Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.692
Cevap
60
Favori
335.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kenarda duran mate 20 pro için ekran lazım. Hafif lekeli veya çizgili de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldır bıkmadan usanmadan bu cihazı severek kullananlar ses versin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SquidGame kullanıcısına yanıt

eşime verdim hala taş gibi telefon ve baya aktif bir şekilde kullanıyor akıcılık ilk günkü gibi.

• 5 yıldır kullanıyorum hayla sağlam herşeyi açıyor banamısın demiyor günümüzde donanımı güncel ve arayüzü aynı honor magic 6 pro var ben ona değiştircem düşünen varsa vatan bilgisayar bakabilir

• HEMRES-42 kullanıcısına yanıt

mantıklı

• HEMRES-42 kullanıcısına yanıt
    Üstad 6.yıl bitiyor mate 20 proda, çocuk telefonu düşürdü arka cam baya Bi gitti. Ben de honor magic 6 pro'ya geçeyim diyorum. Nasıl aldın mı aleti sen? Memnun musun?

• stillfeelthepain S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de sizin gibi beşinci yılını dolduran Mate 20 Pro'dan geçiş yaptım.
    SIM 1'i görmuyordu, pil kondüsyonu düşüktü ve hayalet ekranı vardı çok sevdiğim cihazımın.
    Şunu söyleyebilirim ki direkt geçebilirsiniz.
    HM6P'yi 1 Ocak'tan beri kullanıyorum, öncesinde de uzunca süre inceledim ve kıyaslama imkanım oldu; eski bir Huawei kullanıcısının özellikle de Mate 20 Pro kullanıcısının gönül rahatlığıyla geçebileceği bir cihaz.
    Siyah rengini aldım, keyifle kullanıyorum.
    Herhalde bir beş - altı yıl da kullanırım gibi düşünüyorum.
    Çünkü dört büyük android güncellemesi ve beş yıl da güvenlik güncellemesi desteği verileceği söyleniyor Honor tarafından.
    Özetle bütçeniz el verecekse arkanıza bakmadan alıp kullanın derim...

• Tamer306 T kullanıcısına yanıt
    52.900 vatanda, hepsiburada sitesinde 51900 TL. İner mi sizce fiyat beklemeli miyim bilemedim. Bir de geçen elime alıp deneme imkanı buldum dikkatimi çekti de ön kameradan çekim yaparken bildiğin anime karakteri gibi çekti. Çok fazla efekt vardı ilgilenen arkadaş da düzeltemedi pek. Sizlerde de öyle mi yoksa ayarlardan Bi şekilde kapanıyor mu? Bu arada bilgilendirme için de çok teşekkür ediyorum.

Hocam ben de 6 yıla yakın Mate 20 pro kullanıyorum. Geçtiğimiz aylarda Media Markt'da Honor cihazını inceleme fırsatım oldu. Kamera konusunda sizin kadar detaya sahip değilim fakat benim dikkatimi ekran çözünürlüğü çekmişti. Mate 20'nin ekran çözünürlüğünün aşırı iyi olduğunu biliyorum ama Honor çözünürlük konusunda bir iki tık geride gibi. Bir süre daha Mate 20 ile yola devam etmeyi düşünüyorum

Üstad kamera ve fotoğraf konusuna hiç ilgi duymuyorum doğrusu.
    Yani telefonun kamerası olmasa neden yok demem, o sebeple fotoğraf konusundaki beklentiler ve bu cihazın onları ne derece karşıladığı konusu hakkında bir fikrim yok.
    Cihazın tercihinde Mate 20 Pro'ya ve Huawei'ye olan yakınlığı en büyük etkenler oldu benim için.
    Neredesiniz bilemiyorum ama, İstanbul'daysanız Vatan Bilgisayar ve Teknosa şubelerinde teşhirde cihazlar var.
    Yakından inceleyebilirsiniz.
    Ben Forum İstanbul Teknosa'da uzun uzun inceleyebildim, Mate 20 Pro ile yanyana koyup neredeyse tüm menü seçeneklerini kıyasladım ve o şekilde satın alma kararımı netleştirdim.

• Arkadaşlar mate 20 pro açılmıyor, şarja takıyorum dolmuyor sürekli kırmızı led yanıyor ekranda kırmızı şarj simgesi çıkıyor. Acaba bataryayı değişsem düzelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.