Şimdi Ara

Huawei Mate 50 Pro Kameradan Ses Gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonu sert bir şekilde sallayınca arka kameradan tıkırtı sesi geliyor aynı ses herhangi bir yere telefonu bırakırken de gelmekte. Huawei müşteri hizmetlerine sorduğumda kamerada odaklama hareketli parça olduğu için denildi ama bu ses rahatsız edici seviyede yoğun. Kullanan birileri varsa durumu kontrol edip bilgi verebilir mi? Yaşadığım yerde Huawei yada herhangi büyük elektronik mağazası mevcut değil gidip kontrol edemiyorum ilginize teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OIS. Bende farklı bir markanın telefonu var onda da aynısı var. OIS destekli önceden kullandığım modellerde de vardı aynı ses.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten teşekkür ederim en son 6 sene önce telefon değiştirmiştim biraz uzak kaldık sanırım :)

• Aynı ses bende de mevcut normal bir durum telefonum mate 50 pro

• o ses benim nokia lumia 1020 ve 808 dende geliyordu sıkıntı yok yani

• Huawei mate 50 pro siparişlerini hemen yolluyor mu arkadaşlar

• Aynı gün yolladı bende

• CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• CaptCRaCKs C kullanıcısına yanıt
    Bende 2 gün önce satın aldım. An itibariyle kargoya verilmemiş.

Müşteri hizmetlerini aradım. Bu siparişler ön sipariş olarak geçiyormuş. Dağıtım 22 kasımda başlayacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımlı İşsiz -- 15 Kasım 2022; 14:3:32 >
  • Donanımlı İşsiz kullanıcısına yanıt

ctesi sipariş verdim. pazartesi kargoya verildi salı aldım, gümüş renk.

• Donanımlı İşsiz kullanıcısına yanıt

Ben ilk siparişe açıldığı gün aldım akşam 22:00 civarıydı sonraki gün kargolandı. Ön sipariş vs bir durum olmadı. 1 haftadan fazla oldu yani belki ellerinde kalmadığı içindir.

Tabi bahsettiğim siyah mate 50 pro için geçerli eğer turuncu aldıysanız onda durum farklı olabilir

• 5g olmayan bir telefon hemde 20-30k en azindan 5g olmasi iyi olurmuş şahsi fikrim

• kullananlardan inceleme bekliyoruz..

• Mate 50 proda WhatsApp bildirimleri zamanında geliyor mu yoksa uygulamayı açınca mı görünüyorlar?

Aynı mantıkla Instagram, Twitter vs de geçerli? Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Birkaç inceleme videosu izledim ama bu konudan kimse bahsetmemiş. tabii adamlar alıyor reklamını yapıyor ondan sonra firmaya geri gönderiyor bize kullanıcıların izlenimleri gerekir.

• Merhaba dostlar,
    P40 Pro plus kullanıyorum güncel olarak. Yurtdisinda yaşıyorum, 1150€ ya burada mate 50 Pro satılıyor. Satın almamı önerir misiniz? Yani geciş mantık li olur mu? Geçiş yaparsam ne iyi olur, ne kötü olur, Elimdeki telefonda iyi seviyede diye düşünüyorum fakat black Friday ile beraber Ucuz duruyor mate 50 pro

• The dark side of the Wall kullanıcısına yanıt
    P40 Pro Plus kullandım, Çok iyi kamerası var ama Mate 50 Pro ya geçiş Yapılır sorunsuz . Tek sıkıntısı sizin için 5G olur .Geri her şey Artı. Ekran, ses ,Kamera, premium hissiyat vs vs

• Cihazı almayı düşünüyorum ancak şu 5g olmaması düşündürüyor beni

• Bildirimler va Sorunsuz geliyor twitter whatsapp bankalar.

Daha önceki kullandığım model mate 20 proydu google store vs vardı

Bu cihazda google yok denilsede gspace uygulaması ile zaten direk google store girebiliyorsunuz pek bi zorluk yaşamadım açıkcası

• Arkadaşlar komple Huawei ekosistemi ne geçmek mantıklı mı bu telwfon yanında freebuds ve saat 34 bin iPhone 13 pro gibi fiyatı aynı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.