|
Huawei: Kendi yongamızı kullanmak zorundayız
-
-
RISCV falan deme ya Armdan hisse aldık :)
-
Çin menşei li Bi autocad rakibi program vardı. Sitede hangi işletim sistemlerinde çalışıyor diye baktım. Odanda çin işletim sistemi buldum. Girdim siteye yerli işletim sistemi yerli donanım yerli yazılımlar diye lanse ediliyor du. Bi bakın derim
-
Huawei Türkiye temsilcisi ve servisleri tuzakdır cihazları ne kadar iyi olursa olsun müşteri memnuniyeti hiç yok bu markanın cihazları Türkiye de alınmaz servisleri dolandırıcı sahtekar HUAWEİ ALMAYIN ALDIRMAYIN
-
Çok zor. Samsung bile AMD desteğine rağmen hala Exynos işlemcileri adam edemedi.
Cep telefonunda Apple işlemcileri ve Snapdragon harici yalan.
Mediatek bile senelerdir başaramadı. Telefonu alıyorsun ilk sene akıyor. İkinci sene güncellemeler ya gelmiyor yada gecikiyor, boştayken saçma sapan bir şekilde aniden şarj düşüyor vs vs.
-
O sırada 5 yıllık kirin 710'u a'dan z'ye tüm ürünlerinde kullanan huawei.. -
Samsung exynos ile ısınma aşırı pil tüketimi sorunları yaşarken millet exynos lu model gelemsin diye imza toplarken Huawei çatır çatır kirin işlemcili telefon satıyordu. Mate 7 bile bugün kasmadan donmadan çalışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: 0537Çok zor. Samsung bile AMD desteğine rağmen hala Exynos işlemcileri adam edemedi.
Cep telefonunda Apple işlemcileri ve Snapdragon harici yalan.
Mediatek bile senelerdir başaramadı. Telefonu alıyorsun ilk sene akıyor. İkinci sene güncellemeler ya gelmiyor yada gecikiyor, boştayken saçma sapan bir şekilde aniden şarj düşüyor vs vs.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mediatek kendini dimensity ile birlikte epey geliştirdi eski sorunlar yok gayet performanslı ve verimli işlemcileri var artık gayette güncelleme alıyorlar bakınız samsung.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çok zor. Samsung bile AMD desteğine rağmen hala Exynos işlemcileri adam edemedi. Cep telefonunda Apple işlemcileri ve Snapdragon harici yalan. Mediatek bile senelerdir başaramadı. Telefonu alıyorsun ilk sene akıyor. İkinci sene güncellemeler ya gelmiyor yada gecikiyor, boştayken saçma sapan bir şekilde aniden şarj düşüyor vs vs. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X