Bildirim
HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (201. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arkadaslar benim takvimde bayramları falan gösteriyordu tüm özellikleri bildiğim kadarıyla açık olmasına rağmen takvim üstünde resmi tatil günlerini göremiyorum. Ben mi bir yeri atlıyorum acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Takvim de üç noktaya basın. Hesap yönetimine girin orada Gmail altında Türkiye Tatiller seçeneğini açın. Artık görmeye başlarsınız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İyi günler forum çok aktif değil ama şans deneyeyim Kaç defadır fotoğraf uygulaması önerisi istiyorum ama kimse bilmiyor sanırım. Fotoğraf çekimleri hiç tatmin etmiyor ve doğal gelmiyor görüntü. Gcam ya da başka bir uygulama bilen var mı yoksa başka sıkıntım yok ama istemeden değiştirmek takas yapmak yoluna gideceğim. Sizler memnun musunuz çekimlerden? Htc u 11 iç çekimde bundan daha doğal misal...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes WhatsApp grubunda olduğu için buraya bakmıyoruz hocam. Gelmek istersen
WhatsApp.com
🇹🇷Mate 20/30 Pro🇹🇷 #EvdeKalhttps://chat.whatsapp.com/GgYcGlnVSU6BS76mRpgWtx?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Gece modunda çekmiştim. -
Sıfır alacağımız bir yer var mı?
Çok az satan yer var onlarında fiyatı uçuk
Hepsiburada da yenilenmiş cihazlar var 5399 alınır mı
Hocam merhaba. Swap cihazla herhangi bir problem yaşadınız mı? Ürün söylenildiği gibi sıfır mıydı?
arkadaslar kullandigim huawei mate 20 pro cihazimi satip iphone almayi dusunuyirum garantili ve sifir gibidir... aparatlari orjinal ankaradayim... dusunen olursa yada tks olarakda niyet olabilir
ustad bende var turkiye garantili satip iphone almayi dusunuyorum ilgilenirseniz
Pm gönderdim. -
Mate 20x all 00 emui 10.1 geldi . bilginiz olsun
Akıllı TV ile kablosuz projeksiyon da sorun yaşayan var mı?
TV ile telefon aynı modeme bağlı ama bağlantı 5-6 dakikada bir kopuyor. birde çok gecikme oluyor. Telefon modem'e 5GHz'den TV modeme Ethernetten bağlı.
Yoksa bu teknoloji böyle pek randıman vermeyen birşey mi zaten? -
Saatlerce Call of Dutty oynuyoruz hiç bir sorun yaşamadık -
Ya tv'nin ya da modemin enayiliği belki de. TV 2014 model 55UB850V belki o eski olduğu içindir başka bir TV bulabilirsem onda da deneyeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: ozhanbayram
Saatlerce Call of Dutty oynuyoruz hiç bir sorun yaşamadık -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X