Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.691
Cevap
61
Favori
334.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4500 civarı. Full kutu içeriğiyle mevcut.
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    3500 düşünürseniz olur hocam.
  • İnternette var hocam kolay gelsin
    Teşekkür ederim hocam. İnşallah istediğiniz fiyata satabilirsiniz
  • Sevgili dostlar merhaba ben de bugün P30 dan geçerek aranıza katıldım bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekranı 2K kullanmak ile 1080p kullanmak arasında şarj bakımından aşırı fark yaratıyor mu? Bir de cihaz 2 yıllık 2 yıldır kullananlar için soruyorum ekran süresi ne kadar alıyorsunuz? İyi forumlar

• Bu forum p smart 2019 forumundan bile sakinmiş gerçekten kimse cevap vermemiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanic kullanıcısına yanıt
    dostum merhaba, telefonu 2 aydır falan kullanıyorum. mate 10 pro'dan geçiş yaptım. garantisi bitmeden pilini değiştirdim servisten. 2 yılını doldurmak üzere bir cihazdı. pil değişimi öncesi ekran süresi yoğun kullanımda 6-6.5 saat alıyordum. şu an en kötü 7-7.5 arası. akıllı saatle kullandığım için bluetooth hep açık bu arada. farklı senaryolarda süre uzayıp kısalabilir. ama günümüz şartlarında 6 saat üzeri ekran süresi gayet yeterlidir. iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanic kullanıcısına yanıt
    Cevaplayalım hocam hemen, yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum telefonu 2k ekranı nerdeyse hiç kullanmadım, youtube da bazı içerikler hariç, şarj konusunda süreye bağlı olarak çok fazla bir fark yarattığını hissetmedim. Diğer sorunuza cevap olarak 7 saati bulan ekran süreleri alıyordum ama şu sıralar biraz daha erken biter oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel35

dostum merhaba, telefonu 2 aydır falan kullanıyorum. mate 10 pro'dan geçiş yaptım. garantisi bitmeden pilini değiştirdim servisten. 2 yılını doldurmak üzere bir cihazdı. pil değişimi öncesi ekran süresi yoğun kullanımda 6-6.5 saat alıyordum. şu an en kötü 7-7.5 arası. akıllı saatle kullandığım için bluetooth hep açık bu arada. farklı senaryolarda süre uzayıp kısalabilir. ama günümüz şartlarında 6 saat üzeri ekran süresi gayet yeterlidir. iyi forumlar

Teşekkür ederim yanıtlarınız için ben 5 saat alıyorum nu nedenle 251 tl fiyat verildi pili değiştireceğim

• en mantıklısı olmuş. rahat 1-1.5 yıl daha götürür sizi. şarj döngüsüne dikkat edip, pili %20 altına düşürmezseniz daha sağlıklı olur

Cihazı bugün Letgo üzerinden 4700 e sattım. Hala iyi para ediyor olması güzel. Bugüne kadar aranızda birçok bilgiyi paylaştık kalın sağlıcakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanic

Teşekkür ederim yanıtlarınız için ben 5 saat alıyorum nu nedenle 251 tl fiyat verildi pili değiştireceğim

Alıntıları Göster

Hocam benimde telefonda şarj sıkıntısı var gece %100 olarak bırakıyorum sabah uyandığımda %10-15 arası gitmiş oluyor bende en fazla 5 saat ve civarı ekran süresi almaya başladım. Garantisi nisan sonunda bitiyor servise göndersem garantiden değişirmi acaba ve takacakları batarya orjinalmi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cruel35

Hocam garantiden pilin değişmesinde servisler zorluk çıkarıyormu benimde pili değiştirmem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: CRUSSOR

Hocam garantiden pilin değişmesinde servisler zorluk çıkarıyormu benimde pili değiştirmem lazım

Alıntıları Göster
    yok hocam, 1 saat içinde halledip teslim ettiler. ben klasik "şarj hızlı bitiyor, eskiden daha iyiydi" tarzı bir şeyler söyledim. hemen teslim aldılar, 1 saat sonra hazırdı. şu an gayet memnunum.

yer: izmir, mavibahçe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• -------------MATE 20 PRO ARIYORUM--------------

Selamlar, afyondayım elden veya get ile mate 20 pro arıyorum. max bütçem 2500tl(kart limitim budur)

kayıtlı kayıtsız farketmez, tamir görmemiş temiz sorunsuz cihar arıyorum.

• Emui 11 geldi. Türkiye cihazı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet bana da gelmiş hayırlı olsun.
    HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

• Bence bu son sürümü denemelisiniz menü akış deneyimi üst düzey. Galeri değişmiş kullanımı çok pratik olmuş akıllı pil kapasitesi gelmiş 80 e kadar şarj edip şarjı kesiyor pil kapasitesini korumak isteyenler için. AOD ise tamamen değişmiş ve daha interaktif olmuş. Pilde ise benim cihazda değişen bir şey yok aynı. Yani özetle ben emui 11 i çok beğendim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanic -- 19 Mart 2021; 3:25:26 >
  • Bana hala gelmemiş tr cihazı

• CRUSSOR kullanıcısına yanıt

bana da gelmemiş.

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.