Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
61
Favori
334.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam Mate 20 Pro siparişi verip ödemeyi onaylıyacam gmaiime gecenin bir saati xda den bilgi düştü, birde ne göreyim gsmaren.xda ve birkaç sitede çarşaf çarşaf fotolar mate 20 pro yeşil panel ışık sızmaları.....anında siparişi MATE 20 X olarak değiştridim tabii cihaz hala elime ulaşmadı LG V ve G serilerinde o panellerden 3 defa mahkemelşk olduğumu hatırlıyarak çok istediğim mate 20 pro dan mate 20 x e geçiyorum-bu cihaz için feci zarar edip P20 promu satmıştım halbuki. Mate 20 X 7.2 elde tutamassam diye korkuyorum o kadar aşırı büyük olursa sanırsam sahibinden sitesine yolu düşecek TR deki ilk MATE 20 X olacak.
  • boe ekranlı alarak huawei mate 20 pro ailesine katıldım. 6 bine aldım. 4700 e note 9 sattım. testlerimi yapıp detaylı bilgilendirme yazarım arkadaşlar.
  • 1906nedir 1 kullanıcısına yanıt
    Boe ekranlı olanı nereden aldınız?? Benim cihaz cuma günü elime gececek.ingiltere ve tek sim olduğu için muhtemeln lg ekranlı olacak:) şans bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Boe ekranlı olanı nereden aldınız?? Benim cihaz cuma günü elime gececek.ingiltere ve tek sim olduğu için muhtemeln lg ekranlı olacak:) şans bakalım.
    telefoncu bir dostum var. sağolsun kırmadı beni testi yaptırdı. lg olsaydı almayacaktım söyledim. yanlız tek simli benim cihazda. inşallah lg çıkmaz sizinkiside
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1906nedir

telefoncu bir dostum var. sağolsun kırmadı beni testi yaptırdı. lg olsaydı almayacaktım söyledim. yanlız tek simli benim cihazda. inşallah lg çıkmaz sizinkiside

Alıntıları Göster
    Cihaz kodu ne? Hangi ülkenden gelme acaba?Device İnfo uygulamasından detaylara bakabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Cihaz kodu ne? Hangi ülkenden gelme acaba?Device İnfo uygulamasından detaylara bakabilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    almanya lya-l09
  • 1906nedir 1 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Umarım banada Boe ekranlı denk gelir.

• perperek kullanıcısına yanıt
    Bugün biri satışa koymuş Honkong çıkışlı 8000 e...yani seninki ikinci olacak😃

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriorhan

Bugün biri satışa koymuş Honkong çıkışlı 8000 e...yani seninki ikinci olacak😃
    o cihazları çözemedim ben çinde hafta sonu satışa başladı daha doğrusu ön siparişler hafta sonu dağıtıldı geri kalan cihazlar medyaya dağıttıkları 0 kutular birde ingiltere-almanya bir kaç kuzey ülkesi ve avustralyada satılıyor diye duydum-dubaide yok rusyada yok.....
  • Bu arada benim telefonun ekranı da boe'ymiş.

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

İngiltere'de satılanların bir kısmı boe bir kısmı lg sanırım. Şansımıza boe geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughtymmn -- 7 Kasım 2018; 9:54:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtymmn

Bu arada benim telefonun ekranı da boe'ymiş.

İngiltere'de satılanların bir kısmı boe bir kısmı lg sanırım. Şansımıza boe geldi.
    Batarya performansı nasıl?
  • naughtymmn kullanıcısına yanıt
    Darısı başımıza..:)) hayırlı olsun. Gerçi bana kesin lg denk gelecek:)

• naughtymmn kullanıcısına yanıt
    Bataryası nasıl gidiyor günlük kullanımda

• quote:

Orijinalden alıntı: ß@R!$

Batarya performansı nasıl?

Alıntıları Göster
    batarya ile kısaca şöyle söyleyeyim.

telefonu ilk aldığımda yüzde 46 ile açıldı. dün saat 13 civarı aldım cihazı.

sim takıp hesap kurulumunu yaptım. face whatsapp standart kullanım yaptım. toplam 8 adet foto çekimi yaptım.
    mail trafiğim çok fazla olduğu için sürekli mail kullandım.

şu an saat 12:44 ve bataryam yüzde 11. hiç sarja takmadım.

oyun falan oynamadım.

toplamda 1 saatlik telefon görüşmem oldu.

değerlerden ziyade kullanımımı söyledim. ona göre yorumlayabilirsiniz.

bu arada faceid hakikaten çok hızlı. p20 pro dan 1 tık iphoneden kat kat bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1906nedir

batarya ile kısaca şöyle söyleyeyim.

telefonu ilk aldığımda yüzde 46 ile açıldı. dün saat 13 civarı aldım cihazı.

sim takıp hesap kurulumunu yaptım. face whatsapp standart kullanım yaptım. toplam 8 adet foto çekimi yaptım.
    mail trafiğim çok fazla olduğu için sürekli mail kullandım.

şu an saat 12:44 ve bataryam yüzde 11. hiç sarja takmadım.

oyun falan oynamadım.

toplamda 1 saatlik telefon görüşmem oldu.

değerlerden ziyade kullanımımı söyledim. ona göre yorumlayabilirsiniz.

bu arada faceid hakikaten çok hızlı. p20 pro dan 1 tık iphoneden kat kat bence.

Alıntıları Göster
    OMG! Harikaymış o zaman bir de 30 dk de şarj olduğunu düşünürsek. Hayırlı olun tekrardan :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 7 Kasım 2018; 13:5:1 >

• Buda benden olsun

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

• Bu telefonun en beğendim özelliği iPhone gibi sabah şarjdan çıkardığımda öğlene kadar uyandırmasam telefonu şarj %100 kalması.ve birde iPhone gibi akıcılığı ilk defa bu telefonda gördüm diyebilirim. 7 senedir iPhone kullanan biri olarak söylüyorum

• HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: BAEMER

Buda benden olsun

BOE çıkanlar seviniyor LG çıkanlar böyle markanın... diyor...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.