Bildirim
Huawei Mate 10 Lite & Xiaomi Redmi Note 6 Pro & Samsung A8 2018
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Xiaomi mi8 lite yada yada???
İki şık var oyun önemli ise honorplay
Şık olsun kamera diyaframı filan dersen oyun oynamam dersen mate 20 lite tavsiye listem ;
1 honorplay
2 mi8 lite
3mate 20 lite
Birde sen lg'den sıkıntı çektim dedin ama ben şahsen maddi sıkıntı olmasa v30+ cihazını değerlendirirdim çünkü cihaz şu an sorunsuz ve alan çok memnun size sıkıntılı kısmı denk geldi:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 5 Aralık 2018; 0:4:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet sıkıntılı kısmı denk geldi ve bu yüzden sıcak bakamıyorum, her an kronik sorunlar çıkacak korkusuyla yaşamak istemem.quote:
Orijinalden alıntı: Lithaunans
Xiaomi mi8 lite yada yada???
İki şık var oyun önemli ise honorplay
Şık olsun kamera diyaframı filan dersen oyun oynamam dersen mate 20 lite tavsiye listem ;
1 honorplay
2 mi8 lite
3mate 20 lite
Birde sen lg'den sıkıntı çektim dedin ama ben şahsen maddi sıkıntı olmasa v30+ cihazını değerlendirirdim çünkü cihaz şu an sorunsuz ve alan çok memnun size sıkıntılı kısmı denk geldi:)
Redmi note 6 pro güncel ve uygun fiyatlı olduğu için yazdım.
Honor play ise kamera performansı iyi olmadığını duydum,
Mi 8 lite ise düşünülebilirim.
Bu arada saf android sevmediğim için GM 9 pro yu eklemedim(Onda da yaşanan kronik sorunlar var.).
-
Gm zaten düşünme :)) o fiyatta harika ama alan bin pişman, honorplay diyafram kötü olduğu için kötü deniyordur ayrıca üst modelleriyle kıyaslarsak mate10pro,p20,p20pro falan filan tabi kötü ama fiyatına göre iyidir. Ayrıca v30+ istemediğiniz için eledik.
Size geriye mate 20lite ve mi8 light kaldı ben mi8lite derim(şu lanet şeyin adını light yapsalar keşke hep öyle yazıyorum) benim tavsiyem mi 8lite niye derseniz;
1 ikisininde kasa şık ama mi8lite daha sağlam ve yenilikçi tasarım
2 bariz olarak işlemcisi daha güçlü kirin 710 için sd660 ayarında deniyor ama o işlemci gpu'su sd636 ancak eder o nedenle daha güçlü olan mi8lite yönelebiliriz
3 ayrıca mate20lite servis avantajı var ama mi8 lite size 500 tl daha ucuza mal oluyor 500 tl garantiye harcasan yüksek ihtimal 5yıl garanti hizmeti verir:))
4 kamera mi8 lite daha iyi görünüyor ama bir kıyas izlemek lazım
5 mate tek avantajı batarya ama o cihaz gpu hızı fazla aşırtılmış geldi o nedenle ısınırsa o farkı yer diye düşünüyorum
Başka şeylerde yazılabilir ama şimdilik aklıma gelen bunlar:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam honor 8x dikkatimi çekti mate 20 lite ın benzeri gibi o nasıldır. Bir de A7 2018quote:
Orijinalden alıntı: Lithaunans
Gm zaten düşünme :)) o fiyatta harika ama alan bin pişman, honorplay diyafram kötü olduğu için kötü deniyordur ayrıca üst modelleriyle kıyaslarsak mate10pro,p20,p20pro falan filan tabi kötü ama fiyatına göre iyidir. Ayrıca v30+ istemediğiniz için eledik.
Size geriye mate 20lite ve mi8 light kaldı ben mi8lite derim(şu lanet şeyin adını light yapsalar keşke hep öyle yazıyorum) benim tavsiyem mi 8lite niye derseniz;
1 ikisininde kasa şık ama mi8lite daha sağlam ve yenilikçi tasarım
2 bariz olarak işlemcisi daha güçlü kirin 710 için sd660 ayarında deniyor ama o işlemci gpu'su sd636 ancak eder o nedenle daha güçlü olan mi8lite yönelebiliriz
3 ayrıca mate20lite servis avantajı var ama mi8 lite size 500 tl daha ucuza mal oluyor 500 tl garantiye harcasan yüksek ihtimal 5yıl garanti hizmeti verir:))
4 kamera mi8 lite daha iyi görünüyor ama bir kıyas izlemek lazım
5 mate tek avantajı batarya ama o cihaz gpu hızı fazla aşırtılmış geldi o nedenle ısınırsa o farkı yer diye düşünüyorum
Başka şeylerde yazılabilir ama şimdilik aklıma gelen bunlar:)
-
Mate 20 lite ve a7 2018 tarihi çöp ayrıca honor 8x kalıyor o da o kadar iyi değil(işlemci ve kamera) iyide huawei açısından genel olarak mi8 lite varken bence öteki cihazlara bakma :)))fp reis olur kendisi...
https://forum.donanimhaber.com/cep-telefonu-kameralari-karsilastirma-videolari-ana-konu--136162536#136179205
Buyrun bakın şu konuda videolar var mi8 lite nasıl tokatlıyor rakiplerini kamerada ayrıca batarya ve işlemciden yana derdin olmasın sd660+3300 mah rahat ettirir. Tabi düzgün kullanmak lazım 100/30 filan oldumu şarja takıcaksın 100/100'de şarjdan çekmek lazım o batarya iyi korundumu yıllarca götürür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 6 Aralık 2018; 22:13:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkürler verdiğin bilgiler için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X