Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea listeye almis ve 24 ay 76 TL den satisa sunmus. 1800 tl civarina geliyor. Demekki piyasaya 1500 civari gelecek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

Avea listeye almis ve 24 ay 76 TL den satisa sunmus. 1800 tl civarina geliyor. Demekki piyasaya 1500 civari gelecek..

1599 tl nin altında geleceği açıklandı hayırlısı bakalım 1 haftaya kalmaz görürüz bence
  • quote:

Avea listeye almis ve 24 ay 76 TL den satisa sunmus. 1800 tl civarina geliyor. Demekki piyasaya 1500 civari gelecek..

Gold olanını görmeden bir şey söylemek doğru olmaz. Oda gelicekmi bilinmez bakalım zaten mantıklı olan Gold olanını almak gibi oda 1800 TL ile gelirse arada bir fark olmaz gibi.
  • quote:

Gold olanını görmeden bir şey söylemek doğru olmaz. Oda gelicekmi bilinmez bakalım zaten mantıklı olan Gold olanını almak gibi oda 1800 TL ile gelirse arada bir fark olmaz gibi.
  • Telefonu sanırım cmengn aktif olarak kullanıyor bize donanımhaber inceleme videosunda benimde hoşuma gitmeyen Oyun performansı, bataryanın 1.5 günü zor çıkartması ve kameranın üst segment bir telefona yakışmaması gibi durumları telefonu kullanan birisi olarak anlatabilirmisin ?

xda forumunda batarya konusunda kimi kullanıcı 17 saat kullanım kimisi 2 gün kullanım süresi var bu süreler hafif kullanımda günlük face whatsapp browser kullanımında ne kadar olabilir. ?
    @cmengn
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Telefonu sanırım cmengn aktif olarak kullanıyor bize donanımhaber inceleme videosunda benimde hoşuma gitmeyen Oyun performansı, bataryanın 1.5 günü zor çıkartması ve kameranın üst segment bir telefona yakışmaması gibi durumları telefonu kullanan birisi olarak anlatabilirmisin ?

xda forumunda batarya konusunda kimi kullanıcı 17 saat kullanım kimisi 2 gün kullanım süresi var bu süreler hafif kullanımda günlük face whatsapp browser kullanımında ne kadar olabilir. ?
    @cmengn

Günlük kullanımda herhangi bir sorun yok. Donanım haberdeki incelemede sadece 2günden fazla değer vermesi gerektiğini savundular çünkü kullanılan batarya 4100 mah olduğu için daha fazla değer beklemek doğru olabilir.

Yoğun kullanımda telefonun bir günü çıkarttığı bir gerçek fakat bu her seferinde olsa bir durum değil bazen ordada bahsedildiği gibi çok fazla oyunlarda termal throtting olayı olabiliyor yani oyun oynucak insan için biraz sıkıntılı olabiliyor.

Sonuçta boyutu yüksek ve kontrastı yüksek bir telefon bunlar olumsuz etkileyebiliyor mesela NOTE 4 nazaran pil daha fazla fakat yazılımsal olabilir optimizasyon olabilir bunlar daha fazla batarya elde edemiyorsunuz. Genellikle XDa da bu konu hakkında eleştiriler vardı yani telefonun 1günün daha ilerisine 3 güne çıkması gerekli diye.

Yoksa telefon her türlü 1.5 günü çıkarıyor. Aslında Huawei yazılımsal olarak güncellemeler ile bu süreyi uzatabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon iyi güzelde DH incelemesinde sonra telefondan soğudum biraz. Zaten Kirin işlemciler insanı düşündürüyor geliştirici yok bi kere rom çıkmıyor telefona. Yani Huawei güncelleme vermiyorum dediği an bitiyor iş. Birde programların uyumu vs nasıl olur bilinmiyor. İncelemede ısındığı filan söyleniyor ki fiyat ucuz olsa göz ardı edilebilir fakat o fiyatlara çıkınca bu telefon iyi bir alternatif olmaktan çıkıyor bence. Honor 6 gelecek deniyor onu bekliyorum fakat dediğim gibi Kirin işlemciler kafa karıştırıyor
  • quote:

Telefonu sanırım cmengn aktif olarak kullanıyor bize donanımhaber inceleme videosunda benimde hoşuma gitmeyen Oyun performansı, bataryanın 1.5 günü zor çıkartması ve kameranın üst segment bir telefona yakışmaması gibi durumları telefonu kullanan birisi olarak anlatabilirmisin ?

@cmengn

öncelikle oyun konusu cok buyutuluyo bana gore. kimsenin durmadan oyun oynayacagini sanmiyorum. ek olarak editorlerin bahsettigi frame atlamalarini ortalama kullanici fark edemez bile. ki editorler kamera olsun, performans olsun begeniyolar ama daha iyisi bile olabilirdi gibi yorumlar yapiyolar. cunku cihaz disardan o kadar guzel ki insan ucmasini kacmasini bekliyor :) onun disinda performans olarak sikinti cikarmasi mumkun degil.

batarya ise tamamen kullanima bagli. full hd ekran herseyi degistirebilir. eger sadece whatsapp facebook ve internet uzerine kullanan birisiyseniz g7 kadar hatta daha fazla gidebilirm ama isin icine oyun video vs girerse isin rengi degisir. cunku full hd de hd ekran kadar verim saglayamazsiniz. ek olarak icindeki islemci saf performans anlaminda günümüzdeki en guclulerinden. islemciyi beslemek de kolay is değil. son olarak daha dune kadar 1 gunu gorse yeter derdik simdi 1.5 gun dolu dolu kullanimi begenmiyoruz. benim icin 1 gun=18 saat. sabah kalkip sarjdan alacagim ve gece yatana kadar elimden dusurmeyecegim. bu da 7 saat ekran suresi ve 1 saat konusma eder galiba (senk, gps,mobil veri acik). bana gore bu yeterde artar bile.

yani ozetle pil olayi kullanima gore degisir ama ne yaparsaniz yapin 1 gunu rahat cikaririsiniz.

• incelemeyi izledikten sonra yeni senenin amiral gemilerini beklemeye karar verdim ya htc one bakacağım yada lg g4 bakalım onlar nasıl gelecek merakla bekliyoruz.
  • Lg g3 ve mate 7 arasinda kaldim yaa :(

• quote:

Lg g3 ve mate 7 arasinda kaldim yaa :(

G3 ve mate7 arasında kalmana gerek yok bence. Eğer boyut sorun değilse vede rom olayı Mate7 daha makul bana göre hem pil süresi daha iyi mate7nin.

• Iyi yonleri siralarsak. Tabi benim gozumden;

Mate7 ;
    Buyuk ekran
    Yuksek pil suresi
    Kasa tasarimi cok iyi

G3;
    Cozunurluk cok iyi
    Kamera cok iyi

• 1700 para verip 1080p de 30 kare çekebilen bir telefonu almak bence hata olur.Tamam kalite tasarim iyo ama bu islemci ısınır ve performans kaybi yaşatir.Bence degmez.

• Dun cikmasi bekleniyodu halen haber yok bi aciklama varmi ben bulamadim

• Huawei facebook sayfalarında ocak ayı içersinde ve 1500 TL'nin altında olacak demişler.
  • quote:

Huawei facebook sayfalarında ocak ayı içersinde ve 1500 TL'nin altında olacak demişler.

nerde demis hocam ? mumkun degil fiyat vermeleri.

• Daha once 7ocak 1600tl olarak aciklamislardi diye hatirliyorum umarim bian once gelir. Eger dedigin gibi 1500tl ise 16gb versiyonu 1250tl falan olur.

• 32gb zaten kisa vadede gelmeyecekmis. 16gb modeli 1500 altinda olacakmis. Buyuk olasilikla 1499 olur :)

• quote:

32gb zaten kisa vadede gelmeyecekmis. 16gb modeli 1500 altinda olacakmis. Buyuk olasilikla 1499 olur :)

kim diyo bunu allah askina :) adamlardan resmi bi aciklama fln yok. teknolojo sitelerinin yorumlarını karistirmayin

• Parmak izi olayında facebook, twitter gibi uygulamalarda her girişte şifre girmektense şifreler parmak izi olarak atanabiliyor mu, ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.