Şimdi Ara

Huawei Mate 10 Lite (RNE-L01) Stock Rom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
14.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rafielladasilva

Merhaba. Benim cihazım da "edcavdar" isimli arkadaşla aynı durumda. Rootlamaya çalışırken romu uçurdum, OEM restore edince de TWRP Uçtu buraya kadar her şey aynı. Şu an brick durumda bilgisayar görmüyor. Cihazımın Yazılımında RNE-L03 Yazıyordu fakat arkasında RNE-L01 Yazıyor. RNE-L03 Stock romu bulamadım RNE-L01'i indirip "dload" klasörünü hafıza kartına atarak kurmaya çalışıyorum ama sonuç alamıyorum. edcavdar DCphoenix programıyla halledebildiğini söylemiş fakat nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
    Cihaz hala brick ise boşa 80 TL verme alttaki Telegram grubundan yardım alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taha0194 kullanıcısına yanıt
    ACİL YARDIM EDİN HUAWEİ CİHAZIM BRİCK OLDU SANIRIM
  • yavuz630636363 kullanıcısına yanıt
    Bootloader i telefon kapalıyken açma şansımız varmı
  • edcavdar E kullanıcısına yanıt
    BUNU DÜZELTTİN Mİ
  • @edcavdar @Taha0194 Merhaba size bir konu hakkında sorum olacak mate 10 Lite hakkında ben telefonuma robot atmak istiyorum ama Bootloader kodu artık verilmiyor yada veriliyormu bilmiyorum DC Phoenix kullanarak Bootloader kilidini kırdığınızi soylemissin benim içinde ise yararmi root atmam için nasıl yaptiğınızı ayrıntılı bir şekilde boş bir zamanininzda beni aydinlatirsaniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DifficultDream -- 10 Ekim 2018; 13:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DifficultDream

@edcavdar @Taha0194 Merhaba size bir konu hakkında sorum olacak mate 10 Lite hakkında ben telefonuma robot atmak istiyorum ama Bootloader kodu artık verilmiyor yada veriliyormu bilmiyorum DC Phoenix kullanarak Bootloader kilidini kırdığınızi soylemissin benim içinde ise yararmi root atmam için nasıl yaptiğınızı ayrıntılı bir şekilde boş bir zamanininzda beni aydinlatirsaniz çok sevinirim.
    İmzamda Telegram grubumuz var her türlü soruyu Telegram gurubumuzda sorabilirsin

• Taha0194 kullanıcısına yanıt
    selamlar bu cihaz için kurabileceğimiz romlar gerçekten işe yarıyor mu yoksa cihaz zaten giriş seviyesi olduğu için hiç bilmeyen biri öğrenip uygulamasına gerek varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiracAdai -- 8 Ocak 2020; 18:54:15 >
  • pc uzerinden yuklemenin yolu yokmu flashlama zımbırtısı ile tlf kodlari giriyorum tepki vermiyor kayboluyo son # ye bastigimda

• Temiz Huawei Mate 10 lite satıyorum. İlgilenenlerin mesaj atsın özelden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.