Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasit019

Parmak izi olayında facebook, twitter gibi uygulamalarda her girişte şifre girmektense şifreler parmak izi olarak atanabiliyor mu, ?

Benim bildiğim olmadığı öyle bir şeyin.
  • quote:

Parmak izi olayında facebook, twitter gibi uygulamalarda her girişte şifre girmektense şifreler parmak izi olarak atanabiliyor mu, ?

hocam bildiğim kadarıyla öyle olmuyo fakat 5 parmağa kadar parmak izi atanıyo yani her parmakta farklı şeyler yapabilirsin birinde facebook,twiiter vs varken diğerinde olmayabilir yada
    giriş yapılamamış olabilir bunun gibi düşün.
  • Parmak sakatlanirda sargida kalirsa 2kere gecmis olsun
    Cikmicak heralde bu telefon arkadas beklemekten biktirdilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ara avea cihazlar sayfasında 76tl*24 ay şeklinde göründü ama kaybpldu sonra.bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeMRez

Parmak sakatlanirda sargida kalirsa 2kere gecmis olsun

Ocak bitmeden çıkıcak demişlerdi sanırım bugün yarın satışa çıkması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

quote:

Orijinalden alıntı: zeMRez

Parmak sakatlanirda sargida kalirsa 2kere gecmis olsun

Ocak bitmeden çıkıcak demişlerdi sanırım bugün yarın satışa çıkması gerekiyor.

Resmi facebook sayfasinda bugun ocak ayi sonunda satisa sunulacagini acikladilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gun daha bekleyelim bakalim umarim saglam stokla girerde ilk stok bitti 1ay sonra gelicek falan diye ugrasmayiz. G2yi de boyle bekledim cok az stokla geldi 1ay daha beklemistim.

• Cok sacma ama g7 ile ayni zamanda piyasaya cikiyor, heryerde cikti cihaz bir tek bizim ulkeye gelemedi ? Bu arada g7 ile sar degerleri farklimi ? G7 kullanan kisilerde bas agrisi oluyormus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cok sacma ama g7 ile ayni zamanda piyasaya cikiyor, heryerde cikti cihaz bir tek bizim ulkeye gelemedi ? Bu arada g7 ile sar degerleri farklimi ? G7 kullanan kisilerde bas agrisi oluyormus.

hocam 1.54 gözüküyor g7 den biraz yüksek tabii bu değerler çocuklar için baya yüksek
  • 1.6 en ust limit kabul ediliyo. Huawei vift antenle sar degeri olarak ciddi raddelere cikmis gorunuyor cok istiyorum bu telefonu almayi ama gercekten insanin dusunmesi gereken bir deger.

• Oha ya sar degeri 1.54 adamı öldürür bu g7 istiyordum 1.31 olunca Vazgeçtim ama mate 7 de huawei ... Çıkarmış artik insan sağlığını hiç mi düşünmüyorlar varsın plastik olsun ama sar değeri düşük olsun. Samsungdan nefret etsemde bu konuda en iyisi 0.15-0.20 civarı.

Arkadaslar sar değeri insan sağlığı için tehlike almadan bir arastirin sonra karar verin bence

• Telefon zaman geçtikçe değerini kaybediyor.O sar değeri nedir öyle ayıp yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Oha ya sar degeri 1.54 adamı öldürür bu g7 istiyordum 1.31 olunca Vazgeçtim ama mate 7 de huawei ... Çıkarmış artik insan sağlığını hiç mi düşünmüyorlar varsın plastik olsun ama sar değeri düşük olsun. Samsungdan nefret etsemde bu konuda en iyisi 0.15-0.20 civarı.

Arkadaslar sar değeri insan sağlığı için tehlike almadan bir arastirin sonra karar verin bence

Uükaek sar değerinden kim ölmüş bana söylerseniz.? Ayrıca o sar değerlerine ulaşması imkansız her iki telefondanda bahsediyorum.

G7 var ve en çekilmicek yerde bile 2 diş ile çekiyor fakat samsungda ise durum farklı. Telefonda çift anten olduğu için o değerlere genel plarak ulaşması imkansız. Normal olarak insan sağlığını olumsız etkilememesi adına laboratuvar ortamında yapılan testlerden sonra telefon satışa çıkıyor.

Günlük hayatta bu değerlere ulaşması zaten imkansız en kötü yerdeyken oluşabilcek bir durumda bu değerlere çıkıuor günlük hayatta genel olarak 1 altında.

Şahsen bizde ilk çıktığı günden beri G7 var ve bu sar değeri muhabbeti hayatta olmadı. Herhangi bir sorunda yok. Telefonla hwr gün 2 saat veya 3 saate yakın konuştuz fakat bu sorun hiç olmadı.

Belki sar değeri düşük olsa daha iyi olabilirdi evet fakat firma böyle düşünmüş genel olarak diğer firmalarda buna önem veriyor. Karar kullanıcının tabi sadece bu kpnuda bilgilendirme yapıyım dedim.

• @farti
    ölme lafın gelişi .. teknoloji elinizin altında bak bakalım sar degerinin olumsuz etkilerine . sonuçta ben huawei ye rakip firma değilim karalama kampanyamda yok aksine huawei ye sempatim var.
    o sar değerlerine ulaşması imkansız diyorsun peki huawei gerizekalı mı 1.57 değerine ulaşmadığı halde onu yazıp ta insanların aklında soru işareti uyandırsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

@farti
    ölme lafın gelişi .. teknoloji elinizin altında bak bakalım sar degerinin olumsuz etkilerine . sonuçta ben huawei ye rakip firma değilim karalama kampanyamda yok aksine huawei ye sempatim var.
    o sar değerlerine ulaşması imkansız diyorsun peki huawei gerizekalı mı 1.57 değerine ulaşmadığı halde onu yazıp ta insanların aklında soru işareti uyandırsın?

Yazmışım orda çekilmicek yerlerde iken o değerlere ulaşılabilinir diyorum ama en üst sınıra ulaşmaz.

Huawei genel olarak her telefonuna çift anten koyuyor bir anten sinyali yakalarken diğeride çekimi yakalıyor. Günlük kullanımda grnel olarak tek anten akyif kullanılıyor bir diğelimki asansör veya dağın başında isen o zaman çift anteni sonuna kadar kullanıp o değerleri yakalıyor.

O zaman bütün çinli firmalar sana göre gerizekalı oluyor gibi bir algı yaratıyon şu anda. Xiaomi olsun Zte olsun genel olarak hepsinde sar değerleri yüksek. Facebook sayfasında zaten benim dediklerimin aynısını söylemiş durumdalar. Ordanda teyit edebilirsin.

Facebook sayfasında yazılmış zaten bu durum.

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

• @farti

hocam amacım sidik yarıştırmak değil uzatmak ta istemiyorum. sonuçta o üst sınıra ulaşacağı anlarda olacak dimi o zaman zararı var sen düşün . Yabancı bir test sitesinde görmüştüm sanırım yalan olmasın sar değeri 1.20 ve üstüne hatta 1 değerinin üstündeki telefonlar ı almayın şeklindeydi. Ben duyduklarımı paylaştım sonuçta dedğim gibi huawei cidden müşteri odaklı bir firma ama sar değeri çok fazla alt üst sınır anlamam sonuçta şartlar oluştuğunda o radyasyonu yayıyor. Mesela İphone 5s kullanırken vallahi kulağım ısınırdır böyle içten içten ve nasıl yolculuk sırasında yüksek bir yerden alçak bir yeere geçtiğinizde kulağınızda basınç oluşursa buda aynı şekilde oluyordu denedim iphone 6 da da oldu hemen sattım . Dediğim gibi hocam amacım uzatmak değil bildiklerimi paylaşıyorum
  • Sar degerıne gelene kadar hayatımızı etkıleyen okadar cok şey varkı magruz kaldıgımız;
    sıgara, egzos dumanı,alkol,hormonlu yıyecekler, kanserojen maddeler vs vs.
  • arkadaslar kullabma klavuzunu bulun netten. orda yaziyo resmi sar degeri. sizin yazdiklariniz gibi degil sar degeri.
    head :0.521
    body: 0.956

• Mate7' de 2 gün açık kalma süresi ve 9 saat ekran süresi almışlar firmware değişikliği ile

biraz aşağı mesajlarda 4 gün açık kalma süresi alınmış

http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/battery-performance-post-screenshots-t2947802/page6
  • Süper bir tablo buldum, eminim çoğunuzun işine yarayacaktır;

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.