Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
243.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı alan varsa beni face'ye eklesin msn kullanmıyorum
    http://www.facebook.com/meerich
  • Telefonun sesi azmı çıkıyor benmi ayarlarını yapamadım kullaklıkla mp3 filan dinlerken veya filim izlerken ses inanılmaz az geliyo bilgisi olan varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rtin

Telefonun sesi azmı çıkıyor benmi ayarlarını yapamadım kullaklıkla mp3 filan dinlerken veya filim izlerken ses inanılmaz az geliyo bilgisi olan varmı acaba

telefondan müzik dinlerken seçenekler tuşuna basıp equlaizler e gir oradan SRS WOWHD yi seç bi dene bakalım
  • Şimdi beyler bu altyazıyle videonun ismi aynı yapınca cihaz filmde otomatik altyazıyı veriyor dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

Şimdi beyler bu altyazıyle videonun ismi aynı yapınca cihaz filmde otomatik altyazıyı veriyor dimi ?

hocam bunu çözümünü android forumlarında da bulabilirsin
  • Bu telefonu alacağım adam akıllı bi internet sitesi biliyormusunuz aceba ? Hepsiburada.com 3 gündür siparişimi güvenliğim nedeniyle inceliyor ne arıyolarsa anlamadım.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 21 Haziran 2011; 21:55:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

o değil de nasıl okunuyor bu

Adios ne gitsin.

geçen radyoda duydum "havey" diye okudu
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

Bu telefonu alacağım adam akıllı bi internet sitesi biliyormusunuz aceba ? Hepsiburada.com 3 gündür siparişimi güvenliğim nedeniyle inceliyor ne arıyolarsa anlamadım.

ara bi konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

quote:

Bu telefonu alacağım adam akıllı bi internet sitesi biliyormusunuz aceba ? Hepsiburada.com 3 gündür siparişimi güvenliğim nedeniyle inceliyor ne arıyolarsa anlamadım.

ara bi konuş

Aradım bu gün düzelir dedi hala aynı
  • quote:

quote:

quote:

ara bi konuş

Aradım bu gün düzelir dedi hala aynı

hepsiburadadan çok alışveriş yaptım başıma hiç gelmemişti! Ürün yoktur belki elinde bitmiştir

• vaşşş 512 gb oha akar bu dokunmatiğine dokunmadan açayımmı abi der :D :D
  • ideos x6 yı incelermisiniz
  • fiyatına göre iyi ama yeterli değil.
  • çok iyi f/p oranı var. Ben 20 dakika inceledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

512 GB sistem belleği ram mi ?

512 mb mı gb mı

Ustam hiç 512 GB olabilirmi? Notebook'lara bile yeni yeni 500 GB hard diskler konulmaya başladı. Belli ki sehven yazılmış.
    Şimdi bende buraya bu cihaz 570 milyon'dan satılıyor yazsam 570 trilyon diye itiraz mı edeceksiniz?
  • bir haftadır onlarca model araştırıyorum ancak fiyat ve performans olarak en güzeli bu gözüküyor kağıt üzerinde sizce ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bir haftadır onlarca model araştırıyorum ancak fiyat ve performans olarak en güzeli bu gözüküyor kağıt üzerinde sizce ne yapmalıyım

dostum güzel cihaz ben memnum ama kılıf ve kran koruyucu piyasada yok bu cihaz için o biraz kötü bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bir haftadır onlarca model araştırıyorum ancak fiyat ve performans olarak en güzeli bu gözüküyor kağıt üzerinde sizce ne yapmalıyım

dostum güzel cihaz ben memnum ama kılıf ve kran koruyucu piyasada yok bu cihaz için o biraz kötü bir durum.

kılıf olarak GALAXY S kılıfları uygun olabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meriç.

Şimdi beyler bu altyazıyle videonun ismi aynı yapınca cihaz filmde otomatik altyazıyı veriyor dimi ?

hocam bunu çözümünü android forumlarında da bulabilirsin

Bu telefon Avi uzantılı DivX/XviD filmleri açıyor mu? Film ve altyazılı dizi izleyebiliyor muyuz?
  • turkcell kamululara bu telefonun kampanyasını yapsa cok iyi olur. telefon en fazla 300 liraya gelir
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.