Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5'mi SAMSUNG GALAXY S5660 GİO'mu? hangisi f/p ürünü android telefon? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

imzama baktın mı ?

baktım şu an ve içim gitti almak istiyorum bu telefondan 2.3 güncellemesi gelicek mi ?
  • orta sılarda bir ürün hani çok iyi dermisiniz o kadar da özellikli bir model değil 5660 gio modeli hani bu modeli alacağınıza galaxy ace yada galaxy wonderu tercih edebilirsiniz. ama bana küçük orta sıralarda fiyatı uygun birşey lazım diyorsanız o zman değişir alınız kullanınız. Fiyat konusunda ise bi karşılaştırma sitesi var dışarda 50 -- 100 lira arası fazla diyorlar aynı garantili ürünlere onn için fiyat karşılastırmasına bakın alacaksanızda aklınızda fiyat olsun boştan yere fark fazla para vermeyeniz.http://www.ucuzfiyatim.com/p/samsung-s5660-galaxy-gio-fiyati-ozellikleri-3138.html
    burada bir çok model ve fiyatı vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZİYADERİN

orta sılarda bir ürün hani çok iyi dermisiniz o kadar da özellikli bir model değil 5660 gio modeli hani bu modeli alacağınıza galaxy ace yada galaxy wonderu tercih edebilirsiniz. ama bana küçük orta sıralarda fiyatı uygun birşey lazım diyorsanız o zman değişir alınız kullanınız. Fiyat konusunda ise bi karşılaştırma sitesi var dışarda 50 -- 100 lira arası fazla diyorlar aynı garantili ürünlere onn için fiyat karşılastırmasına bakın alacaksanızda aklınızda fiyat olsun boştan yere fark fazla para vermeyeniz.http://www.ucuzfiyatim.com/p/samsung-s5660-galaxy-gio-fiyati-ozellikleri-3138.html
    burada bir çok model ve fiyatı vardır.

helal olsun yakışıklı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.