Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
535.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okanbaturhann

bu telefona 128 gb microsd taktım.ama yüklediğim bütün dosyaları bir müddet sonra silmeye başladı. daha önce 8 gb lık vardı.onda böyle bir problemi hiç yaşamadım. taktığım kart 128 gb samsung evo plus xc 1 . taktığım kartmı uyumlu değil? değilse ne takmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim.
    Hocam sahte kartlar ve flaş disklerde oluyor o durum. 128 diye aldığınız 2 lik olmasın? Sahtelerde hafızayı program yardımıyla yüksek gösteriyorlar. Hafıza dolunca da en eskiden silmeye başlıyor yeni dosyalara yer açmak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emui 9 update hakkında bilgisi olan varmı yalan oldu galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatihgn7 F kullanıcısına yanıt
    2 mesaj yukarıda arkadaş geldi demiş

• 344 güncellemesi geldi .
    Ve maalesef yine güvenlik paketi .
    Ya arkadaş FBI telefonunuzun içinde dans mi ediyordu . Bu kaçıncı güvenlik paketi

• Telefonunda sararma olan arkadaşlar sorun kronik telefonun güneşte kalmadından dolayı oluşuyor. İlk telefonda oluştu. Garantiye gönderdim ücret ödemeden ekranı değiştirip gönderdiler. Yaklaşık 4 ay sonra sorun tekrarladı. Tekrar garantiye gönderdim bu sefer telefon değişimi veya ücret iadesi istedim. Adamlar ikiletmeden fabrika çıkışlı yeni telefon gönderdiler. Şu anda bir sorun görünmüyor 8 ay oldu. Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba3232

Arkadaşlar telefonun camını değiştirdim. Parmak izi çalışmıyor ve güvenlik kısmında parmak izi butonu kayboldu. Fikri olan var mı ?
    Bilgisi olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Hocam sahte kartlar ve flaş disklerde oluyor o durum. 128 diye aldığınız 2 lik olmasın? Sahtelerde hafızayı program yardımıyla yüksek gösteriyorlar. Hafıza dolunca da en eskiden silmeye başlıyor yeni dosyalara yer açmak için.

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam.sanırım dediğiniz gibi. olan tüm dosyalara oldu.
  • Arkadaşlar tekrardan yaziyim beklentiye girmeyin. Mate 10 lite ye pie veya emui 9 gelmicek. 8 son sürümdür. Sadece güvenlik güncellemeleri vericekler. Root atip arrow osla 9 yapabilirsiniz. Ekrar sararması ise sicaklikla ve dagitimla alakalı Avrupa dağıtımlarında sorun yok . Aşırı oyun oynaninca ısınıp ekran rengi degisiyo. Telefonu zorlamamaya çalışın direk güneş isigindan koruyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Arkadaşlar tekrardan yaziyim beklentiye girmeyin. Mate 10 lite ye pie veya emui 9 gelmicek. 8 son sürümdür. Sadece güvenlik güncellemeleri vericekler. Root atip arrow osla 9 yapabilirsiniz. Ekrar sararması ise sicaklikla ve dagitimla alakalı Avrupa dağıtımlarında sorun yok . Aşırı oyun oynaninca ısınıp ekran rengi degisiyo. Telefonu zorlamamaya çalışın direk güneş isigindan koruyun.
    hocam bunu nerdwn bikiyorsunuz mate 10 lite android 9 guncellemesi alacak diyorlar ekran lcd panel dokumatik ve parmak izi okuyucu degsti..bu telefpnlarin fabrikasyon cikisondami bo sotun vat acaba

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni donanima sahip P20 lite alirken bu nasil alamaz? Huawei'nin yaptigi cok buyuk bir sacmalik.

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bir kartın sahte olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Bende aynı durumla karşı karşıya kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EbuHarun

Hocam peki bir kartın sahte olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Bende aynı durumla karşı karşıya kaldım
    Ucuza almadan, biraz kazıklanarak vatan bilgisayar, mediamarkt veya teknosa gibi yerlerden alın. Sahte çıkma ihtimali pek olmaz, oldu diyelim, fişiyle iade edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gutikarizma

hocam bunu nerdwn bikiyorsunuz mate 10 lite android 9 guncellemesi alacak diyorlar ekran lcd panel dokumatik ve parmak izi okuyucu degsti..bu telefpnlarin fabrikasyon cikisondami bo sotun vat acaba

Alıntıları Göster
    Varmı kardesim güncelleme gelcegine dair kaynak? YouTube videosu izleyip güncelleme gelcek demeyle olmuyo bu is. Suanlik guncelleme vermeyi dusunmuyolar bitti nokta. Boşuna x websitelerine hit kazandırmaya gerek yok. Dagitimlarda sorun var evet bu açık belli. Bendeki telefonda en ufak sorun yok tr dağıtımı degil telefon.

• gesamtkunstwerk kullanıcısına yanıt
    Evet hacim herkese göre saçmalık ama adamlar vermiyolar işte. Listede yer almiyo. O yüzden gesture menu verdiler. Y6 var mesela lite 10 dan sonra çıktı oda 8 pie onada gelmedi. Mesela donanim veya sürüm tarihi değil.

• 344 sonrası pil hızlı bitmeye başladı. Rehber ekranında bazı fonksiyonlar anlık çalışmıyor geç algılıyor vb. bu tarz sorunlar yaşayan oldu mu? çözümü var mı?
  • Full B342 emui 8.0 romu rollback olarak eklenmiş
    Emui9 doc dosyaları da eklenmiş rom hazırsa neden verilmez ilginç doğrusu
    Tahminen Ağustos eylül gibi verilebilir.

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha0194 -- 25 Temmuz 2019; 21:43:46 >
  • Eşime aldığım honor 9 lite cihaza bile Android 9 geldi bize hala yok

• Telefon bugün durduk yere kapandı.Tekrar açtım bir müddet sonra aniden kapandı ve şuan hiç açılmıyor. Şarja taktım hiçbir tepki yok bildirim ışığı dahil. Garantisi devam ediyor servise göndereceğim. Acaba sorun anakarttan mı kaynaklı?

Edit: Şarja takılıydı şimdi bu ekran gelip kapanıp açılıyor döngüye girdi. Pilde çıkmıyor.

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 26 Temmuz 2019; 19:42:53 >

• Taha0194 kullanıcısına yanıt
    Artik verseler de rahatlasak.
  • Savior Fenix kullanıcısına yanıt
    Fastboot moduna almış pc ile hiusute son sürümü ile kurtarma modunda rom yükle düzelir.
    Telegram grubumuzdan da destek alabilirsin

https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://t.me/joinchat/Ik6ZPkjZCvaf7CpCi134sw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha0194 -- 26 Temmuz 2019; 20:43:37 >
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.