Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.709
Cevap
61
Favori
335.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://twitter.com/IanCook97881110/status/1060465768515751936

Sirf suradaki paylasimlara bakilsin ! 1000 bin cevaba hizla ulasmakta bu sorun cok yaygin ve kronik . Turkiye resmi olarak LG ekranlilari toplatmali...

XDA Developers
    PSA: Huawei Mate 20 Pro has a display problem - Gluegate
    https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/mate-20-pro-greenish-display-screen-t3859268/page95

Ekrani da yazilimsal iddia edilip guncelleme ile duzeltilecek beklentisi var acaba nasil olacak ? Ekran beyaz dengesi eskimis P20 Pro kadar iyi degilmis mavimsi soguk tonlara kaymakta !

XDA Developers
    Whitebalance not as good as on P20Pro (blue/cold)
    https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/whitebalance-p20pro-blue-cold-t3865368

Yesil ekran problemine bie de bu mavi tonlama problemi harmanlaninca efsane olacak gibi bir de Turkiye yetkililerin bilipte bilmemezlikten gelip problem yok demeleri de ayri bir facia rezalet.

Asagidaki cumlem ortaya herkesedir :

Alanlar sonra biz uyarmadik diye direk veya dolayli birseyler uydurup bana veya benim gibi bu aci gercekleri paylasanlarla ugrasmasin.

3 boyutlu yuz algilama basinizda birsey varsa tanimama sorunu var sapka veya turban vs birseyler basinizda takili ise yuz tanima sorunlu olabilir !

Video kayitlarinda ozelliklerinde jello efekti jelly efekti vardir yani kayit edilen nesneler joleli gibi hareket etmesi :) :/

Bu sorun varsa yazilimsal cozulemez cunki cihazdaki OIS fiziksel mekanizmasi ile alakali bir durumdur ! ... OIS kacinci nesildir acaba ? KAc eksende imaj sabitleme yapiyor ve hangi cozunurluklerden sorun yoktur veya vardir ....

• sabriorhan kullanıcısına yanıt
    Baskasina mi sattiniz :/ Satin aldiginiz yere iade ediniz. DOA durumu vardir kesinlikle red edilemez iade veya para iadesinde veya degisiminde ... Bence bu cihaz alinmaz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Baskasina mi sattiniz :/ Satin aldiginiz yere iade ediniz. DOA durumu vardir kesinlikle red edilemez iade veya para iadesinde veya degisiminde ... Bence bu cihaz alinmaz ...
    Bunun ayarinda baska cihazda yok note9 bugun 5000 e dustu yuzune bakan yok note9 da samsung tam bir fiyasko yasiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmusty355 kullanıcısına yanıt
    S-pen cihaza gomulu olarak Turkiye de resmi olarak hicbirinde yok ... Note serisindeki dusus normaldir Dolar dusuyor su aralar ondandir ve Dolar daha da zamlanacak diye fiyatlari lansmandan sonra artmisti Dolar 7.20 leri gordu sonra dusmeye baslayinca elbette Samsung fiyatlarini geri cekti ve beklenen 3 ay olmus elbette beklenen fiyat idrimleri ayrica olmustur . Dogal etki-tepkiler ... Apple da fiyatlarini yeni dusurmustu ...

Samsung GENEL OLARAK Turkiye de felaket kampanya kalitesi adetleri sureleri sartlari fiyatlandirmalari onsiparis espiriis nedir bilmeyen Turkiye Samsung firmasi Istanbul A.S. li biten sirketin kendisiyle hicbir bagi olmayan firmalara aksesuarlarini dagittirmasi ! Her acidan bir rezalet vardir son yillarda gittikce bu fark acilmaktadir pek hayra alamet degil . Turkiye den cekilmis gibiler pratikte ...

S-Pen i gozardi eden bence cihazin hakkini vermeyen bilmeyenlerdir derim ...

Telefonlar bizlere ne veriyor mesele bu ... ELbette iddia edildigi gibi midir iste o konuda MAte 20 Pro hayal kirikligi ekrani video kamera cekimi dahil pek te rakipleri gibi degil genel olarak.

Samsung S-Pen odakli Note9 da kendisini daha da gelistirmektedir ...

Mate 20 Pro daki nano hafiza karti cok bariz bir alan ufaltilmasi yoktur ama bu kartlari baska cihazlarda da kullanilamiyor olmasi ve okuma yazma hizlari da pek ideal olmamasi ayrica hayal kirikligidir ...

• quote:

S-pen cihaza gomulu olarak Turkiye de resmi olarak hicbirinde yok ... Note serisindeki dusus normaldir Dolar dusuyor su aralar ondandir ve Dolar daha da zamlanacak diye fiyatlari lansmandan sonra artmisti Dolar 7.20 leri gordu sonra dusmeye baslayinca elbette Samsung fiyatlarini geri cekti ve beklenen 3 ay olmus elbette beklenen fiyat idrimleri ayrica olmustur . Dogal etki-tepkiler ... Apple da fiyatlarini yeni dusurmustu ...

Samsung GENEL OLARAK Turkiye de felaket kampanya kalitesi adetleri sureleri sartlari fiyatlandirmalari onsiparis espiriis nedir bilmeyen Turkiye Samsung firmasi Istanbul A.S. li biten sirketin kendisiyle hicbir bagi olmayan firmalara aksesuarlarini dagittirmasi ! Her acidan bir rezalet vardir son yillarda gittikce bu fark acilmaktadir pek hayra alamet degil . Turkiye den cekilmis gibiler pratikte ...

S-Pen i gozardi eden bence cihazin hakkini vermeyen bilmeyenlerdir derim ...

Telefonlar bizlere ne veriyor mesele bu ... ELbette iddia edildigi gibi midir iste o konuda MAte 20 Pro hayal kirikligi ekrani video kamera cekimi dahil pek te rakipleri gibi degil genel olarak.

Samsung S-Pen odakli Note9 da kendisini daha da gelistirmektedir ...

Mate 20 Pro daki nano hafiza karti cok bariz bir alan ufaltilmasi yoktur ama bu kartlari baska cihazlarda da kullanilamiyor olmasi ve okuma yazma hizlari da pek ideal olmamasi ayrica hayal kirikligidir ...
    Note fe kullaniyorum oglene kadar anca dayaniyor bataryasi + telefon bariz bir sekilde isiniyor mate20pronun ekranini boyle satamazlar illaki el atcaklardir. Cok video cekmek isteyende xs alsin. Note9 a bu saatten sonra para verilmez

Note Fe den geçtim. Note fe güç tasarruf modu ile bile oğlen şarjı bitiryordu mecbur tekrar şarj ediyordum. Mate 20 pro aynı kullanım şartları ile şu anda yüzde 73 şarjım var hala. Sabah 6 da çektim şarjdan ve full 4.5 kullanımı ile. Ekran süresi 2 saat olmuş. Arada bayağı fark var sarj konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Note Fe den geçtim. Note fe güç tasarruf modu ile bile oğlen şarjı bitiryordu mecbur tekrar şarj ediyordum. Mate 20 pro aynı kullanım şartları ile şu anda yüzde 73 şarjım var hala. Sabah 6 da çektim şarjdan ve full 4.5 kullanımı ile. Ekran süresi 2 saat olmuş. Arada bayağı fark var sarj konusunda.
    Uzak bir yere giderken mutlaka powerbank aliyorum yanima gunde 3 kez sarj ettigim oluyor samsung kullanmam kolay kokay bir daha

• saitates kullanıcısına yanıt
    LG ekran kullanan ikimiz varız sadece. Bakalım cihazlarımız İnşAllah yeşil deve dönüşmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaycna

LG ekran kullanan ikimiz varız sadece. Bakalım cihazlarımız İnşAllah yeşil deve dönüşmez
    Aynen. İnş bakalım. Şu an herşey yolunda. 1 haftaya belli eder

Dolar suan icin dusuk gibi ama yine firlayacaktir bu aralar sektorlerde urun siparisleri verilmektedir cikacak ve cikmia urunler icin ... Dolar yine firladiginda olusan algilarla yeni zamli ama daha yuksek olacak cihazlara karsi bu sefer para verilmez denen fiyatlar bir baktim 10 bin civari olmus ve Huawei de 12 bin civari ve Iphone larda 15 binlerde ...

O yuzden teknolojik yenilik haric sadece fiyatina gore deger mi oranina bakilinca Note9 fiyati dusmesi bence bir firsattir...

Gecen yilki Note8 lerde sonra zam geldi ama bu seferki 2019 zamlariyla Note9 daha da artacak ...

Kotumserlk ile alakasi yok. Gerceklerle alakali . Turkiye makro ekonomik acidan olsun gerek uretimdeki katma degerli urunlerde esasli bir artik olmamasi bircok sektordeki urunleirn girdilerin yine ithal Dolar Avro ile alinmasi yuzunden bu seferki kriz yaz donemine dogru baslanmis kriz dalgasindan cok daha ciddi olacaktir ozellikle yerel secim sonrasi birden patlak verecektir . Gerci krizi yayiyorlar baslandi ...

Note 7 Fan Edition icin rootsuz bircok ince ayarlarini yaptin mi ? Aylik guncellemeler sonrasi her zaman fabrika ayarlarina donulmesi tavsiye edilir ..
    Ayrica uygulama yedeklemesi Samsung bulut sistemi veya PC uzerindne yedek alinip gewri yuklemesinde de asiri isinma ve batarya asiri tuketimi gorulmektedir ..

Ek olarak SAmsung pazarlama ayarlarindna gelen reklamlar da isinma ve yavaslama sebebp olur. isinma varsa islemci de asiri calisiyordur bu da batarya asiri tuketimi vardir ...

Guncellemeleri de yapin . Inatla yapilmayan guncellemeler de her zaman kotuye yorulmamali ...

EN kotu ihtimalle Odin ile geriye donus te vardir ...

Su da bir gercektir cihaz aslinda iyidir tuketici gozunde eskimistir yeni seyler denemek isteyebilir o zaman mazeretler de kiliflari da artar .

Elbette karar senindir ...

• 2 güne kadar mate 20 x elimde olacak ve baş parmak ile tek el kullanımda rahat etmessem, cihazı kullanmadan 0 şekilde satacağım ama passaportuma kayıt ettirmiyeceğim, sonrada sorunsuz panel mae 20 pro üretimi bekliyeceğim ve evet yılbaşından sonra artacak fiyatlar ülkemizde malesefki hele 16bin tl ye afyon varken bize 8000 9000 normalleştirecekler gibi.
  • quote:

Dolar suan icin dusuk gibi ama yine firlayacaktir bu aralar sektorlerde urun siparisleri verilmektedir cikacak ve cikmia urunler icin ... Dolar yine firladiginda olusan algilarla yeni zamli ama daha yuksek olacak cihazlara karsi bu sefer para verilmez denen fiyatlar bir baktim 10 bin civari olmus ve Huawei de 12 bin civari ve Iphone larda 15 binlerde ...

O yuzden teknolojik yenilik haric sadece fiyatina gore deger mi oranina bakilinca Note9 fiyati dusmesi bence bir firsattir...

Gecen yilki Note8 lerde sonra zam geldi ama bu seferki 2019 zamlariyla Note9 daha da artacak ...

Kotumserlk ile alakasi yok. Gerceklerle alakali . Turkiye makro ekonomik acidan olsun gerek uretimdeki katma degerli urunlerde esasli bir artik olmamasi bircok sektordeki urunleirn girdilerin yine ithal Dolar Avro ile alinmasi yuzunden bu seferki kriz yaz donemine dogru baslanmis kriz dalgasindan cok daha ciddi olacaktir ozellikle yerel secim sonrasi birden patlak verecektir . Gerci krizi yayiyorlar baslandi ...

Note 7 Fan Edition icin rootsuz bircok ince ayarlarini yaptin mi ? Aylik guncellemeler sonrasi her zaman fabrika ayarlarina donulmesi tavsiye edilir ..
    Ayrica uygulama yedeklemesi Samsung bulut sistemi veya PC uzerindne yedek alinip gewri yuklemesinde de asiri isinma ve batarya asiri tuketimi gorulmektedir ..

Ek olarak SAmsung pazarlama ayarlarindna gelen reklamlar da isinma ve yavaslama sebebp olur. isinma varsa islemci de asiri calisiyordur bu da batarya asiri tuketimi vardir ...

Guncellemeleri de yapin . Inatla yapilmayan guncellemeler de her zaman kotuye yorulmamali ...

EN kotu ihtimalle Odin ile geriye donus te vardir ...

Su da bir gercektir cihaz aslinda iyidir tuketici gozunde eskimistir yeni seyler denemek isteyebilir o zaman mazeretler de kiliflari da artar .

Elbette karar senindir ...
    Bu dediklerini ben yapmicam samsung yapacak onu kapat bunu kisitla ben neden ugrasayim. Her guncellemede niye fabrika ayarlarina donup ugrasayim. Adam gibi guncelleme versin duzgun yapsin isini

• 1.5 saat telefon görüşmesi var. Full 4.5 kullanım. Otomatik parlaklık. Güç tasarrufu yok. Ekran en yüksek çözünürlükte.

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

• Verdiğiniz şarj süreleri hemen hemen aynı mate 10 ile.. Bir süredir takip ediyorum konuyu 4200 lük batarya daha iyi bir kullanım süresi vermiyor gibi. 7nm işlemci artan pil kapasitesi ama hemen hemen aynı şarj süresi. Sanırım şarj konusunda çok ileri bir adım atılmamış. Evet çok ciddi bir kas gücü farkı var ama piyasada 3500 e mate 10 pro varken 4500tl daha verip mate 20 pro almak pek akıl karı gibi değil ortalama bütçeye sahip biri için. Takipteyiz HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Krizalit_ -- 11 Kasım 2018; 22:36:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ekleme telefonu çok beğendim ama işte mantıklı değil

• Yine aşağıda 970 çipset li eşimin honor play ile aldığı ekran sürelerini bırakıyorum. Tabi tamamen Wifi ile aldığı ekran süresi ve şarj grafiği ama yine de mate 20 pro da bir optimizasyon problemi olduğu kesin HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

• Webtekno dan Kerem'in incelemesinde günlük kullanımda pilin mate 10 ile aynı kullanım senaryosunu sunduğunu söylemişti. Kendisi mate 10 kullanıyor.

• Ama bu cihazda face id ve ekran altı çalışan sensörün kullandığı enerji farkınıda katmak lazım. Nekadar enerji harcar etkisi nedir tabii teknik bilfim yok ama note den sonra sarj konusu beni memnun etti.

• saitates kullanıcısına yanıt
    Tabi eklemeyi unuttum şu an kullandığım mate 10 (pro olmayan Model) in şarj konusunda hiçbir sıkıntısı yok beni fazlasıyla memnun ediyor. Haliyle mate 20 pro ve mate 20 düz model de şarj konusunda bence harika cihazlar. Ekrandan parmak izi ve yüz tanıma kapatıldığında Gsm arenada 92 saat gibi bir süre almıştı. Son olarak illa mate 20 serisi alınacaksa ben Türkiye garantili mate 20 pro yerine ithalatçı garantili mate 20 (düz model) yi beklemeyi tercih ederdim

• Yüzde 6 da şarja taktım tam 30 dk sonra yüzde 82 olarak geri aldım.. Bu bile alma sebebidir aslında. Umarım ekran sorunları çözülür..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.