Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
535.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende bu telefonu aldım genel olarak çok memnunum ama bir kablo gerekli bana telefondan tv ye aktarmak için micro USB diğer ucuda hdmı olan yalnız duyduğum kadarıyla her kablo uymuyormuş kullanan varmı aramızda veya internetten alırken nasıl ayırt edebilirim uyan yada uymayan kabloyu

Birde bu kablolarda pin diye bişey var nedir sorumla alakalımıdır teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiriN

iyi günlerde kullanın ilk izlenimleriniz nasıl ?

bende sonunda aldım bugun öğlen 12 de teslim aldım almadan önce çok düşündüm acaba acelemi ettım diye ama yok çok ön yargılı davranmışım ve elime alınca baya bir güzel cihaz oldugunun kanatıne v ardım ekran sıfıra sıfır olması güzel fotograf cekımlerı desen oda güzel tatmin edici 5000 tl gibi olmasada gayet güzel fotograflar cekiyor batarya konusunda usb tvpc olmaması ndan dolayıda cok dusunmustum sarj ılk kutuudan %60 saat 12 de hala bitiremedim her yerini kurcalamaktayım suan saat yüzde 23 de 11 saat oldu ınternet wifi ve 3 g acık sormak ıstedıgınız bırsey olursa bende cevaplarım saygılar
  • Kamera hakkında sorular oluyor bi foto da ben paylaşayım :)

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ

• atlantıc kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun . İyi günlerde kullanın pil tüketimi güzel zamanla daha hoşunuza gidecek

• quote:

Size de hayırlı olsun . İyi günlerde kullanın pil tüketimi güzel zamanla daha hoşunuza gidecek

Volta ayarı nerden yapılıyor merak ettım

• Kendi telefonum iphone 7 plus ama boyut olarak daha ufak ince ve premium,çerçevelerin fazla olmayışı yakışmış cihaza.gayet hızlı ve seri ,kamerasını iphone ile karşılaştıracağım onu sonra yazarım.benim telefonda tedirginliğim batarya idi ama ayarlarda ekran çözünürlüğü düşürme kısmı varmış.Kutunun içinde kılıf ve ekran koruyucu çıkıyor ,kulaklık hiç olmasa olurmuş.ses seviyesi düşük ,ön alta huawei yazısını arkaya yazsalar iyi olurmuş.kısaca ısındım bu telefona çerçevesiz ekran tasarımı göze hoş geliyor.

• atlantıc kullanıcısına yanıt
    Ayarlar> diğer ağ> mobil ağ kısmında VoLTE seçeneği var

• Sürüm numaranız kaç bana herhangi bir güncelleme gelmedi ama b130 görünüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün hanıma aldık bundan. çok beğendim ben. kasa/ekran oranı en belirgin yani.
  • SemihTürk kullanıcısına yanıt
    b130 benimde cihazı açtığınız da direkt yüklemiş olmalısınız
  • 78zafer 7 kullanıcısına yanıt
    Telefon bluetooth ile TV bağlanabiliyor..Hdmi den microusb ye kablo piyasada var, hdmi uçtaki pinden bahsediyorsanız onun için tv nin arkasındaki hdmi girişine bakın kaç tane minik delik varsa o kadar sayıda pin olması gerek kabloda..

Ama bildiğim kadarıyla hdmi kablonun pinleri universitet yani hep aynı sayıdadır..

• Arkadaşlar telefon gittikçe ilgimi çekmeye başladı. Ay sonuna kadar alma niyetim var.

Mediamarktan 100 TL lik indirim hakkım var. Buna ek olarak maximum a 100 TL puan veriyor. Yani telefon bana 2000 TL ye gelecek. Bu fiyat uygun mudur? Sizce fiyat biraz daha düşer mi? Son güne kadar bekleyeyim mi?

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Huawei garantili fazla düşmez güzel indirim almışsınız zaten

• ARKADAŞLAR HUAWEİ MATE 10 LİTE SAHİBİ OLAN HERKES BU MESAJI ALINTILAYARAK CİHAZININ RENGİNİ YAZSIN.

İLK SAYFADAKİ İLK MESAJIN ALTINDA ADINIZI VE RENGİNİZİ GÖREBİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRETACASH -- 17 Aralık 2017; 1:3:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRETACASH

ARKADAŞLAR HUAWEİ MATE 10 LİTE SAHİBİ OLAN HERKES BU MESAJI ALINTILAYARAK CİHAZININ RENGİNİ YAZSIN.

Siyah renk hocam.

• quote:

ARKADAŞLAR HUAWEİ MATE 10 LİTE SAHİBİ OLAN HERKES BU MESAJI ALINTILAYARAK CİHAZININ RENGİNİ YAZSIN.

Siyah

• quote:

Siyah renk

• quote:

gold

• quote:

Siyah renk hocam

• quote:

Ayarlar> diğer ağ> mobil ağ kısmında VoLTE seçeneği var

hocam dedıgın yerde ben de de cıkmadı normalmı sence bı guncelleme vardı ve ben onu yaptım ondan sonra o olay gıttı yapmasamıydım yoksa anlamadım kı
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.