Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
243.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok merak ediyorum bu telefonu ama aklımda soru işaretleri var. n8 mi alsam bu telefonumu alsam kararsız kaldım. ben hdmi olsun şarjı iyi olsun kasma yapmasın özelleştirilebilir olsun istiyorum. mesela androide yeni temalar yüklenebiliryor mu symbiandaki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

Şimdi beyler bu altyazıyle videonun ismi aynı yapınca cihaz filmde otomatik altyazıyı veriyor dimi ?

hocam bunu çözümünü android forumlarında da bulabilirsin

Bu telefon Avi uzantılı DivX/XviD filmleri açıyor mu? Film ve altyazılı dizi izleyebiliyor muyuz?

Marketteki Rock Player Lite ile ben dizileri ve filmleri izleyebiliyorum. Hiç 720p denemedim gerçi. Altyazı için şöyle bir çözüm getirdim; direk dosya yöneticisinden açınca alt yazıyı görmüyor ama önce Rock Player'ı açıp içinden filmi başlatınca altyazıyla başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 30 Haziran 2011; 11:51:57 >

• telefonu 550 TL ye üstelik 100 tl hediye çeki ile birlikte aldım. telefon kesinlikle iphone ayarında hatta bazı özellikleri ile ondan bile iyi bir telefon olduğunu belirtmek istiyorum. ben çok beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahubey

çok merak ediyorum bu telefonu ama aklımda soru işaretleri var. n8 mi alsam bu telefonumu alsam kararsız kaldım. ben hdmi olsun şarjı iyi olsun kasma yapmasın özelleştirilebilir olsun istiyorum. mesela androide yeni temalar yüklenebiliryor mu symbiandaki gibi

symbian gibi tema yüklene biliyor mu demişsin - belli ki bir bilgin yok- android f16 ise symbian 3 tekerlekli bisiklet

n8 donanımsal olarak üstün olabilir ama symbian işletim sistemi bir işe yaramaz sen uygulama tema oyun isterim dersen ANDROID al
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYGREENWORLD

telefonu 550 TL ye üstelik 100 tl hediye çeki ile birlikte aldım. telefon kesinlikle iphone ayarında hatta bazı özellikleri ile ondan bile iyi bir telefon olduğunu belirtmek istiyorum. ben çok beğendim

Nerden adını söyleyebilirmisin.Bende almak istiyorum
  • mesut bey sizden özellikle rica ediyorum.. lütfen test ettiğiniz telefonların mesaj kısmını açıp nasıl mesaj yazıldığını da gösterirseniz müşterisi olmak istediğimiz telefonların videosunu izleyip rahatça almamızı sağlayabiliriz.. çünkü mesajlaşmak günümüzün vazgeçilmezi özellikle öğrenciler için biliyorsunuz :D.. bundan yaklaşık üç yıl önce sırf mesaj yazmak zahmetli oluyor diye sattığım telefon oldu
  • arkadaşlar bizim kayinçoya 1 saat içinde telefon alıcaz.wave 2 veya ideos x5 ikisinden birini seçmemiz lazım ne diyorsunuz.acil cevap bekliyorum.pil performansı mesaj yazarken dokunmatiği ekranı falan nasıl.
  • samsung galaxy gio yu da incelemenizi istiyoruz lütfeenn..
  • sadece kasasından endişeliyim.. kasası hakkında bilgisi deneyimi olan var mı.. ve kılıfı nerden bulurum.. bunlar dışında telefon mükemmel..galaxy ace e 700küsur vermeye değmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

arkadaşlar bizim kayinçoya 1 saat içinde telefon alıcaz.wave 2 veya ideos x5 ikisinden birini seçmemiz lazım ne diyorsunuz.acil cevap bekliyorum.pil performansı mesaj yazarken dokunmatiği ekranı falan nasıl.

sorununuz mesaj yazmak pil performansı ve ekranı ise hiç endişeniz olmasın.hemen alın.. ama kasa kalitesi önemliyse bişey söyleyemem.ben henüz elime almadım.iyice bir bakın.
  • şarzım 1 gün gidiyor. Ama çok kurcalıyorum.:D
  • Ekran biraz garip pixeller cok belliyor. Ekran haric gayet iyi gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bir inceleme olmuş yalnız netten video izlerken kasması canımı sıktı, sırf bu yüzden almayı düşünürken vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Ekran biraz garip pixeller cok belliyor. Ekran haric gayet iyi gibi geldi

siz baska telefona bakmissiniz :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

şarzım 1 gün gidiyor. Ama çok kurcalıyorum.:D

ne yapıyorsun hocam 1 günde bitirecek kadar yav.
  • Samsung GT-S8500 (Wave 1) 600TL.'ye inmişken sırf "Android" diye bu telefon alınırmı bilmem ama benim tek bildiğim Samsung'un Wave'e Anroid koymaması başlı başına bir kıyımdır. Madem Bada'yı kullanmayacaktın o canım donanım'ı niye boş yere harcadın? E Bada'yı geliştirecektin neden yeni modellerinde Android kullanıyorsun? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu demezler mi adama? Bu ne kişiliksizliktir anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde Ekran biraz garip pixeller cok belliyor. Ekran haric gayet iyi gibi geldi
    siz baska telefona bakmissiniz :-)

++
  • Sanirim bu telefonda kalite sorunu var. bir miktar daha fazla verip daha kaliteli bir telefon almak mantikli mi acaba? LG P970 900 liraya kadar bulunabiliyor. Biraz beklesek daha da düşer. 600 vermişken 300 daha verip LG P970 gibi bir telefon almak mantikli mi acaba? P970'de radyo, önde kamera, daha hizli işlemci ve daha büyük ekran var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 2 Ağustos 2011; 8:24:43 >
  • arkadaşlar bende acmadı arkadasın verdiği muzik programı mesut abi farklı bir program diyer fey musıc up gibi birşey bilen varsa adını veya site linki verebilirmi lütfen bugun aldım teli ama bir sorunu çektiğim videoları açamıyor donup kalıyor uğraşıcam biraz benim gibi yaşayan ve çözebilen varsa yardım ederse minneta kalırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

Bu telefonu alacağım adam akıllı bi internet sitesi biliyormusunuz aceba ? Hepsiburada.com 3 gündür siparişimi güvenliğim nedeniyle inceliyor ne arıyolarsa anlamadım.

Edit : İmla

valilikten il sicil kaydı al gönder...
    adamı deli ediyor bazen hb...hızlıal sitesindede var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 2 Ağustos 2011; 21:53:44 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.