Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
243.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefeonun Türkiye çapında tüm TİM'lerde ne zaman bulunabilir hale geleceği konusunda bilgisi olan var mı? Turkcell TİM çalışanı vs yok mu buralarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 17 Haziran 2011; 21:34:42 >
  • Muzik calara bak wp7nin cakmasi
  • Muzik calara bak wp7nin cakmasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: koxp94

Muzik calara bak wp7nin cakmasi

Videoyu sessiz dinlemenin zararları mesut çevik kendi ek olarak yükledim diyor hatta 2. mesajda linkini vermiş müzik çaların
  • En yakın zamanta timlere gelmesini bekliyorum.Planımda optimus black vardı fakat maddi sebeblerden dolayı fiyatı indirmek zorunda kaldım
  • selam arkadaslar huaweix5 su almanyada 460 tl kdvdahil sarji 1gün gidiyor ben pek memnun kalmadim neden derseniz biraz yavas 800mgh degil gibime geldi kamarasi pek net degil ama optik olarak süper kasasi saglam sim kart girisi pek salam degil her simkarti tanimiyor benim türkcell eu kartinda hata yaziyor sim kart yok yaziyor tercih sizin
  • Onceki mesajimdada yazmistim stoklara girdi satiliyor 569-585 tl araliginda
  • quote:

Orijinalden alıntı: koxp94

Muzik calara bak wp7nin cakmasi

O müzik çaları istersen kendin indiriyorsun. Telefonun müzik çaları değil. Mesut Çevik de WP7 müzik çalarına benzediğini söylüyor. Görmüşsün ama dinlememişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

Onceki mesajimdada yazmistim stoklara girdi satiliyor 569-585 tl araliginda

Tim lerinmi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaslar ben bu telofonu aldim ama hic memnun kalmadim cünki sarj yaptim teli kapattim bir gün sonra sarj yaptigim alet tam bosalmis yine sarj yaptim 2saat ama tel benmisin demiyor herhalde bozuldu teli geri göderdim ve parasin aldim ben almayadan yaziyorum HUAWEI X5 telofonu cam yaramaz benim icin bes para etmez bu benim düsüncen tabi herkes kendi bilir

sen zaten nasıl bir sanal karaktersin ben anlamadım,çıkıpta almadığın hiç telefon yok,aynı anda 7 ülke 9 bölge bütün dünya coğrafyasında yaşayabilip bütün çıkan telefonları satın alabilen yegane eşsiz büyük usta saygıyla

• Güzel telefon.Yeni rom atılınca dahada performanlı olduğu söyleniyor mevcut romdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

quote:

Orijinalden alıntı: semih611

birde galazy gio nun ıncelemesı gelse cok sevıneceğim (:

Aynen ya

Mesut abi duy sesimiziiii

Aynen Mesut abi Galaxy Gio inceleme bekliyoruz senden

• Markası Samsung olsaydı daha çok satılırdı.
  • kadıkoy -tuzla arasında bir adet kutu acılmamıs 550 den verırım pazartesı gunü almak isteyen olursa ..

(bir arkadaşıma sipariş vermiştim haftasonu dayanamayıp tim den almış ..alıcak olan varsa 550 den veririm kapalı kutu ..sadece pazartesi gunu ıcın gecerlı bu teklıfım salı hb ya iade gecıcegım alan olmassa ..bulamayan arkadaşlar varsa ..550 den vermemın sebebı de ben taksıtle aldım pesın satıyorum 19 tl de benden olsun alıcak arkadaşa .. )
  • Böyle bir telefonun piyasada olması muadilleri 1000 tlden satılırken bu fiyat olması, aslında samsung, htc gibi markaların da bu fiyata aynı özelliklerde telefon satabileceğinin de göstergesidir. İnsanlar iyi araştırma yaparlarsa bu telefon baya bi satılacaktır. Diğer markalar da satılmadığını gördüklerinde fiyatlarını daha aşağı çekmek zorunda kalacaklardır, bu da bize yarayacaktır. Böyle tellerin çoğalması ve tüketicilerin bilinçlenmesi dileğiyle
  • K-Ci ye kesinlikle katılıyorum ati vs gforce kapışmasından oluşan fiyat indirimleri gibi bi halle gele bilir. Ben Telefonu allalı 2 gün oldu incik cıncık etim hiç bir hata bir takılma olmadı mükkemmel bi telefon avsiye ederim. İyi günler...
  • türkiyede satılacakmı?
  • satılıyor zaten incelememi görmek için imzama tık
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-Ci

Böyle bir telefonun piyasada olması muadilleri 1000 tlden satılırken bu fiyat olması, aslında samsung, htc gibi markaların da bu fiyata aynı özelliklerde telefon satabileceğinin de göstergesidir. İnsanlar iyi araştırma yaparlarsa bu telefon baya bi satılacaktır. Diğer markalar da satılmadığını gördüklerinde fiyatlarını daha aşağı çekmek zorunda kalacaklardır, bu da bize yarayacaktır. Böyle tellerin çoğalması ve tüketicilerin bilinçlenmesi dileğiyle

Doğru bir tespit. Böyle bir telefon dururken bence diğerlerine bakılmamalı. Özellikle benim gibi ilk kez Android kullanacaklar için. Zaten akıllı telefon teknolojisine yetişilmiyor. Her sene 1000-1500 HTC'ye, Samsung'a falan vermek hiç mantıklı değil.

Donanım özellikleri olarak 1000 TL'lik rakiplerinden geri kalmıyor. Tasarım olarak da birçoğundan daha iyi.

• incelemem için imzam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.