde oynatıyorsa at çöpe gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Eğer gerçekten internet ortamındaki flash videoları o şekilde oynatıyorsa at çöpe gitsin.

Her video oyle degil. Ben donanimhaber uzerinden izledigim sadece 1 videoda sorun yasadim.
  • bu telefon hiçbir yerde bulunmuyor ki!bir turkcell satıyor galiba onunda fiyatı 569 lira değil
  • telefona ait orijinal kılıflar var mı?
  • inceleme için tşkrler.çok detaylı vede iyi olmuş.ideos x5 is king. lütfen fiyat-performans kralına slm verelim. bazı arkadaşları anlamakta gerçekten zorlanıyorum. fiyat-performans açısından iyi bir ürün ülkemize geldiğinde diğer tlfon kullanıcıları hatta fanlarının sevinmesi lazım. eğer bu fiyata bu özellikler verilebiliyorsa,diğer firmalarında verebileceği anlamına geliyor. bazı arkadaşlar aynı özelliklere daha fazla para vermeye bayılıyorlar galiba.onlara saygı duyarım ama bu gibi markaların ülkemize gelmesi ve fiyatları aşşağıya çekmesi lazım.aynı ürüne avrupanın iki katı ücret ödüyoruz(tabi bunda sağolsun vergilerle devletimizin etkisi büyük)umarım HUAWEİ diğer ürünlerini de aynı benzer fiyat-performans politikasıyla ülkemize getirir. ideos x5 kullanıcıları veya almak isteyenleri "http://www.huaweix5.net" adlı paylaşım platformuna bekleriz.reklam amaçlı değildir, sadece yardım ve paylaşım için verilmiştir site. inceleme için tekrar tşkrler.

• Telefon çok güzel çok beğendim.Aynı zamanda arkadaşımda kullanıyor bana çok methetti.Ancak İzmir Çankaya'da en az 10 tane Turkcell TİM bayisi dolaştım hiçbirinde yok.Maalesef telefon yok satmış ve yok şu anda hiç bir yerde.Sadece Hepsiburada.com da gördüm ama onu da siparişi vermeden ellerinde var mı yok mu göremiyoruz.Siparişi vereceğim ama korkuyorum ellerinde yoksa diye bir de haftalarca beklemek var tedarik etsinlerde göndersinler diye.
  • reklam vermek gibi olmasın ama ilk önce şansını hizlial.com da dene.
    ben en az 4 alışveriş yaptım ve maksimum 2 gün bekledim. ayrıca avea ya 40tl de cek veriyor.
  • kılıf olarak iphone 3gs bu telefona orjinal gibi oluyormuş. zaten 0,2 inc fark var. telefoncuda dene istersen.

kullananlara bir sorum olacak. benim kulaklar çok iyi işitmiyor. telefonun zil sesi ve titreşimi nasıl? sesli bir ortamda duyulabilcek gibi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mls777 -- 9 Ağustos 2011; 10:48:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mls777

reklam vermek gibi olmasın ama ilk önce şansını hizlial.com da dene.
    ben en az 4 alışveriş yaptım ve maksimum 2 gün bekledim. ayrıca avea ya 40tl de cek veriyor.

Hmm oraya da bir bakayım teşekkür ederim.
  • tüh ya ace aldıktan 2 hafta sora sora bu telefonu gördüm
    şimdide x5 alsam dahamı iyi olurdu diyordum kendime nys saglık olsun aldık artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 9 Ağustos 2011; 16:23:02 >
  • öylede tutulmuyor be kardeşim
  • ürünleri incelerken oyunlara çok az yer veriyorsunuz bence birazcık daha artırılmalı bence
  • cihazla ilgili güzel bir inceleme ve 12 sayfa yorum yapılmış.bunlara ek olarak diyebilceklerim.Telefon 12 ağustos cuma günü elimdeydi.HızlıAl.com dan aldım.hepsiburada sıcak gelmedi gözüme o gün.Başkada yerde yoktu.Herneyse burdaki video incelemeyi izleyip biraz kuşkulanıp flash performansı hakkında tereddüt edipte alsam.Telefon beklentilerimin üstünde çıktı.Flash performansı incelemedeki kadar vasat değil benim kullanımımda gayet iyi gözüküyor. riddim gibi bir full flash sitede denediğimde hatrı sayılır performans verıyor.orta seviyelerde.video izlerkende sıkıntı yaşamıyorum.Performans olarak hiç canımı sıkmadı açıkcası.OYUNLAR hakkında bilgim yok.Telefonda oyun oynama taraftarı değilm :))) Bu fiyata alınabilcek en iyi telefon,ne nokia'nın symbian ları ne de samsung wave ile uğraşın.Alınabilcek en iyi android telefon BU FİYATTAKİ.. iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.