Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 'Fiyat / Performans Kralı' video inceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
410
Cevap
1
Favori
243.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Orijinalden alıntı: 1984beninm anlamadığım overclock edilmiş 1.2 ghz hızında çalışan xperia x10im, 1075 alırken bu 800 mhz işlemciye sahip alet nasıl oluyor da benden yüksek alıyor?
    xperia x10 kendi menusunu zor kaldırıyo arkadas:D stantta bakmıstım menu gecisleri cok kasıyo sonra hemen uzaklastım ordan:D
    ayrıca huawei ideos x5 overclockla 1600 mhz islemci gözüküyor
  • http://foum.xda-developes.com/showthead.php?t=1088804

link gitmiş tanıtımdaki müzik programını nerden bulabilirim
  • Arkadaşlar merak edenler için Huawei'nin KVK'daki tanıtım yazısı..

Huawei

Öncelikle GSM altyapısında uzmanlaşan, ardından da ürettiği akıllı telefonlarıyla dünyanın en büyük 5 GSM şirketinden biri olan Huawei, Ar-Ge çalışmalarına verdiği önem ve yaptığı yatırımlarla da dikkat çekmektedir. En büyük üç Ar-Ge merkezinden birini Türkiye'de konumlandıran Huawei, uygun fiyatlı akıllı telefonları IDEOS ve IDEOS X5'i Haziran ayında KVK işbirliğiyle pazara sunmuştur..

Ekleyeceklerim;

Vodafone'nin alt yapı hizmetlerinde görevli bir arkadaşımdan edindiğim bilgilere göre Huawai isimli şirket Turkcell ve Vodafone isimli firmaların tüm alt yapı ve 3G sistemlerini kuran firma.. Zaten Turkcell T10 T20 ve Vodafone Markalı telefonlar dışında, 3G Modemlerinin de üreticisi.. Alt yapıda çalışan arkadaşım alt yapıda herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.. Kaldı ki yedek parça ve servis sorunu olsa idi diğer Turkcell ve Vodafone markalı telefon ve modemlerde de bu sorun yaşanırdı.. KVK Garantisi yedek parça ve bakım konusunda yeterli güveni veriyor ayrıca..

Firmanın çıkardığı modelin bu kadar ucuz olmasının asıl sebebi ise, firmanın kendi markalı ürünlerini pazara ilk sürüşüdür.. Daha önceden farklı marka ve modellerde ürün veya ürün parçası satan firma ilk defa kendi ürününü çıkardığı için kendine pazar oluşturmaya çalışıyor.. Kendine kendi çıkardığı ürün ile pazar oluşturmaya çalışan bir firmanın ilk ürünlerini kalitesiz yapabileceği düşüncesi bile saçma zaten.. Umarım yardımcı olmuştur..

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Kulaklık sesi az deniyor. Bu durum, telefonla beraber gelen kablolu kulaklık için de geçerli mi? Yoksa sorun sadece telefonu kulağımıza dayadığımızda mı geçerli?

Hem kulaklıkla müzik dinlerken hem de telefonu kulağına dayayıp telefon görüşmesi yaparken malesef ses az geliyor.
  • arkadaşlar, huawei sektörün en iyilerinden biri, hiç şüpheniz olmasın, ama telefon firması değil esasen, altyapı firması (alcatel gibi düşünebilirsiniz, zaten rakipler ve huawei şu anda daha önde).

Telefonu da alınabilir, zaten satabilmek için ucuza satmak zorunda olduklarından bu durumdan istifade edebilirsiniz. Yalnız kullanan arkadaşların yorumlarını dikkate alın derim.

Bu arada ben, navigasyon (konum tabanlı smartphone) ve pil ömründen dolayı Asus A10 tercih ettim, ikinci alternatif de buydu. Huawei'in teknik altyapısı da iyi, update konusunda sıkıntınız olmaz.
  • ısınamadım ben cihaza ya
  • Bence kesinlikle uzak durulması gereken bir cihaz. Uzun zamandan beri kullanıyorum ve tek kelimeyle rezalet...

Burada içimdekileri yazıya dökmüşler:http://www.technopat.net/forum/android-telefonlari/2942-huawei-ideos-x5-kullanici-incelemesi.html
  • Bende almayı düşünüyorum ama ekran açıkılığından tut bir çok şeyi mesele diyor kullananlar (arada 1-2 kişi yi diyor ama
  • Ekran açıklığı vs bunlar boş işler. Telefonda daha ciddi sorunlar olduğunu düşünüyorum.

Telefon'u Darty'den aldım ve dün elime geçti. Bir haftalık iade hakkını saklı tutmak için SIM kart takmadan test etmeye başladım. Internete bağlantı, wireless, web browsing gibi kısımlarda bir sorun yok gibi. Ancak Skype ve fring ile yaptığım testler başarısız oldu. Skype ile ilk telefon görüşmesinde telefon kendini resetledi. Sonradan Skype'ı açmaya çalıştığımda ise Skype açılamadan kapatmaya başladı kendini. Bir de fring'i deneyeyim dedim. Fring ise login oluyor ancak test çağrısı yaptığımda uygulama kendini kapatıyor. Kısacası telefondan ilk izlenimim yazılımsal sorunları olduğu. Bu sorunlar SIM kart takılı olmadığı için olabilir mi? SIM kart takılı olmadığı için wifi ile bağlantı kuruyorum doğal olarak.
  • http://www.addictivetips.com/mobile/oxygen-rom-brings-android-2-3-5-gingerbread-to-huawei-u8800-download/

Bu sitede X5 için gayrı resmi android 2.3.5 çıktığına dair bir haber var. Bu ROM'u kurmaya cesaret edebilen var mı aramızda?

Sanırım 2.2.1 ile gizli WLAN'a bağlanılamıyor. 2.3'de mümkün olabilir deniliyor.
  • Vodafone kullanıyorum. *123# çalışıyor. *123#4# yazınca "Bağlantı sorunu veya geçersiz MMI kodu" hatası veriyor.

Sanırım sorun telefondan değil, Android'den kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 21 Eylül 2011; 13:11:09 >
  • @coolman7 sorunlarını android bölümüne yada huawei ideos x5 başlığına yazsan daha iyi olur skype de görüşmede sorun falan yaşamadım.. vodafone dada liralarımı sorunsuz öğreniyorum hiçbir problem yok. x5 için gayri resmi neler var bi görsen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranselona

@coolman7 sorunlarını android bölümüne yada huawei ideos x5 başlığına yazsan daha iyi olur skype de görüşmede sorun falan yaşamadım.. vodafone dada liralarımı sorunsuz öğreniyorum hiçbir problem yok. x5 için gayri resmi neler var bi görsen...

Skype sorunu makineyi restart edilince çözüldü ama diğer sorunlarım devam ediyor. Diğer foruma da yazdım, cevap bekliyorum.
  • ayrıca vermiş olduğunuz konu tamamen dh gibi yerlere bakp ideos x5 ile en küçük sorunu bile abartarak yazmıştır hemde uydurarak.. böyle saçma sapan yazılara itibar etmeyin resmen x5 i çekemeyen birisinin yazısı. o dediği sorunlardan birini bile yaşamadım.. ha yaşayanlar vardır ama bu telefonun öyle sorunlu olduğunu göstermez...
  • quote:

quote:

@coolman7 sorunlarını android bölümüne yada huawei ideos x5 başlığına yazsan daha iyi olur skype de görüşmede sorun falan yaşamadım.. vodafone dada liralarımı sorunsuz öğreniyorum hiçbir problem yok. x5 için gayri resmi neler var bi görsen...

Skype sorunu makineyi restart edilince çözüldü ama diğer sorunlarım devam ediyor. Diğer foruma da yazdım, cevap bekliyorum.

diğer sorunlarım derken?
  • quote:

ayrıca vermiş olduğunuz konu tamamen dh gibi yerlere bakp ideos x5 ile en küçük sorunu bile abartarak yazmıştır hemde uydurarak.. böyle saçma sapan yazılara itibar etmeyin resmen x5 i çekemeyen birisinin yazısı. o dediği sorunlardan birini bile yaşamadım.. ha yaşayanlar vardır ama bu telefonun öyle sorunlu olduğunu göstermez...

hangi konudan bahsediyorsunuz anlamadım.
  • quote:

quote:

quote:

diğer sorunlarım derken?

İşyerindeki gizli kablosuz ağa bağlanamıyorum. WPA/WPA2 PSK şifreleme kullanılıyor. Başkaları bağlanmış, belki bizim access point'le uyum sorunu vardır.

Bir de Vodafone'da *123#..# ile sorgulama yapamıyorum. Bu sorun Android'in genel sorunu. Sadece X5'in sorunu değil.

• quote:

quote:

ayrıca vermiş olduğunuz konu tamamen dh gibi yerlere bakp ideos x5 ile en küçük sorunu bile abartarak yazmıştır hemde uydurarak.. böyle saçma sapan yazılara itibar etmeyin resmen x5 i çekemeyen birisinin yazısı. o dediği sorunlardan birini bile yaşamadım.. ha yaşayanlar vardır ama bu telefonun öyle sorunlu olduğunu göstermez...

hangi konudan bahsediyorsunuz anlamadım.

size demedim arkadaş bi link vermiştide ona söylemştm sizin mesajlarınızın üstündeydi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

diğer sorunlarım derken?

İşyerindeki gizli kablosuz ağa bağlanamıyorum. WPA/WPA2 PSK şifreleme kullanılıyor. Başkaları bağlanmış, belki bizim access point'le uyum sorunu vardır.

Bir de Vodafone'da *123#..# ile sorgulama yapamıyorum. Bu sorun Android'in genel sorunu. Sadece X5'in sorunu değil.

lira sorgulama bazı androidli cihazlarda oluyor ama x5 te her yazdığımda rahatça öğrenebiliyorum

wifi ise bazı modemlerde uyumsuzluk yaşayan arkadaşlar var ben her istediğim modeme bağlndım ama arkadaşların bazıları modemlerine bağlanabilmek için bikaç ayar yapıyorlar x5 in ana konusunda bilgiler verilmişti bi ara zaten bi göz gezdirin isterseniz... bide başkaları bağlanıyor demişsiniz işyerinizdeki ağa,cep telefonlarıyla mı bağlanıyorlar...

• ben anlamıyorum arkadaş telefon pahalı olsa fiyatı yüzünden telefonu yerden yere vururlar .. telefon orta fiyatlı olsa üzerinde 1ghz işlemci olsa bu seferde neden işlemcisi böyle derler . Telefon ucuzdur özellikleri iyidir bu seferde neden burası böyle neden şurası şöyle derler.

Arkadaş telefonda sorun var yok değil. Olmak zorunda zaten birşey 4 4 lükse korkacaksın . Ama sen bilip bilmeden bu telefonda reset sorunu var dersen ve bu sorunun android e has bir sorun olduğunu bilmezsen zaten yorum yapma ..

Bazıları radyo yok bu nasıl telefon diye soruyor . Ya 100 liralık nokia da olan bir özellik eyer benim telefonum da yoksa bu telefonun kalitesizliğini göstermez. koymamışlar işte bu kadar bitti gerekte yok zaten sonuçta zor bir şey değil. Burada gorilla glass dan yada fiyat belirleyici bir özellikten bahsetmiyoruz.

Güncelleme gelmez yazmışlar o verilen linkte de gio çıktıktan kaç ay sonra güncelleme geldi ?? ace çıktıktan kaç ay sonra güncelleme geldi ? acele etmeyin arkadaşlar Samsung diyoruz büyük firma diyoruz ama gel gör ki gecikebiliyor .. Bu telefon çıkalı daha 4-5 ay oldu . Xda daki elemanlar üşenmese 0 dan telefon yapar adamların işi bunlarla uğraşmak herhalde resmi güncellemeden önce kendileri birşeyler yapmaları lazımki yaptıkları bir işe yarasın ..

Son olarak boş yorum yapanlar her yeni çıkan telefona çamur atanlar acaba ne telefon kullanıyorlar ? en çok merak ettiğim sgs2 gibi bir cihaza leş diyen adamın telefonu ne ? yada neyi bekliyor ? Yada bu telefon 5 para etmez diyen adamın android yada telefon bilgisi nekadar ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.