Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 20 X KULLANICILARI KULÜBÜ BABA KONU ★★★Android 11 GELDİ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
389
Cevap
13
Favori
33.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vbalikci

Volte nasıl kapatılıyor bilen var mı acaba?
    Operatörü arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Volte nasıl kapatılıyor bilen var mı acaba?
    kapanmaması bir sorun teşkil ediyor mu ki?
  • Volte candir ne istiyorsunuz millet para veriyor volteli cihaz icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhatsApp.com
    🇹🇷Mate 20/20 X🇹🇷TÜRKİYE 🇹🇷
    https://chat.whatsapp.com/JgwPZuh42uNBY1XnvLuzYf
    grup tam hiz devam ediyor 37 kisiyiz

• Millet bazen youtube instagram gibi uygulamalardan video izlerken, yandex açıkken ekran kararıp kilitliyor kendini. Neyi kaçırıyorum acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII

Millet bazen youtube instagram gibi uygulamalardan video izlerken, yandex açıkken ekran kararıp kilitliyor kendini. Neyi kaçırıyorum acaba?
    Sorun nasil bisiy tam olarak aciklarmisin?? Oyunda denk geldim buna benzer bisiye sanirim bug var bi yerlerde iyice veri toplayip onlem alalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_taka61 -- 20 Ocak 2019; 16:40:8 >
  • levent_taka61 L kullanıcısına yanıt
    Yandex açıkken ekran kararıp kilitleniyor. Yotube ve Instagram da da başıma geldi. Video izlerken pat diye kapandı hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII

Yandex açıkken ekran kararıp kilitleniyor. Yotube ve Instagram da da başıma geldi. Video izlerken pat diye kapandı hocam.
    Ewt var boyle bi hata siz gruba eklimisiniz bi kayit olusturup huaweiye yollayalim..

Ben need for speed oynarken oyun oynama sekli tilt oldugu icin ekrana dokunmadim nitroda yoktu ekran kapandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_taka61 -- 20 Ocak 2019; 22:24:44 >
  • Merhaba ;
    Yurtdışı kayıtsız 0 hat takılmamış 4250TL ye alınır mı sizce arkadaşlar ve alırken nelere dikkat etmem lazım model no vs yardımcı olabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoreuss -- 23 Ocak 2019; 13:42:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoreuss

Merhaba ;
    Yurtdışı kayıtsız 0 hat takılmamış 4250TL ye alınır mı sizce arkadaşlar ve alırken nelere dikkat etmem lazım model no vs yardımcı olabilir misiniz
    Tabiki alinir gruba uye olursaniz size yardimci olalim

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_taka61

Tabiki alinir gruba uye olursaniz size yardimci olalim

Alıntıları Göster
    Ama L29 modeli değil AL00 modeli yine de alınır mı
  • quote:

Ama L29 modeli değil AL00 modeli yine de alınır mı

Alıntıları Göster
    Tmm iyi iste bizde o fiyata aldik hos ne olmasini bekliyordinuzki l29 un avantajlarindan cok dezavantaji mevcut.

• quote:

Tmm iyi iste bizde o fiyata aldik hos ne olmasini bekliyordinuzki l29 un avantajlarindan cok dezavantaji mevcut.

Alıntıları Göster
    Ama L29 olan Global Version u alın diyolar ALOO çin versiyonuymuş siz tam tersini idda ediyosunuz yani : ) Kendinizdemi AL00 kullanıyosunuz
  • quote:

Ama L29 olan Global Version u alın diyolar ALOO çin versiyonuymuş siz tam tersini idda ediyosunuz yani : ) Kendinizdemi AL00 kullanıyosunuz

Alıntıları Göster
    Gruba gelirseniz goreceksiniz global hala 172 lerde gezerken guncelleme cin surumu 3 tane fazladan guncelleme aldi ve 185 te zaten tum uygulamalari google play ile yukleyebiliyorsunuz bu fiyati size cenkmi verdi?? Globalda bazi kendi uygulamalari ile ilgili dil sorunu olmuyor ama cin surumu daha bi akici ve stabil goruluyor.

• quote:

Gruba gelirseniz goreceksiniz global hala 172 lerde gezerken guncelleme cin surumu 3 tane fazladan guncelleme aldi ve 185 te zaten tum uygulamalari google play ile yukleyebiliyorsunuz bu fiyati size cenkmi verdi?? Globalda bazi kendi uygulamalari ile ilgili dil sorunu olmuyor ama cin surumu daha bi akici ve stabil goruluyor.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim bilgilendirme için
  • Onemli degil hocam.

• Arkadaşlar merhaba, bende mate 20 x ile aranıza katıldım, cihaz büyük olmasına karşı hiç sırıtmadı aksine daha keyif veriyor. 256 gb 8 gb modeli AL00 modeli.Aldığım arkadaş tek hattını kaydetmiş AL00 modeli olan .Şimdi ikinci hattını kaydecem aynı anda AL00 olan bir cihazın tek hattını daha kaydedebilirm.kayıt ücretinin yarısını ödemek şartı ile kaydetmek isteyen varsa bana mesaj atabilir. Pasaport kayıt süresi dolmadan kaydetmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nakres736

Arkadaşlar merhaba, bende mate 20 x ile aranıza katıldım, cihaz büyük olmasına karşı hiç sırıtmadı aksine daha keyif veriyor. 256 gb 8 gb modeli AL00 modeli.Aldığım arkadaş tek hattını kaydetmiş AL00 modeli olan .Şimdi ikinci hattını kaydecem aynı anda AL00 olan bir cihazın tek hattını daha kaydedebilirm.kayıt ücretinin yarısını ödemek şartı ile kaydetmek isteyen varsa bana mesaj atabilir. Pasaport kayıt süresi dolmadan kaydetmem lazım.
    Fiyat ne istiyorsunuz ayrica whatsapp grubumuza gelirmisiniz??
    WhatsApp.com
    🇹🇷Mate 20/20 X🇹🇷TÜRKİYE 🇹🇷
    https://chat.whatsapp.com/JgwPZuh42uNBY1XnvLuzYf

• levent_taka61 L kullanıcısına yanıt
    310 tl ücretin yarısını.

• Herkese merhaba;
    Ankara içerisinde Mate 20X cihazını satmak veya Mi 8 ile takas yapmak isteyen arkadaş varsa pm yoluyla iletişime geçerse sevinirim. Ankara dışı olupta referanslı arkadaş varsa onunla da alışveriş yapmak isterim.
    İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.