Şimdi Ara

Huawei Mate 20 Lite (Huawei Türkiye Garantili) 2218 TL + 75 TL Bonus (Hepsiburada)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada'da ürünün fiyatı siyah ve gold rengi için 2218 TL. Bonus kartı olanlar için de 75 TL bonus var. Neredeyse ithalatçı firmalar bile bu fiyata satılmıyor.

www.hepsiburada.com
    Huawei Mate 20 Lite 64 GB (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/huawei-mate-20-lite-64-gb-huawei-turkiye-garantili-p-HBV00000E4LFC?magaza=Cep%20Ekspress

EDİT : 26 Mart itibariyle Gold rengi 2202 TL olmuş.

Huawei Mate 20 Lite (Huawei Türkiye Garantili) 2218 TL + 75 TL Bonus (Hepsiburada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 26 Mart 2019; 0:20:7 >

• Alsam mı bilemedim mi8 lite çok zam yedi bunu alayım bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor play araştırmanızı öneririm Kirin 970 kullanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahmı alayım yoksa altın rengimi altın rengi tam altın değil gümüşe yakın bana güzel geldi
  • mavi en guzel rengi ,satılmayan renkler indirimde
  • Rensjem kullanıcısına yanıt
    Şikayetler var o telefonla ilgili.

• Khal-Drogba K kullanıcısına yanıt
    Hangi telefondan tamamen memnun olanlar var ki anakonusuna baktım yorumlar pozitifti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

siyahmı alayım yoksa altın rengimi altın rengi tam altın değil gümüşe yakın bana güzel geldi
    Ben siyah kullanıyorum, mavi almıştım baştan iade edip siyah aldım. Siyah her zaman favorim

• tam satın al dedim 3d şifremi girdim onaylandı sonra baktım satın aldıklarımda görünmüyor . sonra yine baktım fiyat değişmiş o yüzden iptalmi oldu işlem anlamadım sinir oldum
    Hocam insanlar islemcisi daha iyi , oyunu daha iyi oynarız diye bu telefonu aliyorlarmis ama dokunmatikle ilgili sorun oldugnuu, pubg oynarken sikinti yasadiklarini falan yazmislar .
    O parayı verip de multitouch oyun oynayamayacaksan yazık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal-Drogba -- 23 Mart 2019; 2:11:30 >
  • alternatif ne önerirsiniz ?
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    bende fiyat kolluyorum ama bu satıcının kullanılmış telefon gönderdiğiyle ilgili çok şikayet vardı vazgeçtim. gg üzerinden yine mediamarkt felan bekliyorum 10 gün önce 2200den satmıştı. xioami, note7 nin turşusunu kuracak galiba getiremediler birtürlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaeray -- 23 Mart 2019; 10:8:5 >
  • Khal-Drogba K kullanıcısına yanıt
    Multitouch yazılımsal bir sorun son güncellemelerde düzeldiğini yazıyorlar yabancı forumlarda firmanın salaklığına denk gelmiş güzel donanımlı cihaz

• Yıl oldu 2019 hala optik sabitleme olmayan telefonlara para veriyorsunuz ... Bu telefon 60 FPS video bile çekemiyor.

3 4 aydır bu konuda sikayetler var.
    Firma mart yazilimiyla düzeltecez demiş ama insanların sikayetleri hala var internette.
    Hatırlayan olur belki, bundan 3 4 yıl önce piranha zen diye bir telefon vardı, zamanında göre donanımi iyi diye bir Gm discovery olamasa da baya sattı.
    Multitouch sorunu vardı, güncelleme rom falan kâr etmedi. Telefonun duzeltilemeyen kronik bir sorunu oldugu ortaya cikti.Guncelleme gelecekti gidecekti sorun yazilimsal diye 1 sene bekledi kullanıcılar.
    Honor play alacakların bu sorunun cozuldugunden 100% emin olmalarını öneririm.
    Zaten kullanıcılar dokunma gecikmesinin arasıra oldugunu belirttigi icin alirken test etmek de mümkün degil.
    Bence 2000 liralık telefon için çok ciddi bir problem.

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Hocam ona bakarsan Mate 20 Pro bile 4K'da 60 FPS çekemiyor sözde amiral gemisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcan.kaymak

Hocam ona bakarsan Mate 20 Pro bile 4K'da 60 FPS çekemiyor sözde amiral gemisi.
    Samsung Candır Hocam Huawei 5 sene arkadan geliyor

• Verdim siparişi

• Migros da 2100 tlydi bugün. İndirim vardı tabi. Hatta 2079 mu ne öyle bir şeydi.
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Gold rengi yine 2218 TL'ye düşmüş, haberiniz olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.