Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cmengn

quote:

Orijinalden alıntı: teknosizm

quote:

Sorusu olan varsa alabilirim elimde mate 7 var turkiyede satilacak olan versiyon. Piyasadan duyduklarimi bildiklerimi paylasirim

Hocam bende de var :) tanıdıklarımdan duyduğum kadariyla 2-3 haftaya kadar satistaymis galiba doğru mudur ?

Aynen oyle hocam

Saol hocam. Sorusu olan arkadaşlara bende yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sorusu olan varsa alabilirim elimde mate 7 var turkiyede satilacak olan versiyon. Piyasadan duyduklarimi bildiklerimi paylasirim

Geçenlerde note 4 gördüm ekranı muhteşemdi, bunun ekran nasıl acaba? Yani note 4 gibi canlı renkler verebiliyormu? Kasa kalitesi HTC ile karşılaştırıldığında hangisi daha ağır basar? Bide 4100 mAH pilin performansı nasıl acaba? Çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum bende. Metal kasa olmazsa olmazım olmasaydı note alabilirdim ama bu telefon şahane gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idoer

quote:

Geçenlerde note 4 gördüm ekranı muhteşemdi, bunun ekran nasıl acaba? Yani note 4 gibi canlı renkler verebiliyormu? Kasa kalitesi HTC ile karşılaştırıldığında hangisi daha ağır basar? Bide 4100 mAH pilin performansı nasıl acaba? Çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum bende. Metal kasa olmazsa olmazım olmasaydı note alabilirdim ama bu telefon şahane gözüküyor.

Note 4 deki 2k ekran tabiki bundan daha canli gozukur hocam :) kasa kalitesi htc ile aynidir. Parmak izi okuyucusunun eline dunyada su dokebilecek cihaz yok. Ben boyle muthis bi algilama gormedim. Cihaz masaya koydugunuzda kendini hemen belli ediyor. Pili kullanima gore degisir tabiki ama ne yaparsan yap 1 gunu rahat rahat cikarirsin. Oyun vs oynamazsan 2 gunu de gorur

• cmengn C kullanıcısına yanıt
    Bende sony ericcson xperia kullanıyorum, iphone note 42e note 4'ten Mate 7 ye atladım kesinlikle bunu alıcam artık :)) Kuzey ırakta fiyatları 450 dolar civarı ordan almayı planlıyordum ama Türkiye de de satışa çıkmasını bekliyordum. Fiyatları burda ne kadar olur sizce? Bide imeiş atılabiliyormu bu telefona?
  • quote:

Bende sony ericcson xperia kullanıyorum, iphone note 42e note 4'ten Mate 7 ye atladım kesinlikle bunu alıcam artık :)) Kuzey ırakta fiyatları 450 dolar civarı ordan almayı planlıyordum ama Türkiye de de satışa çıkmasını bekliyordum. Fiyatları burda ne kadar olur sizce? Bide imeiş atılabiliyormu bu telefona?

İmei atilamiyo diye biliyorum.fiyati ucuz olmayacak hocam 450 dolara al sen :)

• quote:

quote:

İmei atilamiyo diye biliyorum.fiyati ucuz olmayacak hocam 450 dolara al sen :)

Sanırım 1599 olacak fiyatı. İncelemesini yapıp buraya atabilseydin çok güzel olurdu hocam .

• idoer kullanıcısına yanıt
    maalesef o kadar zamanim yok. ama sorulan sorulara seve seve cevap veririm

• hocam herhangi bi test yaptınızmı örneğin antutu skor kaç yada benchmark
  • quote:

Orijinalden alıntı: frantic035

hocam herhangi bi test yaptınızmı örneğin antutu skor kaç yada benchmark

ben yaptim hocam antutu dan 45 bin civarinda almisti. ilk sirada yer aliyodu arkasindanda htc one m8 geliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknosizm

quote:

Orijinalden alıntı: frantic035

hocam herhangi bi test yaptınızmı örneğin antutu skor kaç yada benchmark

ben yaptim hocam antutu dan 45 bin civarinda almisti. ilk sirada yer aliyodu arkasindanda htc one m8 geliyo.

çok iyi tabii bu skor kararsızım snapdragon 810 lu cihazları beklemekmi yoksa bu cihazımı almak ? neyse ocak ilk haftası belli olur bi türkiyeye gelsin bakalım
  • Türkiye'ye geliş tarihi net olarak belli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Türkiye'ye geliş tarihi net olarak belli mi ?

ocak 15 gibi duydugum kadariyla

• quote:

quote:

Peki 16'lığı ne kadardan girer ülkemize ? Benim bütçem 1000 lira civarı olacak. 1000 lirayı aşar gibi gözüküyor. Neyse bekleyelim bakalım. Teşekkürler.
  • huawei türkiye genel müdürü 7 ocakta türkiyede olacak dedi.bakalım bütün modellerimi yoksa sadece 16gb rom 2gb ram olan mı gelecek
  • quote:

quote:

quote:

Peki 16'lığı ne kadardan girer ülkemize ? Benim bütçem 1000 lira civarı olacak. 1000 lirayı aşar gibi gözüküyor. Neyse bekleyelim bakalım. Teşekkürler.

ne 1000 i hocam :) amiral gemileriyle benzer fiyatlardan girecek bildigim kadarıyla. 1000 tl ye en iyi alinabilecek cihaz g7 olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne 1000 i hocam :) amiral gemileriyle benzer fiyatlardan girecek bildigim kadarıyla. 1000 tl ye en iyi alinabilecek cihaz g7 olur

Farkındayım zaten 1000 lira gibi fiyattan girmeyeceğinin. Çoğu haber sitesi 32 GB'ı 1600 liradan aşağıda olacak demiş. Neyse umarım güzel bir fiyattan girer

• Benimde anlamadigim 32 gb 1600 tl'den ucuz olacak deniliyor, ozaman 16 gb olan modelde 1400 falan olur ama hic sanmiyorum 1400 olacagini, daha yuksek olur diye tahmin ediyorum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dışı fiyatları açıklandı 32gb olan 599 dolar monarch 710 dolar yani çok iyi şeyler beklememek lazım malesef
  • merakla bekliyoruz umarım uygun bir fiyatla giriş yapar.

ha unutmadan bu telefonda hafıza girişi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beetle26 -- 29 Aralık 2014; 8:43:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beetle26

merakla bekliyoruz umarım uygun bir fiyatla giriş yapar.

ha unutmadan bu telefonda hafıza girişi var mı?

var hocam. ama fiyat yuksek olacak demedi demeyin

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.