Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.705
Cevap
61
Favori
335.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çift tıklamam olayı güzel. mate 20 de telefonun tuşuna bastığım anda yüz tanımayla anında açılıyordu çok hızlıydı. Ben de çok fazla tuş kullanmayı sevmiyorum, en sade ve hızlı şekilde hareketlerle kullanmayı seviyorum.

Bu arada yazmayı unutmuşum, telefonunuz hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

• kralAY kullanıcısına yanıt
    Üstad ben de Mate 20 Pro'dan geçiş yapanlardanım.
    Benim tercihim Honor Magic 6 Pro oldu.
    Sorunsuz ve keyifli bir geçiş doğrusu; neden derseniz Huawei ile aynı DNA'dan geldiği çok belli.
    Hatta Mate 20 Pro'nun üzerine fazlasıyla koyduğu rahatlıkla söylenebilir.
    Huawei sonrası ne alacağımı kara kara düşünürken Honor imdada yetişti anlayacağınız.
    Tercihiniz Honor olursa adaptasyon sorunu yaşamaksızın Mate 20 Pro sonrası sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız, hatta sanki yıllardır kullanıyormuşsunuz gibi.
    Güncel olarak HM6P ve HM7P'yi kıyaslayın, fayda maliyet hesabıyla tercihinizi belirleyin.
    6 alırsanız çok geri kalmamış, 7 alırsanız çok da ileri gitmemiş olacaksınız.
    Bütçeniz doğrultusunda karar sizin, yeni telefonunuz şimdiden hayırlı olsun...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamer306 T kullanıcısına yanıt

Kamera mı arayüz mü dersek sanki tercimin honordan yana olacak gibi. kamera konusunda en azından honorun sadece ön kamerası daha iyi  

• Honor bana da daha ağır basmaya başladı. Honor'un kamerası da kesinlikle kötü değil. Vivo x200 pro zoom olayında çığır aştığı için, ki yapay zekayla yapıyor bunu. Keza Honor'da da bu özellik mevcut.
    Dürbün gibi zoom yapmasından ziyade benim için önemli olan fotoğraf çekerken elde edilen renkler, dslr makineyle çekilmiş gibi hissiyat daha ön plana çıkıyor. Mağazaya gidip denemek lazım. Orada da tam olarak anlaşılmıyor aslında. Genel çerçeve de fikir veriyor sadece. Vivo'nun arayüzü çok çin çin duruyor. Mağaza da inceleme imkanım olmuştu. İşte budur diyemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.