Merhaba arkadaşlar bende yeni telefon alıcam sizin bu güzel sitede 400-500tl civarında f/p ürünü android telefon araştırıyorum. yorumlara ve istediğim telefon özelliğine göre iki telefonu hedefime koydum: 1.SAMSUNG GALAXY S5660 GİO 2.Huawei IDEOS X5 ilkönce galaxy gio'da kararlıydım fakat şimdi huawenin türkiye'ye gelmesiyle yönüm biraz bu tarafa kaydı. Aklımdaki sorular türkiyeye yeni gelmesiyle marka tanıdık değil ürün yeni geldiği için nasıl bir ürün dayanıklımı f/p ürünümü netür sorunlar çıkartabilir filan. Sizce bu iki üründen hangisi f/p ürünü, bu iki tel hakkında nasl düşünyorsunuz hangisini almak mantıklı, neden galaxy gioyu veya ideos x5i seçelim? Birde bu iki ürünü karşılaştıranlarda yorumlarını yazarsa sevinirim.
f/p ürünü diyince akla gelen ilk 2 telefonu yazmışsın.2 sini karşılaştırdığımda özellik olsun dış görünümü olsun her türlü huawei x5 diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SnnOzcn
f/p ürünü diyince akla gelen ilk 2 telefonu yazmışsın.2 sini karşılaştırdığımda özellik olsun dış görünümü olsun her türlü huawei x5 diyorum.
x5
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
x5
Alıntıları Göster
Kağıt üzerinde x5 iyi görünüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kadirt
Kağıt üzerinde x5 iyi görünüyor.
Alıntıları Göster
Ben şu an gio kullanıyorum çok memnunum ama x5 kağıt üzerinde tabi iyidir ..
X5 ile flash deategi bence stabil calismiyorq
quote:
Orijinalden alıntı: akcanon
X5 ile flash deategi bence stabil calismiyorq
DH nin banner dolu sitesinde PC bile stabil çalışmıyor.Arkadaşlardan biri Kanal D canlı yayınını çekip koymuştu çokta güzel çalışıyordu.
Bende senin gibi bunların arasınnda kalmıştım.gio'yu seçtim.çok da memmun
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Eagle
Bende senin gibi bunların arasınnda kalmıştım.gio'yu seçtim.çok da memmun
kağıt üzerinde x5 iyi görünüyor diyorsunuzda acaba uygulamada, kullanımda ve hızdada gio kadar iyimi değilmi?
Al gio kurtul :D bak hic pisman olan yok x5 icin 1-2 ay daha beklersin buyuk ihtimal ..
quote:
Orijinalden alıntı: Pend0s
Al gio kurtul :D bak hic pisman olan yok x5 icin 1-2 ay daha beklersin buyuk ihtimal ..
x5 bencede
quote:
Orijinalden alıntı: Silent Guardian
x5 bencede
Alıntıları Göster
x5 daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Technotronic
x5 daha iyi
Alıntıları Göster
biriniz dio x5 biriniz diyo gio kafam karıştı iyice bunları gerçekten deneyip karşılaştıran yokmu ya hız bakımından filan
quote:
Orijinalden alıntı: tacsiz kral
biriniz dio x5 biriniz diyo gio kafam karıştı iyice bunları gerçekten deneyip karşılaştıran yokmu ya hız bakımından filan
2sinden herhangi birini alsan pişman olmassın 2 side cok güzel telefonlar ama özellik bakımından x5 üstün gio da süper kullanıcı yorumları gayet olumlu tercih sana kalmış :)
quote:
Orijinalden alıntı: mesutreis
DH nin banner dolu sitesinde PC bile stabil çalışmıyor.Arkadaşlardan biri Kanal D canlı yayınını çekip koymuştu çokta güzel çalışıyordu.
işte o benim
hero is here
quote:
Orijinalden alıntı: tt.us
quote:
Orijinalden alıntı: mesutreis
işte o benim
hero is here
Alıntıları Göster
arkadaşlar hız bakımından ve kamera bakımından hagi telefon daha üstün?
quote:
Ya daha artık şu telefonun karşılaştırılmasını hiç anlamıyorum.Bu iki telefon aynı klasmanda bile değil. Gio alt sınıf bir telefon. Huawei Ideos X5 ile kıyaslanması bile yanlış. Hangi bakımdan olursa olsun Huawei Ideos X5 daha iyi. Eğer ben gerçekten telefon akıllı telefon kullanmak istiyorum diyorsan Ideos X5 i al.
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
quote:
Ya daha artık şu telefonun karşılaştırılmasını hiç anlamıyorum.Bu iki telefon aynı klasmanda bile değil. Gio alt sınıf bir telefon. Huawei Ideos X5 ile kıyaslanması bile yanlış. Hangi bakımdan olursa olsun Huawei Ideos X5 daha iyi. Eğer ben gerçekten telefon akıllı telefon kullanmak istiyorum diyorsan Ideos X5 i al.
Alıntıları Göster
Gio kullanıyorum x5 öneriyorum ama bu yanlış anlaşılmasın.gioda herhangi bi sorunum yok mükemmel bi telefon,ancak x5in özellikleri daha iyi..ayrıca hepsiburada'da 569 TL ye satılıyor x5..bilindik bir marka isterim dersen gio al pişman olmazsın aldığına hem yakında flash desteği de geliyor gioya
quote:
Orijinalden alıntı: ern_qfb
Gio kullanıyorum x5 öneriyorum ama bu yanlış anlaşılmasın.gioda herhangi bi sorunum yok mükemmel bi telefon,ancak x5in özellikleri daha iyi..ayrıca hepsiburada'da 569 TL ye satılıyor x5..bilindik bir marka isterim dersen gio al pişman olmazsın aldığına hem yakında flash desteği de geliyor gioya
Alıntıları Göster
açıkçası ben ideos x5'in galaxy gio'dan çok üstün olduğunu düşünmüyorum ancak kağıt üzerinde üstün. üstün olarak gördüğüm tek özelliği gio'dan büyük ekran olması. diğer özellikleri kağıt üzerinde üstün ama gerçekte değil yanlışmı düşünüyorum sizce?
quote:
açıkçası ben ideos x5'in galaxy gio'dan çok üstün olduğunu düşünmüyorum ancak kağıt üzerinde üstün. üstün olarak gördüğüm tek özelliği gio'dan büyük ekran olması. diğer özellikleri kağıt üzerinde üstün ama gerçekte değil yanlışmı düşünüyorum sizce?
Yanlış düşünüyorsun. Kağıt üzerinde diye birşey yok. Adam o donanımları koymuş , yazılım olarakta saf android koymuş. Kendisi düzenlememiş androidi. Sırf bu yüzden performansını gösteremiyor deniyor. Fakat oyunlarda falan gioyu katlar. Gio nun adı geçmez Ideos X5 in olduğu yerde. Ya hangi şekilde kıyaslarsan kıyasla gio yu her türlü tokatlayacak bir telefon ideos x5.