Şimdi Ara

Huawei Mate 20 Lite (Huawei Türkiye Garantili) 2218 TL + 75 TL Bonus (Hepsiburada) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Gold rengi yine 2218 TL'ye düşmüş, haberiniz olsun.
    Sipariş verdim TLF hanım için oda Gold rengini beğendi zaten. Ben maviyi begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı güncellemişler 2.369,90 olmuş..Alanlara hayırlı olsun.

2160 Tl ye Huawaei Distribütör garantili almak isteyenler ise gittigidiyor da mediamarkt satıcısından Axess karta 100 tl chiple + kazananlar kulübüne özel %5 indiirmle 2160 a geliyor 2 taksit alabilirler.

• Merhaba
    Kazananlar kulübü indirimini bulamadım. Diğer ürünlerde de oluyor mudur acaba gm9proda vb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Merhaba
    Kazananlar kulübü indirimini bulamadım. Diğer ürünlerde de oluyor mudur acaba gm9proda vb
    Evet çoğu üründe özel indirim var. kazananlar kulübünde değilseniz size görünmez..Şartları aşağıda:

1. GittiGidiyor Kazananlar Kulübü nedir?

Gittigidiyor Kazananlar Kulübü Gittigidiyor'un belirli sıklıkta ve tutarda alışveriş yapan müşterilerine özel sunduğu bir ayrıcalıklar programıdır.GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'nün ayrıcalıklarla dolu dünyasına katılanlar, kişiye özel indirimlerden, kampanyalardan ve indirimli ürünlerden yararlanabilir, Müşteri Hizmetleri'nden telefon ve canlı görüşme ile öncelikli hizmet alabilirler.

2. GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'ne nasıl katılabilirim?

GittiGidiyor üyeliğinizle, içinde bulunduğumuz günü baz alarak geriye dönük son bir yıl içerisinde üç farklı zamanda toplam 500 TL veya üzeri sipariş vermenizin ve siparişlerinize onay vererek alışverişlerinizi başarıyla tamamlamanızın ardından ertesi gün dahil olabilirsiniz.

• altın rengi 2202 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornado34

Fiyatı güncellemişler 2.369,90 olmuş..Alanlara hayırlı olsun.

2160 Tl ye Huawaei Distribütör garantili almak isteyenler ise gittigidiyor da mediamarkt satıcısından Axess karta 100 tl chiple + kazananlar kulübüne özel %5 indiirmle 2160 a geliyor 2 taksit alabilirler.
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-mate-20-lite-siyah-akilli-telefon-416977080
    2 taksit nasıl oluyor ?

• Axess te bu ay kampanya var 2 ye boluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mate 20 lite, ele alınca oldukça güzel hissiyat veren bir cihaz. Ekranı ve kamerası sınıfına göre başarılı. Kirin 710 işlemcisinin de sd 660 benzeri performans sunmasını beklersek 2200 tlye kasa kalitesi ve kamerası ile uygun bence.

Bu arada Huawei Mate 20 pro Huawei Türkiye Garantili siyah renk 5689,55 tl. Yeni Samsung s10 serisi ile rekabet ediyor.
    www.hepsiburada.com
    Huawei Mate 20 Pro 128 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/huawei-mate-20-pro-128-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000EUJUC

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.